"Zvezda"
"Zvezda"

Petrović: Zavidim Radonjiću zbog ambijenta

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.03.14. | 21:53

"Šanse na početku bile su na strani Zvezde, zbog psihološkog faktora i centara, ali mislim da se sada penje na 50:50 u Viljnusu", smatra Petrović

ZvezdaTrener Lijetuvos Ritasa Aco Petrović, posle poraza od Crvene zvezde, pohvalio je ambijent u “Pioniru”.
“Odavno nisam bio svedok lepšeg sportskog dekora kao što je bila večerašnja utakmica. Voleo bih da moja ekipa može da igra u tim uslovima. Sve je bilo fer i sportski od zagrevanja, zavidim protivničkom kolegi u kakvom ambijentu igra”, iskreno je rekao Petrović, a potom se analizirao meč.
“U podsvesti nam je bila prethodna utakmica, mi smo u solidnoj formi, ali ovo je za nas fantastičan rezultat. Igramo bez ijedne petice, Palasio je u prvom delu sezone igrao četvorke, Lideka ne liči na košarkaša. Igramo sa četvorkama i to je za nas veliki uspeh jer Zvezdini centri mogu da nam naprave probleme. Igrali smo pet na pet, šteta zbog nekih detalja u finišu, mogli smo do egala. Ali, videli smo da ovih šest poena ne znači ništa, utakmica je otvorena. Šanse na početku bile su na strani Zvezde, zbog psihološkog faktora i centara, ali mislim da se sada penje na 50:50 u Viljnusu. Igrali smo pod kočnicom, pazili smo se opuštanja, jer znamo da Zvezda od početka treće četvrtine pritiska, ali od trenutka kada smo imali niz problema mislim da smo preživeli i za sedam dana će pasti odluka. Bilo je propusta, ali sudije nisu faktor o kojem bi trebalo da pričamo. Sudije su odradile korektnu utakmicu”.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

SrbijaRitasEvropaEvrokupFK Crvena zvezdaAco Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara