Reprezentativci Srbije (© MN Press)
Reprezentativci Srbije (© MN Press)

Popularne cene karata za meč sa Portorikom u Areni: Najjeftinije 400 i 600 dinara

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.08.23. | 13:41

Biće to ujedno ispraćaj košarkaša Srbije na Svetsko prvenstvo…

Na Akropolis kupu u Atini košarkaši Srbije bili su polovični – pobeda protiv Grka, pa poraz od Italijana. Moglo je da bude i drugačiji, da šut Bogdana Bogdanovića nije ostao na obruču. Ali, ako je to cena da bi ušao na Svetskom prvenstvu kada se susretnemo sa Azurima, onda je bolje ovako.

Vratili su se reprezentativci Srbije u Beograd, odradili su blok utakmica u Atini i Svetislav Pešić mogao je da stekne bolji uvid gde sve škripi i šta treba podmazati. No, sa prijateljskim utakmicama nije kraj, biće odigrana i jedna u Beogradu, sa Portorikom u Areni.

Izabrane vesti

Ulaznice za meč, koji će ujedno biti i ispraćaj košarkaša Srbije na Svetsko prvenstvo, puštene su danas u prodaju. Utakmica se igra 16. avgusta, a najjeftinije karte su 400 I 600 dinara. Može se reći da su cene popularne za nivo 400, koji će biti podeljen u dve kategorije.

Za nivo 200 potebno je izdvojiti 1.000 ili 1.500 dinara, u zavisnosti od pozicije, a za VIP deo na istom nivou – 2.500 dinara. Dok su karte za ložu 4.000. Ulaznice je moguće kupiti na prodajnim mestima Ticket visiona, kao i onlajn, a na dan utakmice i na blagajni južne strane Arene.


tagovi

košarkaška reprezentacija Srbijekošarkaška reprezentacija Portorika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara