Komentari na vest

Policija posetila Dža Moranta da se uveri da li je dobro

G

Grrrristic

pre 12 meseci

Od dolaska u NBA mi je odmah postao novi omiljeni kosarkas, ali ove gluposti jednog klinca koji je odrastao u imućnoj porodici su za svaku osudu. Zato koliko god LeBron nije omiljen ni meni ipak je pravi uzor za mlade sportiste. Najjači je fleks sine kad si pametan i srecan, ali ne za druge.
c

coki976

pre 12 meseci

jao majko kolike cifre,otisli smo u persun
G

Gost RS

pre 12 meseci

Šta su ove mreže napravile od ljudi i na šta su sve spremni zbog lajkova,pregleda i čega sve još. Ali kakve debilane imaju stotine hiljada i milione pregleda, neko je radio analizu toga, pa to je za ne povjerovati.
g

gost49

pre 12 meseci

Momak je bas lepo skrenuo sa puta. Pati zato sto nije iz geta pa se dokazuje nekim propalicama kako je opasan lik u stvari da bi ga prihvatili. Sistem vrednosti u glavi ne postoji. Ako mu je otac jos vitalan treba da mu raspali par vaspitnih, da ga vrati na fabricka podesavanja. U suprotnom ova glava ce krasiti naslovnice uskoro kako jede u meku za dolar kao beskucnik.
J

Junker

pre 12 meseci

Ta metoda “vaspitnih” je dovela do toga da se deca ovakva. Vaspitavani metodama “vaspitnih” su stvorila danasnju decu kojom svi vi niste zadovoljni.
a

ahahhaahaha

pre 12 meseci

@junker ne sine moj, deca su danasnja ovakva jer ne smes da ih pipnes, tvog oca, a i mog takodje su tukli profesori po skolama, a zamisli roditelji kuci i bili su svi normalni. Danas deca znaju da ne smes da ih pipnes i zato sve to rade.
D

Domaćin

pre 12 meseci

Ne "Zdravo" , neuki novinari, nego "Zbogom" !