Vensan Poarje (©Starsport)
Vensan Poarje (©Starsport)

Poarje o opštoj tuči u Madridu i najluđoj seriji Evrolige: Dobili bismo Partizan u svakom slučaju

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.12.23. | 14:54

“I da nije bilo faula i svega što se dogodilo, mislim da bismo znali kako da se nosimo sa situacijom”, kaže Francuz

Meseci su prošli od opšteg haosa i tuče u Madridu, i verovatno najbolje ikada četvrtfinalne serije Evrolige. Partizan Mozzart Bet drugi put pregazio je Real u Vizink centru, međutim, na kraju je izvukao deblji kraj.

Real Madrid vratio je dva brejka i dobio majstoricu u Beogradu. Prekid utakmice, tuča i sankcije, ispostaviće se, više su naštetile crno-belima, nego Kraljevskom klubu. Prošao je dalje, kasnije i osvojio Evroligu, a Vensan Poarje uveren je da bi izašao kao pobednik iz serije sve i da nisu “sevali” udarci na parketu.

Izabrane vesti

Francuski centar iguran je da bi se Real Madrid izborio sa timom Željka Obradovića u svakom slučaju.

“Uvek verujem u moj tim, tako da bih rekao da bismo i bez faula i svega što se desilo mogli da pobedimo. Mislim da bismo znali kako da se nosimo sa situacijom. Mi smo Real Madrid i verujemo da uvek možemo da pobedimo, čak i kada gubimo sa 2:0 u seriji. Mislim da bi se isto desilo u svakom slučaju”, rekao je Vensan Poarje za Eurohoops.

Blankosi su furiozno ušli u novu sezonu Evrolige, imaju 12 pobeda i samo jedan poraz – Fenerbahče ih dobio u Istanbulu, posle produžetka – i igra bolje nego prethodne sezone.

“Verujem da ako postoji tim koji svi hoće da pobede, to je Real Madrid. Hoćemo da pokažemo svima da možemo da budemo prvi i da osvojimo trofej. Duga je sezona, izgubili smo neke utakmice, tako da nismo nepobedivi. Ali zaista igramo na visokom nivou i moramo to da produžimo što više. Imaćemo teških momenata tokom sezone, ali spremni smo na to i zato radimo svakog dana”.

Za to što Real Madrid igra atraktivnije i što je sigurniji umnogome je zaslužan Fakundo Kampaco. Argentinski mađioničar bio je jedino pojačanje Kraljevskog kluba u letnjem prelaznom roku. Završio je epizodu u Crvenoj zvezdi, vratio se u špansku prestonicu i ubrzao igru.

“Dosta toga je promenio u odnosu na prošlu sezonu. Vrlo je dobar, agresivan u odbrani. Još kako u napadu. Način na koji pronalazi ugao za dodavanje, deli loptu. Sjajan je”, podvukao je Vensan Poarje.



tagovi

EvroligaKK Real MadridKK PartizanVensan Poarije

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara