Komentari na vest

Obradović o tuči: Svako mora da odgovara za svoje postupke! Stojim iza odluke da ne igra Naneli

B

B. Grobar

pre 2 meseca

Samp ti stoj iza tvojih odluka. Rezultat toga, se vidi cak iz vasione. P.S. nemoj slucajno da dozvolis, da ta tragedija Panter od iz Partizana, jer bez njega Partizan ce biti bar 50% jaci.
Z

Zokac

pre 2 meseca

Dobili od Države unazad 10 godina 100miliona evra za E. L i svake godine brukali Srbiju do bola, bukvalno se sprdati sa vama sve vreme, a naši mediji samo napišu po jedan tekst da je Zvezda ponovo se obrukala i to je to, Partizan 7,8 godina nije igrao E. Ligu i kada se pojavio sa svoim igrama je naterao da se o Partizanu iz Beograda priča i piše na svim Kontinentima u superlativu, e to Vas boli do koske jer vas nigde ne poštuju i ne cene u Svetu kada je u pitanju košarka, to je ono što će da vas boli i narednih decenija, objavite ovo ovo je gola istina.
@

@Zokac

pre 2 meseca

Vazi, ali malo sutra, vidi se da te jos uvek boli a tek ce da te boli ;)
P

Pedja108

pre 2 meseca

Stalno se provlaci, kao da je bilo bolje sudjenje, ko zna sta bi bilo. Pricamo o tri utakmice, koju je svaku Zvezda dobila. U sve tri utakmice je Zvezda vodila od pocetka do kraja. Juce su jos promasili desetak slobodnih bacanja, inace bi bila veca razlika. I tri utakmice pre toga je dobila Zvezda. Znaci svih tih 6 derbija su sve sudije bile krive? Nikad se ne kaze, nadigrali su nas, ugrali su bolje, nego uvek je neko drugi kriv. Ovo sto je Naneli uradio je za zatvor. Da je neki obican covek tako nesto uradio i isao bi u zatvor. Najbolje da se dovode bahati crnci i da se placaju da biju nase igrace. Nigde Zeljkove analize sta su mu odigrali Panter, Ledej i Naneli. Upravo zbig nerezonskih suteva Pantera je juce Zvezdi bilo lakse.
Z

Zvezdin rezervni Jabusele

pre 2 meseca

USPELI ZVEZDINI NISKI I PRLJAVI ,,UDARCI ".
V

Vukasim Lukic blok 70

pre 2 meseca

Sasu Djordjevica za trenera! On bi imao energiju da pokrene ove igrace koji uopste nisu losi
@

@Букашине

pre 2 meseca

нема са ким се нисамм посвађао, трипују од Жељка не знам шта, човек нас уништи, свака му част за све али ово нема смисла ово је понижење, омађио их је причом као председник...
H

HVALA NA SVEMU I ĆAO

pre 2 meseca

Šta ja kao Partizanovac imam od toga što on stoji iza te odluke? Hvala na svemu i doviđenja. Trener da bude Trinkijeri ili Đorđević.
P

Pixy

pre 2 meseca

Možda da ABA ligu preuzmu Bodiroga, Savić, Danilović i Tomašević?!
D

Duel

pre 2 meseca

Teško da mogu pored Čovića.
V

Vladan77777

pre 2 meseca

Jadoooooooooo
6

6 puta....

pre 2 meseca

CESTITAM ZOCU POLOZEN ISPIT SA SETICOM KOD PROFESORA COVICA.
O

Obradoglu...

pre 2 meseca

...zvani 6TARDA!
Z

Zukiicc

pre 2 meseca

Mislim da treba da budes pomocni trener nasem Grku,da naucis kako da se oduva lazni najbolji trener evrope 😅👌
S

Saša i ekipa

pre 2 meseca

Mislim da je ovu seriju ipak odlučio MVP Čović sa svojim drugarima iz ekipe.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Najjace mi je sto navodi EL kao primer, kako je tamo mnogo drugaciji rezultat jer je tamo sve ok, a u ABA nije. A on u EL sa 3x skupljim timom od Zvezde imao 2-3 pobede vise od Zvezde i zavrsio u donjem delu tabele iato kao i Zvezda. Ali znate, to je veliki uspeh, tamo je Partizan uspesan jer nema tih smetnji. Ako je to tebi uspeh, zelim vam da svaki put kad igrate EL budete jednako uspesni - donji deo tabele!

Ex

pre 2 meseca

Taj podatak da je Partizan 2 a tek 3 puta skuplji to nema ni u Covicevim tabelama niti na bilo kom drugom mestu lepo je i slatko vama kada pocistite Partizan 3 0 ali bar sada nema potrebe da naduvavate.Koliko utakmica Evroliga i titula u karijeri imaju samo Nedovic i Teo pa onda stranci za kroz nju proslo oko 20 igraca ove sezone.
L

Laz

pre 2 meseca

Cak 5 pobeda vise a ne 2-3 kako ti namerno smanjujes. Ovo sutrebali suditi stranci pa se ne bi vi sepurili sa 31 slobodnim bacanjem vise i 16 licnih gresaka manje od Partizana, jos vam Obradovic pokloni bonus i u presudnoj utakmici suspenduje trenutno najboljeg igraca koga ste po zadatku namerno isprovocirali!
@

@Laz

pre 2 meseca

bas vam je dobro odigrao drugu utakmicu najbolji igrac, Zeljko ga je suspendovao jer nije bio glavom na utakmici. Metla.
R

Realnost

pre 2 meseca

Pred treću utakmicu - Nemam razloga da ne verujem svojim igračima. Nakon tuče - Nemam razloga da ne verujem Džejmsu.
G

Gost 3828w

pre 2 meseca

Pare koje se daju Partitanu uložiti u Megu ili Čačak ili Spartak.Bar će da cene i poštuju to a biće bolji 3 x nego Partizan.Dajte im 20 miliona i videćete

Kas

pre 2 meseca

Ja se prvi slazem neka svakom timu daju 10 miliona ne mora 20 ali se bojim da ce onda svi redom opeglati Zvezdu i da nece imati sanse protiv njih.
@

@kas

pre 2 meseca

Иншосле М Е Т Л Е ,ви сте убеђени да сте добри ц ц ц ц
L

Ljuba Ris

pre 2 meseca

Da li je Lazarević započeo ili ne, uopšte nije bitno. Naneli mora da ide.
M

Mauro Tasoti

pre 2 meseca

Prvo,greška je što je Željko odlučio da Naneli ne igra,Ovako je ispalo da se upecao na trik i ostao bez vrlo bitnog igrača a delom i natovario krivicu Naneliju i uneo sumnju da je on kriv za incident.Drugo,Željko je,sad se to pokazalo verovao pogrešnim igračima,koje je sam doveo i koji su ga u sportskom smislu izdali.Panter,Ledej, Kaminski,Kaboklo,Dožer,su odigrali toliko loše da je to teško shvatiti i mučno je gledati onu neodgovornost,neozbiljnost,sve te promašaje i loše postupke.Treće,Željko je domaće igrače toliko marginalizovao da je to prosto neshvatljivo.Tristan je pobegao,Trifa ne dobija šansu,kao i Anđušić,Nemoguće je da Jaramaz prošle godine igra odlično a od dolaska u Partizan bude skroz izgubljen,Balša takođe ne napreduje ni malo i pravi razliku samo protiv slabih ekipa,Aleksa,Smajlagić takođe moraju mnogo bolje ali Željku služe da bi imao na koga galami i kad su krivi i kad nisu.Partizan se sveo na gomilu stranaca koji su nezainteresovani i ne osećaju jaku vezu da klubom ali svoje milionske plate redovno dobijaju na svoje račune.Neznam kakve veze ima ovo što Željko priča o tome da je Partizan u nečemu ugrožen sa ovim očajnim igrama najbitnijih igrača ali prosto ova godina Partizana se može opisati kao katastrofalna.Baš,baš tanko i razočaravajuće.
s

soichiro

pre 2 meseca

nesecam se da je real samokazno nekog svog igraca prosle godine...sami smo sebe osakatili...i opet od tri utakmice dve bili blizu i nismo pobedili...dakle uprkos sudijama zvezda zasluzeno sampion.
P

Posao

pre 2 meseca

Cenim te treneru, kapa dole za sve što si u karijeri uradio. Volim crno bele mnogo, ali nemogu shvatiti je, o vas mirotić. Sami ste krivi ti ostoja i savić. Vi ste sjebali ekipu i tačka. Gubiš6 ja puta od nikad gore zvezde. Ma daj čoveče više. Saviće terajte sve je sjebo, jeli vas stid ovolike publike. Ako ste znali za licencu srammno ste odigrali i niste je zaslužili. Kakvu ste blamažu publici priredili
Ж

Жоржо

pre 2 meseca

Немојте да се љутите, ево Пикси позвао Јовановића на шири списак.
p

pedja 1985

pre 2 meseca

i Mijailovica
G

Gagi nbgd

pre 2 meseca

Covece ponitka koga nisi znao da koristis cele sezone te je spasao blamaze, kao i andjusic koji ti nije sekunde igrao u prve sve utakmice. Smita si izvalio u PO Aba lige...pa jel tesko reci pogresio sam ljudi, ja sam covek, nisam dao sansu nekom drugom, nego sam pustio da sile igraci koji su nas nosili 3 godine i time ispadnes covek i das nekog elana igracima na koje se neprestano deres. Balsa ti pobegao, da li mislis da nece avramovic? Andjusic je u godinama i njemu je premija da bude tu. Ponitka u poljskoj igrac sa loptom, kod tebe 13i igrac. A pogledaj mu statistiku u finalu, ubedljivo najbolji vas igrac. Jel treba ja, magare koje nije igralo kosarku 15 godina da ti pricam ovde i ovi ljudi. Priznaj bre poraz kao covek. A ne da vecito pricas izmedju redova, makar to da smes da kazes sta mislis....
c

cule87

pre 2 meseca

bolji komentar na ovom sajtu ne postoji...
&

&

pre 2 meseca

Ova sezona je generalno bila losa. Od samog starta smo izasli na vec ocisceno trziste cekajuci Mirotica. Raskol sa Miskom nam dodatno smanjio teziste. Ako budemo igrali EL, moramo birati pametno ali i brzo
D

Djovani

pre 2 meseca

covece svaka ekipa je pokradena protiv koje se igrao i ti nesto provlacis izmedju redova...
X

Xhee

pre 2 meseca

Žoc je najveći evropski trener, ali bivši trener! To dokazuje i to da ga niko nece od ozbiljnih klubova. Nije nigde radio posle Fenera. Pa se vratio ovde da prodaje maglu. Murinjo je osvojio sve, ali ga je vreme pregazilo.
G

Gost Rider

pre 2 meseca

Sledeci derbi u Pioniru je prilika da proslavimo zajedno Aba ligu,boli nas racku za KLS
G

Gallina

pre 2 meseca

Zeljko, pevaju ti navijaci u Boj krenimo junaci, a igraci ti ne razumeju...
Z

Zoran 91

pre 2 meseca

Ma Lazarevic je isekao snimak, gde da se to vidi kad je on udario Nanelija. Pitam se ko toliko zadoji mržnjom ove amerikance da se ovako ponašaju u derbijima. Lesor prošle godine, Naneli danas a prošle utakmice igrači se pozdravljaju a Panter, Naneli i Ledej ne žele da se pozdrave. Mržnja ubija to niko ne sme zaboraviti.
n

nnkll

pre 2 meseca

dal je veće zlo radilo u košarci? metla matori....
R

Realno1

pre 2 meseca

Potez Obradovica da izostavi Nanelija jeste delom procena da, zbog opisanog dogadjaja, nece uopste biti skoncetrisan na utakmicu. Takodje, Obradovic je nactaj nacin smanjio i tenzije i stoga mu kao zvezdas skidam kapu.
G

G line

pre 2 meseca

jako los covek pre svega. Unistio si domace igrace sto mi je veca zamerka nego ova titula!
S

Sudija

pre 2 meseca

Tesko mi je sto sam sprski sudija treba boltauzer da sudi KLS .
G

Gost007

pre 2 meseca

E sad Evrokup..gde vam je i mesto😂😂😂
J

Japi

pre 2 meseca

Skolovao te grk 6 puta zaredom,sa slabijim timom(tacka)
R

Rumeni

pre 2 meseca

Prs'o.
M

Mozes

pre 2 meseca

da se zalis, al kod tetka Lepe
В

Втб

pre 2 meseca

Гледао сам конференцију за новинаре, толико ми се овај човек згадио да не могу описати, свака част на титулама и свему од раније, а ово сада је срамота.
F

Free spin

pre 2 meseca

Ma sve su drugu krivi, samo ti nisi. A kriterijum sudjenja koji ste imali u EL da ne spominjem. Totalno pogresno vodis utakmicu, čim se igrac raigra ti ga staviš na klupu i zaboraviš na njega po 20 minuta. Izgubio si kompas. Ali ipak jr neko drugi kriv, samo ti nisi.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Neću 1 neću 2 , 6 u nizu hoću ja, ahahaha ahahaha. Žeki papir i olovku u ruke pa piši memoare ahahaha ahahaha.
d

djadjedje

pre 2 meseca

Pa da partizan ili pobedi ili bude pokraden, oni nikad ne gube posteno. Obradovic je uvek kriv za poraz ALI, onda idu teorije zavere poredjenje tabela itd. IZGUBIO SI SEST PUTA BOLJE SE POKRIJ USIMA.
h

heeyj SRBIN

pre 2 meseca

Treba ukinuti i zvezdu i partizan i samo jedan klub da ima u beogradu i da se zove beograd. Cela dvorana skandira amerikancu koji je udario srbina u sred Beograda. Pa jeste i 99e navijali da nas ameri tuku sto jace?
О

Објективан

pre 2 meseca

потписујем
K

Kimmi

pre 2 meseca

Ok, tetka
M

MSt

pre 2 meseca

Kakve veze ima ko je gde završio u evroligi ovu i prošlu sezonu? Čemu poređenja baba i žaba? Čoveče, saberi se, izgubio si 6 puta zaredom, a vrlo verovatno ćeš i sedmi put obzirom da će zvezda da ima prednost domaćeg terena u superligi. Druga stvar, pričaš o nekakvim stvarima na prvoj utakmici ali ništa konkretno već između redova, pa sto ne budeš direktan i konkretan kao kad si iskomentarisao domaću ligu koja sledi "tamo sude domaće sudije i tamo će biti cirkus". Veliki si trener i skidam kapu za sve rezultate u karijeri ali si kao čovek nula. Da nisu isključili Ferela u majstorici protiv Budućnosti, ni do ovde ne bi stigao nezahvalni čoveče. Želim ti da igraš evrokup sledeće sezone samo zato što si samouveren da ulazim u evroligu.
Б

Блок

pre 2 meseca

Дортмунд пети у Бундес лиги ...а игра финале ЛШ ...по Желимиру ...групу нису требали да прођу.
L

Letac

pre 2 meseca

Gospodine treneru, posto vam je atmosfera u dvorani bila fenomenalna, obecavamo da cete jos lepsu, sa jos lepsim repertoarom pesama doziveti veoma brzo u KLS. Samo nemojte onda "kome je do kosarke?" Gospodine zalim vas, zdravorazuman i normalan covek ne moze izgovoriti ovo sto ste vi izgovorili. Vasa ekipa je ponizena, ometlana, deklasirana, a sve to vama je licno uradio gospodin Sferopulos. Kolicinu jeda, jada, gorcine, cemera i mrznje koju posedujete tesko je objasniti. Dad je jasno zasto ste dve godine bili bez posla. Vreme pregazilo, a tesko se pomiriti sa tim. Mirno spavajte ako obraza imate.
L

Lakrdija

pre 2 meseca

Bukvalno je rekao sve sto stoji u saopstenju kkpartizana..Smešan lik, sram ga bilo!!
1

1983

pre 2 meseca

Ko te pita za incident objasni kako si uspeo da izgubis sest derbija za redom nemoj da skreces na nesto drugo
T

Terza magico

pre 2 meseca

Nema Boltauzera, nema titule. Eto, rešio sam vam i ovo...
G

GhostRiderrrr

pre 2 meseca

Ustvari Obradoglu želi da poruči ,,DA JE IGRAO NANELI, ZVEZDU BI RAZNELI''!!!U stilu svog imenjaka Joksimovića,, MA NIJE DO MENEEEE" !!!
O

Objavite

pre 2 meseca

Tacno sam znao sta ce biti. Pljuvanje po sudijma, lose sudjenje bla bla.. Pa i u EL smo vas pregazili 2 utakmice gde ste u jednoj od tih imali vise srece nego pameti, imali plus 15 pa ispustili.. Brzo zaboravljas kalve si titule osvajao u Grckoj pa p
l

lol2

pre 2 meseca

Zeljko Obradović je identican trener kao Alegri u fudbalu. Dakle imas coveka koji je kao neko ime, ima uspehe kao neke iza sebe ali sam sistem vodjenja i taktike mu je toliko zastareo plus ne zeli da ga promeni. Da smo u nekoj 2010 on bi bio idealan trener za Partizan, medjutim sada je prevazidjen i bolje bi bilo da ode u penziju da totalno ne ukalja ime.
z

zasu

pre 2 meseca

Zeljko je u fudbalu sto je Anceloti. Znaci najveci.
h

hleb

pre 2 meseca

Slusala je cela Srbija tvoju bruku na konferenciji posle meca...puko si matori...treba da ides u cacak da pecas ribu... uporedjujes plasman u EL i ABA ligi...kakve to veze ima?? jel baskonia igrala cetvrtfinale EL a u spanskoj ligi nije usla u pjej of (medju prvih 8!!) izmedju redova krive su ti sudije... prosle godine je aba liga bila ok ove nije...
n

nnkllč

pre 2 meseca

dal je veće zlo postojalo u košarci? ajde metla matori....
I

Ivan pfc

pre 2 meseca

Da ti nije mozda i bar malo zao sto si nam upropastio sezonu?
I

Ivan...

pre 2 meseca

Da li je prosao jedan derbi ove sezone da on izmedju redova ne provlaci neko navodno sudjenje protiv partizana?
D

Delija57

pre 2 meseca

Trener sa takvom istorijom, stvarno svaka čast za sve urađeno do sada, ali svojim konferencijama, toliko padaš u očima kao čovek da bi ti džabe bilo i 20 EL titula, svakako trenutno, prevaziđen trener.

Gosthjk

pre 2 meseca

Zeljko "teorija zavere" Obradovic. Zao mi je sto je dosao u Partizan i sto sam video kakav je covek. Jer sam ga pre toga postovao kao jednog od najboljih ne srpskih, vec evropskih trenera. Zao mi je jer ne mogu da verujem koliko je licemeran i podmukao. Pr
F

Filip Koprivica

pre 2 meseca

jedan precenjen trener.

bebs

pre 2 meseca

i moze li da se zna tacno znacenje izjave stojim iza odluke da ne igra?? to mi deluje slicno onom preuzimam odgovornost
n

ng

pre 2 meseca

sta tacno znaci preuzimam odgovornost u njegovom slucaju

bebs

pre 2 meseca

@ng to znaci da ce da preuzme odgovornost ali da nije on kriv

bebs

pre 2 meseca

@ ng to znaci da ce da preuzme odgovornost ali da nije on kriv
m

misatumba1984

pre 2 meseca

Vreme je da ides pa nek igramo fiba kup ako je evroliga jedina stvar zbog koje te drze.
M

MVPCACAK

pre 2 meseca

koliko si los covek... toliko godina i toliko iskustva i ne naucis da podnese poraz i preuzmes odgovornost
v

valjevac pro

pre 2 meseca

nije gubio u karijeri 6 puta za redom pa nije naucio
K

Kurir djoka

pre 2 meseca

Od sve muke i frustracije on vise ne zna sta ce, moze da ima 1000 evroliga on je kulminacijom sa ovim veceras pokazao da ga je kompleks od zvezde doveo do teske sizoftenije, vec je najavio da ce izgubiti u kls, znate zasto, jer je svestan da je zvezda jaca a on vise ne zna o cemu da prica, ne valjaju sudije iz kupa ali valja boltauzer osvedoceni lopov
z

zasu

pre 2 meseca

Kako be komplex od vas da ima? Ko da ste neko bitno ime u evropi hahahaha.
K

Kimmi

pre 2 meseca

Veliki je trener, svaka čast, ali i dalje, nakon svih ovih godina, ne može da se ponaša sportski i prizna poraz. Kako los gubitnik, nevjerovatno. Pošteniji je bio Vujošević sa svojom paranojom. Ja razumijem da je ovdje teško igrati, da je Čović užasno, žao čovjek koji je kriv u dobroj mjeri za ovoliki tenziju. Ali u 3 utakmice samo jednom si izgledao kao da možeš možda da dobijes, 6 puta za redom gubiš.. u EL si imao nešto manje lošu sezonu od Zvezde, i to je to. Pa valjda je negdje i do tebe a ne samo do tih stvari koje 'svi mogu da vide'. Barem da imaš hrabrosti da kažeš tačno šta misliš nego sve ovako uvijeno.
O

Oksi

pre 2 meseca

Kukavica, to si ti. Izadji pa reci sta je to sporno. Sudije krive? Je l su oni krivi sto Aleksa 3 polaganja masi, sto Panter ne moze tablu da pogodi, sto Andjusic misli da je izgubljeni brat Stef Karija pa uzme trojku za trojkom? Izgubio si jer ti je isteklo vreme, bio si odlican trener, ostaces u istoriji kao jedan od najboljih ikad, ali proslo vreme. Sad u penziju pa na Moravu da gledas bambuse.
H

Hej

pre 2 meseca

Ne miriše bez Guchi Baltazara.
G

G line

pre 2 meseca

Zeljko znamo da volis rekorde evo 6 puta za redom i to 3:0 u finalnoj seriji metlica, bravo legendo!

Jeste

pre 2 meseca

Ko ce da pamti taj rekord mislim mozda i hoce neko ako Sferopulos postane neko znacajno trenersko ime da uzme bar 2,3 Evrolige pa ce stajati u CV da je sa Zvezdom iz Srbije pobedio Zeljka 6 puta,a ako se neko i zadrzi na tom podatku pitace se verovatno koji to tim pa kad provere to je onaj koji je uglavnom bio ispod proseka u Evroligi i to je to.A Zeljko ce ostati zauvek upamcen kao trener sa 9 Evroliga.
S

Ssaaaa

pre 2 meseca

Ovako nismo mlatili ni onaj Partizan koji je bio u kanalu a tebe mlatimo i to imas budzet od 25 miliona. Produzi ugovor molim te.
S

Srbin1234

pre 2 meseca

Covek je sramota sporta... Ja sam grobar ali brate priznaj kada si losiji... Sta sada lupetas za sudije???sudjenje vise nego korektno... Samo izmisljas a kakve veze ima euro liga ko je koji... Trenutno je zvezda bolja i to je to pruzi ruku i cestitaj a ne da seres po sebi
О

Објективан

pre 2 meseca

Дери се и даље на Алексу а Кикици аплаудирај када излази из игре. Момка, који увек даје 100%, тероришеш у све три утакмице а “звездама” не смеш “а” да кажеш!
А

АМОС

pre 2 meseca

У бре... Клепио га комплекс! Врти све исто као Харис Џиновић...

bebs

pre 2 meseca

pa nisi cuo vredjanje Nedoviceve zene 2 puta, ne cujes ni vredjanje Teodosiceve zene, nisi verovanto ni video da ga je naneli hvatao za vrat proslu utakmicu. to se gospodine zeljko naziva selektivan sluh/vid
V

View

pre 2 meseca

navijaci Paritzana su platili najskuplje sezonske da bi bili ometlani?
V

Vasilis

pre 2 meseca

E sram te bilo kose sede. Covek koji je izgubio na stotine utakmica (kao i svako ko ima tako dugu karijeru), po njegovom misljenju nikad nije izgubio jer je bio los vec uvek sudije.
B

BicuSlobodan

pre 2 meseca

A zašto ne objavite sve što je rekao na konferenciji? Opet ima neka opravdanja kako su neke više sile peotiv Partizana. Pa sad mu ni ABA sudije ne valjaju. Pa njemu jedino da sude marsovci.
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 2 meseca

slusam sta pricas malopre sram te bilo! Izmedju redova nesto porucujes kao kukavica... plakao sam od srece kada si potpisao za Partizan, sada me toliko zivciras da ne mogu da te gledam ocima, sve ri se svodi kao dete kada pobedimo najbolji si kada izgubis svi su ti krivi za sve...
B

Babaroga

pre 2 meseca

Indijancu izgubio si 6 puta zaredom od Zvezde koja realno nije bolji tim (na papiru) od nas. Alooo 6 pićuta zaredom!!! To nam se nije dešavalo kad smo bili u kanalu totalnom. Idi molim te, ne brukaj se
Г

Геџа - Србијанац

pre 2 meseca

Не каже се пићута, него тисућа...
D

Delegacija

pre 2 meseca

Tacno sam znao sta ce biti. Pljuvanje po sudijma, lose sudjenje bla bla.. Pa i u EL smo vas pregazili 2 utakmice gde ste u jednoj od tih imali vise srece nego pameti, imali plus 15 pa ispustili.. Brzo zaboravljas kalve si titule osvajao u Grckoj pa p
Z

Zoc istina

pre 2 meseca

Ne znam sta je Naneli uradio. Nema razloga da ne verujem u ono sto mi je Dzejms rekao HAHAHAHAHA
M

Makelele

pre 2 meseca

E moj Žekice,, shvatas li ti da si dozivio metlu ,, na sta ti ekipa izgleda,, katastrofa.. Razocarao si onih 20 000 navijaca
P

Pristrasni posmatrač

pre 2 meseca

Ауу, па овај човек је толико непрофесионалан, арогантан, циничан, сипа критике на рачун свих, пали масу неким "невидљивим противницима јер сви виде о чему се ради", запљунуо је јавно српску лигу и српске судије... Лепше било у Атини и Истанбулу...?! Ни реч
A

Avenger

pre 2 meseca

Joj koliko ga ovo boli! I naravno bez priče o košarci, već samo podizanje tenzija.
T

Top Gun

pre 2 meseca

ti si jedan stari sujetni tuzni covek.
g

goss

pre 2 meseca

Jako loš čovek, vidi se iz aviona...
D

DraganKojic

pre 2 meseca

Kome je sad do košarke...
R

Ralentsakiz

pre 2 meseca

Zelim da zauvek ostanes trener partizanke, ti si nas garant da cemo vas tuci gde god stignemo!