Pogled u kom Grobari ovih dana mogu da uživaju...

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.12.23. | 23:44

Partizan Mozzart Bet na četvrtom mestu evroligaške tabele pred derbi sa Realom

Otkako se vratio u Evroligu, čini se, Partizan Mozzart Bet nije bio u boljoj situaciji. Uprkos ozbiljnim problemima s povredama, crno-beli su u fantastičnom ritmu nanizali pet pobeda (Panatinaikos, Monako, Olimpija, Žalgiris, Valensija) i ponovo se probili na četvrtu poziciju u elitnom takmičenju.

Ovo slavlje u Fonteti učinilo je šampiona ABA lige timom sa trenutno najboljim nizom u čitavom takmičenju i što je još važnije, napravljen je maltene idealan ambijent pred veliki okršaj sa Realom za dva dana u Madridu.

Izabrane vesti

Biće to utakmica sa puno emocija, uzimajući u obzir šta se sve izdogađalo protekle sezone u četvrtfinalu, obe ekipe nalaze se u velikoj formi i nema sumnje da nas čeka vrhunski okršaj.

Kraljevski klub je lider, a posle tog meča crno-bele očekuje duel i sa trenutno drugoplasiranim Virtusom. Težak raspored za kraj godine, ali i prilika da se Partizan definitivno profiliše kao jedan od favorita za samu završnicu.

Mada i ovo do sada govori da najave s početka sezone nisu bile prazne priče...

Prvu utakmicu u novoj godini četa Željka Obradovića igra kod kuće protiv Asvela (2. januar), a onda sledi večiti derbi u kome je domaćin Crvena zvezda (4. januar).



tagovi

Evroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara