Komentari na vest

Pjaniđani: Ako sam pobedio Željka, ne znači da sam bolji

Z

Znači

pre 7 meseci

Bravo za italijana realan i svestan čovek. Mi svakako moramo bolje, slažem se da je sektor za selekciju zakazao, već duže vremena. Konkretno savić. Podrška za Treneru Obradović i igračima. Anđušić i Jaramaz nas uništite načisto. Trifa se popravio u zadnje vreme, ali povreda. Panter i @vramović da poigraju, biće bolje valjda
I

Immobile

pre 7 meseci

Najjača priča je što navijači krive Anđušića kako je on kriv, kako je stvorio haos... On dečko igta poziciju 2, isključio. Spot up igrač, eventualno sharp šuter. On dečko nije kreator niti može da kreira. Partizanu je najveći problem ove sezone pozicija 1. Ne postoji igrači koji može da kreira kao Egzum. Nisu samo asistencije kreiranje, već napad na koš iz pika pa protok lopte koji izađe iz istog i još dosta stvari koje ne bih sada da nabrajam. Ovo što se dešava u Partizanu je isključivo krivica sportskog sektora i stručnog štaba. Dobili su basnoslovan novac i nisu doveli igrača na poziciji 1. I tako rade već 3. godinu, uspeli su nekako sa Egzumom koji takođe nije kec, ali se fenomenalno snašao i sa Madarom koji je kombo da pokriju te nedostatke, ali ove sezone ne deluje da će tako biti. Jako neozbiljno ponašanje. Ja razumem da je Mirotić dosta, dosta poremetio svojim nedolaskom, ali ne može se jedan ozbiljan klub sada baviti time i pričati šta bi bilo kad bi bilo. Takođe neki pišu bilo je dva poraza prošle sezone u ovo vreme. Da, istina ali jedan je bio od Crvene zvezde i ne od Olimpije koja je dobila Partizan bez koji bi itekako igrali ovu utakmicu i bili jako bitni. Karlo Matković, Zoran Dragić, Edo Murić, Nikola Radičević (vrlo verovatno otpisan) i Gregor Glas koji je rovit i nije bio spreman za ovu utakmicu. Na sve to igrao je rekovalescent Kobs kog nije bilo mesec i po dana, Džons bivši igrač Splita čija je karijera u neviđenom daunu je ubacio 17 poena, čak je igrao i Aleksandar Šaškov jer nije imao ko drugi, igrači koji ukupno nije sakupio 15 minuta ove sezone sa sve blow outima. Sada dobro pogledajte u kakvom je Partizan problemu. I nemojte okretati glavu i ići sa nekim pričama i busanjima da je neko najveći, najbolji, veći od kluba svega... Došli smo u situaciju da niko ne sme ništa da kaže kada se igra loše, a kada se pobeđuje pohvale idu na račun samo jednog. Možda će Partizan i da proigra, ali kada nešto ne izgleda kako treba to se tako mora i definisati, a ne bežati od realnosti i napadati svakog ko kaže kako jeste.
J

Ja sam bre

pre 7 meseci

Ja sam razocaran nekima od nas Grobara. Cim se nesto kritikuje (sa razlogom) odmah ti nisi nas ni navijas za one sa druge strane brda. Ne smes da napises ili kazes nesto lose odmah te napadnu. Jel vas to podseca na nesto sto nam se svima u Srbiji desava? Objavite komentar molim, pristojan je.
T

TAKOO JEEE

pre 7 meseci

ABA LIGA TABELA: 1.CRVENA ZVEZDA 7-1 2.BUDUCNOST 6-2 3.IGOKEA 6-2 4.OLIMPIJA6-2 5.PARTIZAN 5-3 BEOGRADSKE CRNO -BELE DELI SAMO JEDAN PORAZ OD DEVETOG MESTA..SVAKA CAST MIJAILOVICU, SAVICU, ZOC-u i MOMCINAMA KOJI NOSE DIVAN DRES.. To bi bilo to za Zoc-a i njegove pulene za ovu iz sezonu...Evo opet brucosijada klasicna...Studenti iz Podgorice, studenti Megini, studenti iz Laktasa, i sad brucosi iz Stozica ..Zmajceki ih oduvali, to je sto se smeju vecina nasih navijaca velikoj i nezaustavljivoj Crvenoj Zvezdi...Njihova masina pocela da melje...A nama sta ostane, mrvice ove sezone...Cestitke komsijama, CESTITKE FANTASTICNOJ CRVENOJ ZVEZDI..
P

Pornzingis

pre 7 meseci

Možda nisi bolji ali bar nisi senilan. Kako god, prednost imaš
K

Kakav genije

pre 7 meseci

Nego šta nego si bolji? Ako si dobio utakmicu bolji si. Ne razumem čenu ovakve izjave.
G

Gost83

pre 7 meseci

Blazic, Klobucar, Prepelic...poceli da pobedjuju kada su vratili svoje igrace u klub. I trener naravno, bez trenera ne pomaze ni 5 Jordana u ekipi.