"Ivkoviću igrači skraćuju život svakog vikenda"
"Ivkoviću igrači skraćuju život svakog vikenda"

Pivari sve prosuli u poslednjim sekundama, Bakner zakucavanjem udaljio Dudu od prvog mesta! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.03.15. | 15:45

Erik Bakner je zakucavanjem na samo nekoliko sekundi pre kraja meča doneo veliku pobedu Ušaku nad Efesom - 76:75, a Ivkovićev tim već dve nedelje zaredom gubi od ekipa koje se bore za opstanak u turskom šampionatu

Ivkoviću igrači skraćuju život svakog vikenda

Drugi uzastopni meč protiv „davljenika“ i drugi vezani poraz za Dudu Ivkovića!  Efes je još jednom razočarao, a ovoga puta skalp favorizovanom istanbulskom gigantu skinuo je Ušak koji je zakucavanjem Erika Baknera došao do senzacionalne pobede zlata vredne u borbi za opstanak - 76:75. Fenerbahče će sutra imati priliku da napravi veliki korak ka osvajanju prvog mesta na kraju regularnog dela prvenstva pošto bi pobedom nad Kolejlilerom pobegao dve pobede velikom rivalu.

Izabrane vesti

Tokom celog prvog poluvremena meč je bio u potpunom egalu, da bi u trećoj deonici favorizovani Efes stvorio dvocifrenu prednost i učinilo se da će bez problema slaviti. No, neshvatljiv pad gostiju u poslednjih 10 minuta uveo je meč u neizvesnu završnicu, a sve je kulminiralo zakucavanjem Erika Baknera posle ofanzivnog skoka za veliko slavlje domaćina.

Heroj domaćih je svakako Bakner koji je pored zakucavanja za pobedu ubacio i 12 poena, ali Ušak ne bi stigao do trijumfa da nije bilo Kristofera Vorena koji je sa 22 poena bio ubedljivo najefikasniji pojedinac meča. U Ivkovićevom timu, s druge strane, nije bilo Nenada Krstića, a u njegovom odsustvu najviše je pokazao Tomas Ertel koji je postigao 14 poena, pet skokova i osam asistencija, dok je Džedi Osman zabeležio 12 koševa.

Pivari su vezali i drugi poraz od timova koji se bore za opstanak pošto je nakon Kolejlilera giganta iz Istanbula porazio i Ušak kojem je ovo tek deveta pobeda posle 23 kola. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaEvropaDušan Duda IvkovićAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara