Tristan Vukčević (©AFP)
Tristan Vukčević (©AFP)

Pohvale na Vukčevićev račun: Uz pravi rad imaće šansu u NBA, atraktivan zbog svojih karakteristika i godina

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.07.23. | 13:32

Košarkaš Partizan Mozzart Beta ostavio dobar utisak

Filip Petrušev se kroz Letnju ligu izborio za ugovor sa Filadelfijom, Nikola Jović je dobio veću minutažu u Majamiju, a dobar utisak ostavio je i Tristan Vukčević.

Košarkaš Partizan Mozzart Beta izabran je na ovogodišnjem NBA draftu kao 42. pik od strane Vašingtona i odmah po završetku šampionske sezone sa crno-belima otišao je preko Atlantika kako bi se što bolje pokazao u dresu Vizardsa. I izgleda ostavio vrlo dobar utisak.

Izabrane vesti

To je za grčke medije otkrio Jorgos Vovoras, koji je bio trener u stručnom štabu Milvokija tokom Letnje lige u Las Vegasu. Nekadašnji šef stručnog štaba Panatinaikosa smatra da Vukčević može da se nada šansi u NBA ligi ako nastavi da radi kako treba.

“Vukčević je dve pozicije na utakmicama, krilnog centra i 'streč' peticu“, rekao je Vovoras za SDNA i dodao:

“On je igrač koji je interesantan ekipama zbog svojih karakteristika i godina. Ostavio je vrlo dobar utisak na treninzima, ne samo u takmičarskom pogledu, već i celokupnom pojavom. On je talenat koji, ako bude radio na pravi način, može da se nada šansi u NBA ligi“.

Mozzart Sport je nedavno pisao da je Vukčević između Partizan Mozzart Beta i ostanka u Vašingtonu, dok je Eurohoops objavio da bi mladi košarkaš mogao da ide na pozajmicu u Peristeri kod Vasilisa Spanulisa. Tamo je trener u stručnom štabu i Tristanov otac Dušan, a poznato je da su Spanulis i Vukčević bliski prijatelji i da je nekadašnji as Olimpijakosa često radio sa mladom nadom preko leta.



tagovi

Tristan VukčevićKK PartizanJorgos VovorasPeristeriVašington Vizards

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara