Komentari na vest

Pocekov motivacioni govor digao Asvel, Virtusu ipak pripala igra živaca u Vilerbanu

Z

Zijani

pre 6 meseci

Svi su treneri tu negde,samo ko je bolji sa ljudima i ko ima bolje igrače pobedi to je tako
0

02222

pre 6 meseci

On trener ko sto Sam ja astronaut. CIRKUS MEDRANO. DO NOVE GOD MAX JE U ASVELU
F

Filippoinzaghi87

pre 6 meseci

ovaj cirkuzant ce u narednih 10 utakmica imati 1-2 pobede maksimum
N

Ncnc

pre 6 meseci

Jeste cirkuzant, ali ruku na srce ni naši treneri nisu cvećke. Od stare garde do novijih. Duda je rešetao sve igrače i stručni štab, znao i da zvekne čoveka u publici koji ga je provocirao (bilo u Kraljevu). Vlade Đurović sa Zadrom kad je pobedio Draženovu Cibonu u finalu (tada šampiona Evrope) je nokautirao čoveka iz obezbeđenja u Zagrebu i razbio staklo na ulazu u halu. Željko koji je imao milion nervnih slomova, crven kao paprika kad je sve živo i mrtvo igračima, Pešić je imao svoje epizode, Vujošević koji je davio Bogdanovića, više puta štipao sudije. Ko zna šta sve ne znamo, a mnogo je više toga što ne znamo. One stare generacije još pre Dude, Željka su verovatno znali da udaraju mlade igrače. Svakakvih je tu bilo frustracija, bezobrazluka, provokacija prema mnogima, potpaljivanja vatre i mržnje (Vujošević je tu bio nenadmašan). Nisu ti treneri u velikoj većini takve "ljudine" kakvim se predstavljaju. Bili su možda Bora Stanković, Aca Nikolić, ti pioniri košarke, ali ni to možemo 100% da tvrdimo. Košarka je na ovom nivou više psihologija nego taktika. Ništa ovaj Italijan ne radi novo niti neobično što već pre mnogi nisu radili, samo na druge načine. I nisu takvi samo oni ili mi, nego i Španci, Grci, Turci. Sport na jugu nije zabava ili takmičenje već borba na život i smrt. Sve je ovde crno ili belo.
A

Anđus

pre 6 meseci

Naturščik!
G

Gost9

pre 6 meseci

Virtues redja pobede,odkada nema Tea.
1

1980

pre 6 meseci

Zato smo mi tu gde jesmo.
F

Fica991

pre 6 meseci

Mozda bi vajnom strategu bilo bolje da je zatrazio neki tajmaut pre nego na -3 na 15 sekundi do kraja. Ima ove zabarske fazone da se hvata za glavu, grli i ljubi ljude, pravi neki sou, pase tehnicke i tu i tamo to mu i razdrma ekipu i upali, ali sustinski skoro pa nula od trenera.
T

TAKOO JEEE

pre 6 meseci

Moze doci ko god hoce krizi nema kraja...Alikriza ne moze biti vecna...Krenuce Asvel sa pobedama vec od sledeceg kola...