Pogodi četiri igrača za deo nagradnog fonda od 200.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.09.23. | 18:19

Novi zadatak u Mozzartovom Mundobasket Izazzovu je pred tobom

Došao je dan za rasplet u grupama kada ćemo dobiti i četvrtfinalne parove. Orlovi mogu do prvog mesta u grupi ukoliko savladaju Dominikanu i ako Italija izgubi od Portorika. Nadamo se da Srbija nastavlja takmičenje dalje, a Mozzart Izazzov se, takođe, nastavlja. Današnji zadatak je za prave košarkaške sladokusce: pogodi četiri poena igrača sa Mundobasketa od kojih dva moraju biti igrači Srbije. Ukoliko tvoj tiket bude imao najveću kvotu od svih koji su ispunili ovaj uslov, doći ćeš i do prve nagrade dana od 75.000 dinara.

Bogdan Bogdanović nije imao šuterski dan protiv Italije, ali je i pored toga stigao do 18 poena. Nadamo se da će kapiten biti raspoloženiji protiv Dominikane, a kvota da će dati više od 18 poena je 1,85. Nikola Milutinov je na svakom meču ovog Mundobasketa bio dvocifren, a ako veruješ da će prebaciti granicu od 12,5 poena čeka te kvota 1,85.

Izabrane vesti

Mozzart Izazzov trajaće tokom celog Mundobasketa, potrebno je da na sajtovima mozzartbet.com i mozzartsport.com pratiš dnevne zadatke i uvek budeš u igri za deo nagradnog fonda od 200.000 dinara koje Mozzart deli svaki dan.



tagovi

MundobasketMundobasket 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara