Komentari na vest

Petrušev za Mozzart Sport: Leto sam mogao da provedem bolje nego sa reprezentacijom, iz NBA podržali dolazak u Zvezdu

z

zvrki

pre preko 1 godinu

Ma šta napriča, NBA stari.
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Citam komentare, ni jedan pozitivan, sta je ovo ljudi, pa nije Petrusev rekao da je Reprezentacija bez znacajna, ali decko je rekao da kad bi znao da nece igrati koristio bi to vreme drugacije. Da li je dobar igrac ili kako neki kazu da je drugi Zagorac, to cemo tek videti, uporediti je totalno bez veze. Ako bi neko pitao bilo kog Zvezdinog/Partizanovog navijaca da li bi hteli da Petrusev potpise za klub, garantujem da bi 90% odgovora bilo da, e sad kad je potpisao za Zvezdu krece se sa kritikama, i mislim da kritike uglavnom dolaze sa crno-bele strane. Meni jedino zao sto nemamo Radonjica ove godine, inace zategao bi on ovaj tim da bez nekih vecih problema osvoji to sto smo osvojili prosle godine, a sa novim trenerom, zaista ne znam da li cemo uspeti, jer Radonjic zaista zna sa Zeljkom, ne kazem da je bolji, ali eto nasao zicu i u najbitnijim tekmama dobio, i dok je bio u Feneru i sad u Partizanu. Petrusevu sve najbolje, nadam se da ce se preporoditi u Zvezdi, igrace Evroligu, ozbiljan je decko, dace sve od sebe na tekmama. Srecno Delijo, i zelim ti mnogo uspeha ove godine, ako nista vise, bar klupske uspehe od prosle godine da osvojis, pa da slavimo Kalemegdan.
f

furgon

pre preko 1 godinu

Pa naravno ni jedan pozitivan. Naduvan igrač a uz to ne zna ni intervju da da.
T

Trip

pre preko 1 godinu

Radonjić bi bio 18 u Evroligi. Garantujem da ne bi i dalje igrao na centre a odbrana nema tu više Lazića penzioner je on bio i prošle sezone, nema Davidovica... Ivanić nije odbrana kao ni Marković ili Lazić ..
g

glupost nema granice

pre preko 1 godinu

Radonjić zna sa Željkom....
d

delijamomak

pre preko 1 godinu

Iako sam navijac Crvene zvezde, ne može covek a da ne primeti da je ovaj mali ozbiljno uzleteo i digao nos. Misko mu sredio da bude MVP ABA lige. Da mu nije bilo te reprezentacije za neku promociju kad je bio mlađi ne bi video dalje od koledža. Zamisli decko kaze "odmogao mu" rad sa reprezentacijom. Pa jedan Teodosic je na mnogo lepsi način pricao da zbog reprezentacije nije mogao da se bolje fizicki pripremi za sezonu, a ovaj mali odmah pomislio da je neko bitan. Treba ga prevaspitati i vratiti na mesto.
B

Bursanje

pre preko 1 godinu

Samo napred Petrusev majstore,svi znaju da si najbolji mladi centar koji postoji u celoj Srbiji,hvala ti sto si izabrao pravi i Najbolji klub Zvezdu a ne onaj vestacki iz laktasa sa nasutim drzavnim milionima i Kupljenom EL koju nisu zasluzili! Samo napred imas punu podrsku sa Severa,i da deljas igokeik u svakom derbiju redovno da im vratis duplo za sve ove poruke sto te vredjaju i omalovazavaju ovde! Samo napred decko bices ti jedan od najboljih centara koji su igrali u Zvezdi u zadnjih 10ak godina,siguran sam 100%!👍
T

Tripla Kruna

pre preko 1 godinu

Navijaci fuzionisane igokeje koja EL i titule nije videla preko jedne cele Decenije ostavili ovde 150 poruka sa laznih 'zvezdaskih' profila protiv Petruseva! Oce da svisnu od muke sto je decko veliki Zvezdas i Delija i sto ni za kakve pare i milione ni prosle ni ove sezone nije hteo da potpise za dodikov privatni klub nastao 2007,zato ga ovoliko i napadaju ne mogu to da prebole nikako sto je izabrao da predje u jedinog i pravog Sampiona celog Balkana C.Zvezdu! Sledece godine Petrusev ce da slavi na Kalisu jos jednu Triplu krunu,zivi bili pa videli!
T

Tripko

pre preko 1 godinu

Videćeš kakav je delija u igri. Ni odbrane ni napada pod koševima od njega.
Z

Zenit Uniks

pre preko 1 godinu

TAKO JE PETRUSEV DELIJO,UVEK UZ ZVEZDU A NIKAD U IGOKEU NI ZA KAKVE PARE,PUNA PODRSKA ZA TEBE!
p

popinjo

pre preko 1 godinu

Ocekujem od njega odlicnu sezonu !!!sa dobrim plejom!!!
D

Dzosua 111

pre preko 1 godinu

Ti ces decko iduce g odine da igras za Igokeu, Mornar, Borac.
U

Uzas.

pre preko 1 godinu

Ali decko nijednom nije spomenuo sto je "izgubio" godinu dana u Efesu... Nerealno.
G

Gostioničarr

pre preko 1 godinu

Kad te nešto pitaju, samo ćuti i klimaj glavom, pametnije ti je.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Stalno nesto pametuje...
d

drvo 889

pre preko 1 godinu

Petrušev je grobar,a igra u "zvezdi" gde to ima odgovor je lak pa kod nas u Srbiji
N

Ne Lazi

pre preko 1 godinu

Toliki je "grbar" da je sa Gurovicem u Zvezdinom dresu skako od srece u lozi na Marakani nakon 2-0 protiv Liverpula! Eno ima i snimak kako se on i Cica raduju nakon drugog gola u Zvezdinim dresovima!
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Dovodimo Stefana Jovica,decko ne igra godinu dana samo teretana,rostiljanje i pecanje!Nego on nema gde ovi ne znaju gde biju pa ajde,fali nam kosgeter a ne ovo drvo
r

realni Zvezdas

pre preko 1 godinu

Biće to sve super, sazreće i sa izjavama itd. Jovićem dobijamo iskustvo, pik igru i difens. Ostaje taj šut kao deficit ali nadomesti će njegovim drugim kvalitetima. Zato sam i rekao danas Bacon, ili sličan njemu, Piters mi je zver sa šutom, može i takav kalibar da dodje. Sa ova dva igrača, zatvaramo prelazni rok...
D

Dachazvezda

pre preko 1 godinu

uf,uf.... vrlo neinteligentna izjava. "Ja sam pametniji od svih" stil izbija iz njega. Aj videcemo te, dal vredis ili ne. Trenutno je ono gde god da krene, "mrze ga treneri"...?!?
D

Drvomama

pre preko 1 godinu

Da da sigurno su se oglasili iz nba i rekli da moze Ti njima nisi na vidimu em navedjen em si propao za godinu dana
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Petrušev koji je rekao da mu srce kuca za Partizan.O Ivanovicu da ne pricam,decko iz Podgorice dolazio da gleda Partizan,cak izbacivao slike
K

Kme

pre preko 1 godinu

I sta sada?? Jel bolje spavas
p

prti

pre preko 1 godinu

I je l to bitno ? To je nesto nevidjeno na nasim prostorima?
с

стари гробар

pre preko 1 godinu

Навијачке страсти су међу професионалцима одавно небитна ствар...Митровић, Дангубић, Далибор Илић и Давидовац су гробари у Звезди, Смаилагић је звездаш, Трифуновић је син звездаша...да не набрајам некадашње асове Сашу Ђорђевића и многе друге....
s

svedok

pre preko 1 godinu

Ha,ha,ha to da je Mitrović grobar si sebi laskao. Za Davidovca takodje inače Dangubiću ste usrali karijeru.
G

Gost696

pre preko 1 godinu

Cista istina. ! Docice jednig dana. Kad postanu bolji ,jaci !
@

@stari grobar

pre preko 1 godinu

Mitrovic i Davidovac grobari ahahaha, sto se tice Dalibora Ilica vi komentarisete za koga je mozda navijao kao klinac dok nos nije znao da obrise. Da bar malo pratis video bi kako su njegovi drugari sa njim proslavili potpis za Zvezdu, postoji snimak, momak je zvezdas.
0

008

pre preko 1 godinu

Dak slike. Naravno da ih za Dzonija nema jer je decko dolazio da gleda C.Zvezdu i to u fudbalu sa ekipom delija iz Podgorice. Ne pise se samp da bi se nesto napisalo.
1

1315

pre preko 1 godinu

Ta slika da postoji decko ne bi prisao svlacionici Zvezde...tebe boli sto ti u klubu igra Aleksa ,,mrzim partizan,, Avramovic..pa sad malo lazes sam sebe da ti bude lakse
Z

Zagor2.0

pre preko 1 godinu

Novi Rade Zagorac, zivi bili pa videli.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Dok je Pešić selektor, možda i posle neće videti reprezentaciju. Selektori ovakve reči teže zaboravljaju. Sa druge strane dobro je da je bio iskren,bolje nego da je kao veliki Srbin, a ovamo u reprezentaciji 0. U Zvezdi igraš mnogo više sigurno što je za mladog igrača presudno.
i

igokeasi...

pre preko 1 godinu

...oce da svisnu od muke sto ih Petrusev ispalio i prosle i ove godine i odbio da predje u klub iz laktasa za bilo koje pare i silne milione! Zato ovoliko spinuju sa laznih profila protiv njega i vredjaju ga po celom internetu,ne mogu to da prezale nikako sto je potpisao za jedinog i pravog Sampiona C.Zvezdu! Bravo Petrusev,imas punu podrsku svih pravih Zvezdasa!👍
N

Nenad NBG

pre preko 1 godinu

Decko, promasio si sport, fudbalske vesti su na drugoj stranici...
P

Podrska za Petruseva

pre preko 1 godinu

BRAVO PETRUSEV DELIJO,IMAS PODRSKU CELOG SEVERA! SVI OVI STO TE VREDJAJU U KOMENTARIMA NISU ZVEZDASI U OPSTE,CISTO DA ZNAS.
k

kio

pre preko 1 godinu

A ti si zvezdaš ... Na čijem si platnom spisku čovićevom ili terzićevom...
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Decko tebi nije dobro.Petrusev je rekao da mu srce kuca samo za Partizan
G

Gos

pre preko 1 godinu

Nadam se da će neko uspeti da mu usadi u glavu da se u timskom sportu ne može razmišljati samo o sebi. Individualci kakav je on ne prolaze baš često najbolje u ovom sportu. Da bi mogao tako da se ponašaš moraš da budeš preozbiljan talenat ne prosečan "dečko koji obećava"
S

Sport15

pre preko 1 godinu

Neko je Stimac, a neko Petrusev. Vec je imao neku “cudnu” izjavu igrajuci za Efes, u smislu Sta meni cestitate, kad nisam ni igrao… Nazalost, svojim izjavama objasnjava razloge te minutaze, steta Jer realno ima talenat.
G

Gost2727

pre preko 1 godinu

Meni je fer da kaze nisam ja toliko zasluzan za taj uspeh nego da se hvali nečim što nije doprineo. Ajde da je tu 5 godina pa da nije igrao te sezone ali da je uticao na klupu i hemiju. Ovako po mom mišljenju je korektno rekao
B

Bg

pre preko 1 godinu

Mozda bas zbog nezgodnijeg karaktera bude uporan i napravi ozbiljnu karijeru
k

kup

pre preko 1 godinu

Neka uspe u zvezdi, iskreno mu želim...bez ironije... Samo malo treba da razmisli šta priča, kao bolje da je trenirao i spremao se za klub, majstore trenirao si samo, uglavnom u Efesu...pa letos te nema u reprezentaciji nigde, džaba si trenirao u Efesu prošlu sezonu...
t

tutankamon

pre preko 1 godinu

uporedite njega i miletica koji je bio u kkp, decko mu je dok je igrao za borac a ovaj za megu davao 30p, cuti i radi i eno sada barsi daje 30p, a ne ovaj umisljeni kosarkas, secam se da je i roko leni ukic rekao za petruseva da je los covek.

cdv

pre preko 1 godinu

Gde daje Barsi kada je tek presao u Djironu? Sta vi grobelje sve lazete to je smeh, pa sto kada je tako dobar nije dao 5 poena po utakmici kod vaseg Zeljka cudotvorca?
r

realni Zvezdas

pre preko 1 godinu

Biće dobar Petrušev, može da širi i da šutne za tri , u odbrani korektan, nemam dilemu oko njega. Podrška za ekipu i stručni štab 👏 Uz Jovića i Bacona, bio bi to fin roster da se pošiba sa svima u EL...
G

Gos

pre preko 1 godinu

Blago tebi legendo kad ti još misliš o Bejkonu koji će vrlo verovatno zabosti neki dvosmerni ugovor sa Lejkersima i biti tamo "na oku" skautima njihovim tokom sezone. Neće taj ove godine dolaziti u Evropu a svakako ne bi došao u Zvezdu jer pare da ga platimo nemamo.
i

ivan1910108

pre preko 1 godinu

U odbrani korektan???Ne znam gde ćemo Jovića,imamo 3 plejmejkera?Jedino da neko od njih dobije otkaz.
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Ova sezona mu je kljucna,ili jesi ili nisi igrac.
S

Show

pre preko 1 godinu

Nikad od tebe igrac nece biti! Voleo bi ga gresim. Fale ti m..a sine…
N

N1204

pre preko 1 godinu

Sine trenirao si mesec dana sa Jokicem......ali si ti verovatno u fazonu koji Jokic,Milutinov ja sam najbolji.
p

pmf

pre preko 1 godinu

bolje rečeno reprezentacija nije imala nikakve koristi od tebe
l

lukaxay

pre preko 1 godinu

samo neprijed momak pokazi sta znas
h

herakle

pre preko 1 godinu

Kakav los stav ovog momka. Nikad od tebe igraccnece biti. Umesto da imas zahvalnost sto su pozvan da treniras sa reprezentacijom ispolkavas stav, bolje da me nisu zvali kad vec nisam isao na Euro. Ne moze ni kosarka da nam bude nesto drugacija od drustva u kome zivimo, sve je povezano.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...kako ljudi vole da izmisljaju i ako tekst stoji tu za one koji znaju da citaju kako pise a ne kako oni zele...nije rekao bolje da me nisu zvali u reprezentaciju, nego bolje da sam trenirao sa zvezdom, sto je i tacno u sustini jer je dosao u novi klub i treba da se pripremi sto bolje i upozna sa saigracima, nikako mu ne treba da zaostaje mesec dana za ekipom a vec je izgubio proslu sezonu...
h

herakle

pre preko 1 godinu

#reb8888 Mislim da nisi u pravu, trenirao je mesec dana sa najboljim Srpskim igracima i najboljim centrom sveta umesto sto u zvezdi trenira sa solodnim nasim igracima i prosecnim amerikancima.
S

Savatije

pre preko 1 godinu

Neke igrače bi klubovi definitivno trebalo da savetuju kako se komunicira sa medijima i šta je u redu da se kaže, a šta nije. Ovaj dečko očigledno nije baš najbistriji i njemu bi ta vrsta savetovanja pomogla. Ili je možda mnogo bezobrazan… U tom slučaju da sam na Karijevom mestu, nikad ga više ne bih zvao.
L

Lola Smederevo

pre preko 1 godinu

Slažem se, ali mislim da ni Kari neće više biti u poziciji da ga pozove u reprezentaciju. 😃
L

Lola Smederevo

pre preko 1 godinu

Slažem se, ali mislim da ni Kari neće više biti u poziciji da ga pozove u reprezentaciju. 😃
А

Аки

pre preko 1 godinu

Ништа момак лоше није рекао.Од 16е год. редовно је у репрензентацији никад ниједан позив није одбио а у коментарима се испољава огромна мржња према њему.Срам вас било СТОКО ГАДОВИ ви што висите на тастатури појма немате о кошарци,знате само да мрзите.Хвалоспјеве одајете Словенцима,Нуркићу вехабији а наше мрзитељ из сна душе.Ј..... се сви који критикујете Петрушева.
t

televizor

pre preko 1 godinu

Kultura je za tebe misaona imenica. Stav Filipa Petruseva prema reprezentaciji nije dobar. To sto je nekada bio najbolji u svom godistu je jedna strana medalje, druga strana je ona seniorska. On i treba da ima stav da je zasluzio vise da igra, ali da to zadrzi u sebi, a ne ovako javno.

Badzapro

pre preko 1 godinu

Brate pokazi im na terenu ko si i sta si!!! Neka te zapamte po tome, a ne da kake ovako po portalima....
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Igrac kvaliteta Rade Zagorac ali menadžer je resio da pravi pare...
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Tako je,svaka cast za komentar
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Znam sta ste radili proslog leta,horor prica
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Nećeš sa takvim razmišljanjem nigde dogurati, bolje da se ističeš igrom a ne nekom horor pričom "Znam šta bi radio letos da nisam pozvan na pripreme". Ako ništa makar si nešto naučio i video na pripremama, možda budeš zbog toga bolji u narodnoj sezoni

Mali peca

pre preko 1 godinu

sta rece covek ne verujem ,sobzirom kakvu si sezonu imao treba da bude srecan sto je uopste bio u konkurenciju za sastav za euro
V

Vamos

pre preko 1 godinu

Lik sa najboljim marketingom. Toliko se prica i pise o njemu a on kosarkas na nivou MZT iz Skoplja, bez uvrede za MZT :D
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Koliko mi se gade ovaj lik i čuveni Pokuševski..
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Ne znam sta Zvezda ceka sa dovodjenjem Bejkona koji je ponudjen Zvezdi potrebna su pojacanja.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Ti ako nemaš ugovor sa garantovanim minutima ti brate nećeš u protokolu biti
f

fancy

pre preko 1 godinu

A ima! Na zalost..
p

prti

pre preko 1 godinu

Ocito misli da je kvalitet za NBA. A ne moze da bude 8 igrac u rotaciji za EL ni u Zvezdi.
G

Go

pre preko 1 godinu

Zamisli sta lik prica. Imao priliku da cuva na treningu najboljeg igraca sveta, umesto da pokupi neke fore savete on jos zali za time. Nadam se da nikad vise neces obuci taj dres.
X

XD

pre preko 1 godinu

Ahahahaha lik misli da je Kevin Garnet. Izvini burazeru što smo ti protraćili vreme.
o

odgovorPametnom

pre preko 1 godinu

Nekada navijaci nisu imali portale, da sire mrznju.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Auh covece... Pa gde ces bolje od treniranja sa Jokicem, koji pritom igra istu poziciju kao ti. Samo da malo pogledas kako covek razmislja.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

овај на припремама у звезди и није имао неку минутажу,бојимсе да је нече ни имати,бар не на почетку сезоне.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Ne treba ga vise zvati ni na produzeni spisak. Da ne gubi decko vreme.
G

Gost4

pre preko 1 godinu

nekad su ljudi cenili to sto u reprezentaciji mogu da osete atmosferu, da sparinguju sa igracima koje su imali okacene na zidu kao posteri, zbog ovakvih nezahvalnih smo i tu gde smo
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Upravo je to I rekao.
1

149

pre preko 1 godinu

Šta napriča čovek?!