Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Ponitka naredne nedelje počinje sa treninzima, Panteru zakazano novo snimanje

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.11.23. | 07:56

Poljak sanira povredu ramena koja ga već duže vreme muči, dok je kapiten crno-belih i dalje svakodnevno na terapijama zbog kolena

Nisu povrede ni ove sezone zaobišle Partizan Mozzart Bet. Mateuš Ponitka muči muku sa ramenom, a kapiten Kevin Panter ima problema sa nogama, pre svega sa kolenom. Ipak, nove vesti daju nadu. Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, Mateuš Ponitka bi naredne nedelje trebalo da krene sa timskim košarkaškim treninzima.

Poljak je dobio udarac u rame još na pripremnom meču sa Fuenlabradom u Beogradu. Propustio je finiš priprema zbog toga, potom započeo sezonu, ali zbog žestokog bola koji ga je sprečio da podigne ruku na dan meča sa Barselonom u 2. kolu Evrolige, Ponitka je morao na pauzu.

Izabrane vesti

Sada se stvarni menjaju na bolje. Ponitka već neko vreme vredno radi u teretani kako bi povratio mišićnu masu pre svega u ramenu koje je bilo na striktnom mirovanju prethodnih nedelja. Zbog toga Poljaka nije bilo na duelima protiv Barselone, Olimpijakosa, propustio je meč sa Megom, kao i dva večita derbija. Neće ga sada biti u Vitoriji i Splitu, ali po povratku ekipe u Beograd u utorak, očekuje se da Ponitka bude na treninzima. Posle toga je sve na treneru Obradoviću da odluči kada će ga uvrstiti u tim za utakmice.

Što se tiče Kevina Pantera, tu je situacija nešto drugačija. Kapiten crno-belih već neko vreme ima muke sa zadnjom ložom, a na večitom derbiju u Evroligi se pojavio i bol u kolenu koji je sada najveći problem. Panter je sav fokus prebacio na terapije. Svakodnevno je u Areni zajedno sa medicinskim timom Partizana kako bi se situacija sanirala i povratak na parket ubrzao, a kako naš portal saznaje, Panter ostaje u Beogradu i narednih dana će otići na novo zakazano snimanje kako bi se procenilo kakvo je stanje povrede i koliko će još da pauzira.

Podsetimo da je klub preko zvaničnog sajta saopštio prošlog petka da Pantera čeka pauza od barem dve nedelje.

Dok Ponitka i Panter budu u Beogradu, crno-beli prvo idu put Vitorije gde ih u petak čeka meč protiv Baskonije. Potom crno-beli iz Španije tokom noći između petka i subote direktno lete za Split gde ih čeka novi meč ABA lige.



tagovi

Kevin PanterMateuš PonitkaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara