Pi Džej Doužer (©Star Sport)
Pi Džej Doužer (©Star Sport)

Pi Džej Doužer: Jokić je bio u pravu za sve, redovno gleda Partizanove utakmice

Vreme čitanja: 3min | sre. 27.12.23. | 09:37

"Uvek je dobra stvar početi godinu ispočetka, ali svesni smo da je ovo ista sezona. Znamo da treba još mnogo da napredujemo da bismo došli do konačnog cilja", rekao je plej Partizan Mozzart Beta

Novogodišnji koktel u organizaciji Partizan Mozzart Beta doneo je lepe vesti u vidu najave Alekse Avramovića da bi uskoro mogao na parket, demanti prvog čoveka kluba Ostoje Mijailovića da nema nikakve istine u pričama da je spremno 2.500.000 evra godišnje za Nikola Melija, ali i potvrdu da je uprava uradila sve kako bi stručni štab dobio pojačanja po želji i meri.

Jedan od novajlija koji su u prva tri meseca sezone definitivno opravdali očekivanja je Pi Džej Doužer. Nekadašnji NBA košarkaš postao je jedan od lidera Parnog valjka posle nešto sporijeg početka, ali to je i bilo očekivano jer mu je Partizan Mozzart Bet prvo iskustvo u evropskoj košarci.

Izabrane vesti

Nasmejan i raspoložen, Doužer ne krije da je u Humskoj našao ono što mu je trebalo u ovom momentu karijere.

"Dosadašnje iskustvo mi je bilo jako lepo. Dočekan sam ovde raširenih ruku, definitivno vlada porodična atmosfera, tako da odvojenost od porodice i kuće ne pada tako teško", rekao je Doužer novinarima na novogodišnjem koktelu i dodao:

"Mogu slobodno da kažem da imam porodicu ovde u igračima, članovima stručnog štaba, navijačima, svima okolo... Srećan sam".

S obzirom da je prošlo dovoljno vremena, kako bi uporedio život u Srbiji i Beogradu sa onim što si imao u SAD?

"Jedinstveno je. Drugačije je, ali opet ima nekih sličnosti. Pokušavaš da nađeš mesto na kojem ćeš da uživaš, da skupiš oko sebe dobre ljude. To je ono što sam našao ovde".

Sezonu si počeo utakmicom pod otvorenim nebom, na Tašmajdanu. Da li je Nikola Jokić bio u pravu oko svega što ti je pričao o navijačima i košarci ovde?

"Apsolutno", smeje se Doužer i nastavlja:

"Ispunjena su moja očekivanja. Sve što sam čuo o košarkaškoj atmosferi u Srbiji se ostvarilo i jako je uzbudljivo".

Da li ste pričali skoro i šta ti kaže?

"Da, čujemo se često. Gleda naše utakmice, gledam i ja njega i Denver, kada vreme dozvoli. Pokušava redovno da me ohrabri, redovno me upućuje o stvarima koje se dešavaju tamo".

OSTOJA MIJAILOVIĆ: NIJE BILO PRIČE O MELIJU

Šta mu ti kažeš, kad te pita o dosadašnjem vremenu u Srbiji?

"Pišem mu da pokušavam da držim korak sa svim što se dešava, nekada ga malo zezam, ali mi imamo takav odnos".

Da li ti njega ohrabruješ da bude još bolji?

"Uvek (smeh). On to zna".

Sledeća godina je pred vratima, kakve su ti želje, privatno i na sportskom planu?

"Da svi nastavimo da rastemo i budemo bolji. Svaki dan treba uzeti za ozbiljno i raditi maksimalno. Uvek je dobra stvar početi godinu iz početka, ali svesni smo da je ovo ista sezona. Znamo da treba još mnogo da napredujemo da bismo došli do konačnog cilja".

Tvoja poruka za navijače pred novogodišnje praznike?

"Srećna Nova godina i hvala vam na podršci koju nam pružate. Jedva čekam da se ponovo vidimo u hali".

Sledeći meč Partizan Mozzart Bet igra već u četvrtak od 18.30 protiv Virtusa iz Bolonje u Beogradskoj areni, da bi već u subotu bio gost Mornaru u Baru. Za narednu sedmicu zakazano je novo duplo kolo, Asvel je gost Partizanu u utorak, a zatim dva dana kasnije crno-beli idu na noge Crvenoj zvezdi.


tagovi

KK PartizanPi Džej DoužerPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara