Komentari na vest

Potpuno zatvaranje i privatizacija Evrolige od 2023, gasi se Evrokup!

K

Koadzelispor

pre gotovo 3 godine

Mnogo volim ove sto pričaju o interesu srpske kosarke i reprezentacije kog mladog igrača smo napravili od bogdanovica nijednog napravio ih je koledz jokic je od prosečnog centra postao najbolji na svetu pokusevski je primer sta je buducnost srpske kosarke odlazak na koledz pa draft i tako redom a ne tavorenje po kls pa zvezda i partizan pa evropa pa nba ko još tako radi isto važi i za ostale evropske lige igraju ameri čak su i za reprezentacije počeli da ih naturalizuju tako da ta glupa krilatica sta cemo sa intetesom srpske kosarke ne pije vodu kvalitet ce doci do izrazaja na bilo koji način a i da ne dodje koga briga svima su klubovi preči od reprezentacije voleću zvezdu i partizan i sa 15 amera
e

esex

pre gotovo 3 godine

zvezda treba da odjebe el.fiba treba da reaguje kao i nacionalni savezi izbacivanjem iz domacih takmicenja a navijaci da bojkotuju el...unistice kosarku
N

Nidzazvezdas

pre gotovo 3 godine

Blizi se kraj ovom ludilu.Doci ce vreme da ce igrati samo oni koji znaju kosaeku,fudbal ali za mnogo manju zaradu.Doci ce do bankrota kad tad.
z

zasu

pre gotovo 3 godine

Ko god ovo igra, treba ga izbaciti iz svih takmicenja. Steta sto kosarka nema jacinu fudbala, pa da se pobune navijaci. Zato i jedan spanski probisvet moze da unistava kosarku.
D

Dusan123321

pre gotovo 3 godine

Superliga fudbal isto sto i evroliga kos arka
K

Kostajnica

pre gotovo 3 godine

Šta napraviše od košarke u 20-tak godina. Nevjerojatno. Evropa puni NBA igračima a zauzvrat dobija devastirane lige i Evroligu koja je priprema za NBA. Sreća za fudbal da ima takvu strast među navijačima jer bi Ameri i Kinezi i to razbucali.
K

KKP forever

pre gotovo 3 godine

Ne čitam gnevne komentare razočaranih zvezdaša, nema ih. Radi predsednik Čović na učestvovanju u zatvorenoj EL. U fudbalu ne može, u košarci može. I još nam se podsmevaju, s visine (finansijske). Ako to nije dvoličnost i dupli standardi, ne zna šta je. Nisam iznenađen, šta sam mogao drugo i očekivati. Ako ne uđu u 20 odabranih biće ovde zanimljivo čitati komentare. Do tada žive u nadi. FIBA bi trebala zabraniti učešće igračima iz EL u svim svojim takmičenjima, uključujući reprezentaciju. Trebalo bi takođe zabraniti Zvezdi učešće u domaćoj i ABA ligi, ako uđe u takvu EL. Koja je svrha toga? Komentar nije ostrašćen jer se upravo to dogodilo engleskim, a preti se talijanskim klubovima u fudbalu, koji su za ESL. Kada se odlučiš za takvu EL moraš biti svestan da praviš prekid sa svime do tada. Ne može se sedeti na više stolica. FIBA je na potezu. Ako zvezda uđe u tu EL ja ne želim da moj Partizan više bilo gde igra sa njima. Imam pravo na svoje mišljenje.
G

Goran1233

pre gotovo 3 godine

Lepo ste rekli FIBA je na potezu. To bi trebala biti svrha Vašeg komentara, sve ostalo što ste rekli unazađuje Vaš komentar. Svako od nas nosi svoj krst, pa tako i Zvezda i Partizan odgovaraju za svoje poteze.
S

Simo

pre gotovo 3 godine

Ja sam zvezdas i sam sam za takmicenje a ne za cirkus nasi klubovi vec sad trebaju da se okrenu fibi svi bez izuzetka spasimo sport
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Delije opušteno. Rešio je doktor Čović ovu licencu EL, samo verovatno čeka Bokanov i Ostojin rođendan da im uruči poklon i nemojte sumnjati da doktor Čović zna mnogo više i vidi mnogo dalje od svih ostalih odavde. Sigurno nije sedeo skrštenih ruku. On za razliku od drugih misli unapred a ne unazad. On je uvek tri koraka ispred Ostoje i Bokana.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Sahrana srpske košarke. A ti likuj, kad mozga nemaš.
C

Cz

pre gotovo 3 godine

Evo ja te kao Zvezdas pitam- sta je tu dobro i ako dobijemo licencu ? Time cete se jedino sladiti vi djeca jer je nisu dobili grobari. A to sto ce kosarka na ovim prostorima da dodje na nivo holandske lige vas boli uvo. Uzas.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

To je onaj sto se sa ko zna koliko imena vredja sa Grobarima i velica Covica i Terzica gde stigne,bitnije mu je da uvredi Grobare nego da voli svoj klub ako ga uopste i voli kada su mu Covic i Terzic doktori.Bacite samo pogled na nasim zvanicnim forumima sta tribina misli o njima dvojici a onda ovde imamo ovakve.Kosarka je izgubila svaki smisao,NBA takmicenje u kojem je samo pitanje kada cemo i mi da izvisimo a Covic ce tada da se pokupi i ode i sve svaku mrlju koja se dogodi pre nego sto ode i koje su se dogadjale ce pripisivati svemirskim tanjirima.Nista on nije gori od Bertomeua i nama nikakve licence ne trebaju,nama treba klub koji nece nijedan tajkun da svojata i da misli da je veci od njega i njegovih navijaca a ne neka zatvorena liga za pranje para
d

duh iz boce

pre gotovo 3 godine

Zapažam da Bayern sada nije protiv zatvorene EL. Narod se ne buni skoro nimalo, jer eto, košarka nije fudbal. Sada je OK da se Real i Barsa izdvoje u zatvorenu EL. Kada podele 4 mil. iz EK dobiće svaki manje od 300.000 evra, moja košarko. Primećujem da su Partizanovci ravnodušni, a da Zvezdaši ne komentarišu žustro, jer tinja nada da će oni biti u 20 zatvorenih. Ako budu, može, sve pet. FIBA ima jakog oružja i to su zabrane igranja za sve igrače iz zatvorene EL, u svim formatima FIBA takmičenja. Ako to ne urade postaće joj takmičenje na nivou američke G razvojne lige, odakle će EL crpeti najbolje igrače. Ako Fiba pogine bez ispaljenog metka, bolje nije ni zaslužila. RIP.
G

Goran1233

pre gotovo 3 godine

Zašto bi bilo ko ozbiljan komentarisao nezvaničnu informaciju?
Č

Čedo

pre gotovo 3 godine

Kakve veze imaju ovi iz Humske sa Evroligom pa pišu ogromne postove?!Okrenite se i gledajte u svoju prćiju i spremajte se za Fiba kup!I ne brinite vi za Zvezdu!
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Sram te bilo. Šta vi radite u EL? Glumite kantu za lupanje...
h

humska

pre gotovo 3 godine

Najprimetnije u tekstu je da ovi klubovi iz Evrolige ucenjuju Bartomeua da budu sva osigurana mesta i da nema potrebe za Evrokupom koji je u deficitu 4 miliona, nego hoce da podele medju sobom.Mislim da nije potrebno detaljisati sta je problematicno u ovome. Ja ne pratim Nba, evropska kosarka mi je po igri mnogo bliza, mada poslednjih godina i tu ima dosta problema sto se tice stila i kvaliteta. Pratim pomno Evroligu, tu i tamo Evrokup, Fiba LS i ove najbolje lige, medjutim ja kao neko ko pratim mogu da konstatujem da je strukturalno i organizaciono evropska kosarka nivo devetnaestog veka. Nekolicina mesetara divlja bez ikvakvih posledica, svi klubovi zavise ili od bogatih finansijera ili od fk-a ili od drzave i to je katastrofalno, a onda ovih desetak najbogatijih koji dobre stoje po tom pitanju, njima je u redu da Evroliga bude jezivo neprofitabilna, pa cak i neregularna sto se tice prohodnosti. Kao navijac Partizana kojem tesko pada u kakvoj mu je situaciji klub, ja narocito ni ne prizeljkujem da igramo Evroligu sa ovakvim sistemom, gde nema dinamike, gde se ne moze u cetvrtfinale i kad odigrate jednu sezonu, onda je opet tesko da igrate zbog prohodnosti. I u vreme nasih uspeha je bilo dosta perverzija ali ne ovoliko i rezultati su imali neki znacaj po pitanu prohodnosti. Pritom, kontinentalno klupsko takmicenje ima manje ucesnika nego kontintalno reprezentativno, sto ne zasluzuje komentar.
L

Lolz

pre gotovo 3 godine

Najjace sto neko ovde misli da kosarka bilo koga van ozbiljno zanima. Zbog fudbala umalo rat da izbije zbog ideje da se igra ono sto se u kosarci igra vec 20 godina.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Не занима никог ни фудбал ни кошарка, и није рат избио због фудбала него због једине ствари које 'модерног' човека занима - ПАРА!!!
R

RAZUM

pre gotovo 3 godine

Nadam se da će najbolji evropski klubovi uskoro igrati isplativo takmičenje pod okriljem FIBA, koje nije zatvoreno i u koje se (teoretski) može plasirati šampion svake evropske države.
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Ma moglo je to odavno, jedini je problem sto u fibi umesto jednog sedi 50 djordija bartomeua!
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Kao navijac Partizana ziveo sam za trenutak da se ova javna kuca ugasi ali i ovako zatvorena POTPUNO iako do sada nije bila daleko za mene je SUPER!Idemo u FIBA,neka otpad Ostoja od muke poludi i ostali nazovi Grobari sto placu za Evroligom i obozavaju da moljakaju i cmizdre da nas Bertomeu pusti u krug a onda im on uvali znamo svi sta pa ga vredjaju tri dana i opet isto!Zivela Liga Sampiona i zivela slobodna kosarka a neka se plasticne sponzoruse oko para poubijaju tamo,preseo im svaki cent!Iovako pocevsi od Izraela,Italije,Spanije pa nadalje nije sampion igrao ono lopovsko takmicenje tako da svi znamo zapravo ko po zasluzi igra i gde!Sloboda kosarci - ziveo Partizan!
s

stameni

pre gotovo 3 godine

pa super neka ovi burzuji igraju svoju ligu a za sve ostale fiba liga sampiona ce biti full takmicenje i mislim jos i bolje jer ce moci vise da uarade tamo. ne znam tacno ali mislim da je zvezda ove sezone zaradila nesto mizerno,verovatno je imala vise troskova nego ptihoda od evro lige.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

Koliko smaraju sa tim glupostima,ujedinjavanjima,zatvaranjima. Sve vam je to u sklopu kurona propagande. Elita ce imati sta da gleda i bice pune dvorane a ostale ce pustiti da propadnu.To im i jeste cilj. Sve povezano. I tu privatnu ligu ce finansirati bankari. Zato su planski i podizali cene transfera i plata.
F

Ffbb

pre gotovo 3 godine

I treba da se zatvori, a ostatak evrope da igra fiba ligu sampiona u koju ce se ulaziti samo na osnovu sportskih rezultata. Zvezdas sam al kao da je juce bilo se secam parrizanovih utakmica u evroligi, plej ofa sa makabijem, ne priznatog kosa barse u zsdnjim semundsma u bg. Da me neko pita jedne utakmice koju smo igrali sa barsom zadnjih godina otkad je ova privatna evroliga, ne bih mogao da se setim. EL ovakva samo se igra za F4 sve ostalo nema nikakvu tezinu i neizvesnost. Nama od decembra svaka utakmica ne nosi nikakav rezultatski znacaj, to se pre dok je bilo grupnih faza nije moglo desavati.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

I Zvezda i Partizan su truba ekipe bez navijaca. Da su bili navijaci znas kada bi Zvezda izgubila od Albe,Valensije,Zenita i ostalih. I Partizan je igrao Evrokup pa je od 10 utakmica imao DEVET poraza. Cim nema navijaca truba.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Па нема проблема, нека се одвоје они сами на једну страну и играју своју затворену лигу, нека буду и финансијски изоловани и живе сами од себе. На примјер, ако сам добро упућен, ФК Реал Мадрид дотира свој КК. Баш ме занима да ли ће ЕЛ опстати препуштена сама себи.
L

Ljanmi88

pre gotovo 3 godine

Treba ovo gledati sa pozitivne strane, da se finansijski takmicimo sa 10-11 timova ne mozemo. Zato lepo samo domaci igraci neka igraju u klubovima, eventualno jedan-dva stranca kao nekada i da se vratimo nasim korenima. Ovo gomilanje stranaca nicemu ne vodi jer kao sto vidite nikada necemo imati dovoljno novca da se u ovakvom sistemu napadne neki final four na primer. Grobari sanjaju Evroligu jer misle da je to takmicenje kao nekad, a nije ni blizu. Rat izmedju zvezde i partizana utice na toliki broj stranaca u tim ekipama, a u stvari ratuju da budu u donjem delu tabele evrolige, kome to treba i sta imaju od toga?
s

sale113

pre gotovo 3 godine

Ovo poređenje bi imalo smisla da se priča o staroj Jugi, ali na nivou Srbije je vrlo teško pronaći vrhunski kvalitet koji može da parira ostalim evropskim gigantima. Šanse bi nam, u tom slučaju, bile iste kao u fudbalu. Na sve to dodaj da će svi mladi igrači otići preko u jače lige, jer sponzorski ugovori neće biti dovoljno visoki da pariraju ni osrednjem ACB timu. Voleo bih i ja da je sve kako ti kažeš, ali nažalost, to nas vodi u propast. Moramo se privići na trenutno tržište. Isto važi i za fudbal, gde nema smisla ograničenje stranaca, kada evo Partizan ima 5-6 momaka iz svoje škole koji su otišli preko golobradi, jer ne žele da im ceo radni vek bude borba za ulazak u LŠ, već osvajanje iste.
L

Ljanmi88

pre gotovo 3 godine

Nisi me dobro razumeo, neka bude liga kao YUBA svojevremeno, kk lavovi, sloga kraljevo, zdravlje, hemofarm, radnicki itd, i neka igraju nasi igraci pa kakvi god da su. Novac koji se daje zvezdi i partizanu bi oziveo nase kosarkaske centre.Mi ne mozemo da se nosimo sa bar 10 timova u EL finansijski, mozes staviti i 10 stranaca, ucinak ce biti donji deo tabele. Napraviti nasu ligu pa kakva god da je, ljudima ce biti interesantno da gledaju nasu decu.
G

Gost007

pre gotovo 3 godine

Sta je sad svi cute,a protiv superlige se digla prasina..a ovo sad kao nije isto?
D

Druze

pre gotovo 3 godine

Ne mozes porediti fudbal koji je najpopularniji sport na svetu, sa kosarkom..
D

DIO

pre gotovo 3 godine

Oni su i napravili putokaz fudbalskoj Superligi, i to je ološ koji treba razbucati.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Odavno sam pisao da treba igrati fibinu ligu šampiona. Nemamo finansije da formiramo jaku ekipu, svaka sezona novi stranci. Domaći igrači bez prave šanse. Koja je korist moje Zvezde iz Evrolige. Nema je. Neka iz nacionalnih prvenstava izbace evroligaše pa nek se igraju.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Nije sve samo do ulaganja para ekipa sa Balkana u poredjenju sa ostalima,ima tu ipak malo i do casti i bas zato FIBA Liga Sampiona do kraja!
K

Kalezaaaa

pre gotovo 3 godine

Zatvorena Euroliga odgovara pudlici sudeci po tome da se ubi da dobije licencu da je igra ali otvorena Superliga ne odgovara Terzi magiji jer "ubija draž i nije fer prema Čukaričkom..." hahaha sve dvolicno. Gdje su sad razne Zvezde sirom Evrope da se pobune jer neke Mege nece imati sansu da igraju Euroligu vise??
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Naravno da je svaki ljubitalj kosarke protiv ovog scenarija koji ce se 99% zavrsiti kao i superliga u fudbalu. Ako se ne daj boze ostvari ta evropska evroliga igrace je ili Zvezda ili niko sa ovih prostora
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Sve se vrti oko lakomosti bogatih za jos koji milion. NBA funkcionise manje-vise isto 50 i kusur godina, gdje igraju najbolji timovi svijeta i sa te strane nikad Evroliga nece biti kao NBA. Nek igra taman ovih 11 ,,osnivaca,, sta im to znaci na sportskom nivou ?
C

Cepac drva

pre gotovo 3 godine

Ove sezone nije niko igrao na osnovu sportskih rezultata, nego na osnovu pandemije i posasti biblijskih proporcija koja je pogodila celu planetu pa su resetovani ti sportski rezultati. A zna se ko se raduje i ima koristi od pandemija, ratova (rat jermenija-azerbejdzan), i smrti i ostalih nesreca. Nista nije slucajno.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Чисто ради истине(коју знају чак и теги и клиско) ККЦЗ је добила двогодишњу позивницу за ЕЛ и играће исту у сезонама 2021/22 и 2022/23, а шта ће бити у сезони то нико нема представу, па ни неки Мундо депортиво који је пре десет дана објавио да је суперлига у фудбалу завршена ствар и да креће од септембра. Таблоид на нивоу оног вц папира на чијем је челу приватни ратнохушкач црвене вештице са Дедиња
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

Ja bih iskreno voleo da Zvezda ne bude ucesnik takve Evrolige, em to nije sport, em jednostavno bez para tu nemas sta da trazis, a na sve to i rashodi su veci od prihoda. Sport je odavno izgubio smisao, ali ovo bi eto bila bas kap koja preliva casu. Daj nek se ugase domace lige skroz, koja je poenta njihovog igranja?
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

Poenta je da se razvijaju igraci na ovim prostorima, to je poenta ABA lige, a domacih liga da se razvijaju manji timovi iz kojih ce mozda nekad igraci zaigrati za ove jace. Evo ti prmjer Spanije, igrace ligu jos 1000 godina bez problema, 4 tima imaju licence ali opet za Spansku ligu sve daju da je osvoje.
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

A ovaj komentar prije pitanja sta ce nam domace lige je tacan 1/1, ubo' si sutinu.
n

neCE BITI

pre gotovo 3 godine

ekipa sa ovih prostora, kome to nije jasno, glup je.
G

Gost125t

pre gotovo 3 godine

Gdje su sada navijači da obore zatvorenu ligu a protiv Superlige ste sr... danima, a to je bila prava stvar kao što je i ovo.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Kosarka je u Evropi nebitan sport, trecerazredni moze da se kaze, i nikoga realno ne zanima. Nema tu ko da se buni, jednostavno ljude bas briga za kosarku. Jedino mozda u Grckoj postoji navijacka baza, sastavljena opet od fudbalskih navijaca uglavnom. Fudbal je druga dimenzija u svakom smislu...

MIJA

pre gotovo 3 godine

tako je Bartolomeu..samo ekipe koje vrede nek igraju..mani se oni sto gepekuju,otimaju,tuku.i stipaju sudije.. a gdece Pastorcad igrati..jel ce igrati kup Bore Drljace ili Mila Kitica.. Gazi ih Zvezdo sve..
d

drago10

pre gotovo 3 godine

jasno ti je da ni zvezda neće igrati, zar ne?!
P

Pentrax pravi

pre gotovo 3 godine

Jasno mu?? Nema on taj kapacitet...
D

Del p

pre gotovo 3 godine

Ako ugase eurokup,šta će partizan igrati od Evrope?? Jedino ligu šampiona.

Wizard

pre gotovo 3 godine

A ko to kaže da će isključivo šampion ABA lige da ide u EL?
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

To je stav Evroplige odnosno Bartomeua, e sad da li ce promijeniti misljenje ne znamo, ali ne bi im/mu bilo prvi put.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Delili Evrokup licence za 3 godine a gase ga za dve. Ko koga zajebava ovde?
M

Mikis

pre gotovo 3 godine

C. Zvezda na osnovu rezultata igrala euroligu? Pa bila je treca u aba!? I to je politika odluka
S

Statler

pre gotovo 3 godine

Ne druškane, prethodna sezona je poništena zbog korone, kako u EL tako i u ABA. Pokušaj da uključiš mozak,znam da je izazovno ali probaj, ništa ne boli.
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Steta sto kosarka nema navijace kao fudbal, pa da dignu glas protiv ovoga. Ovako pozorisna publika se nece buniti uopste i ovaj spanski olos moze da radi sta mu je volja
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Glas je trebalo dizati jos 2006 kada je plastifikacija zvanicno i pocela gasenjem pojedinih klubova ukljucujuci i Ulker kako bi njihovim pepelom neki novi poredak nasilno nastao.
L

Lece11

pre gotovo 3 godine

Jos 10miliki i bice Zvezda 10-ta :-)
T

Trento 12

pre gotovo 3 godine

Jesi procitao koliko kosta evrokup? 7 miliona da zaradis 3, a vi ulozilo 10 a zaradili nula haha.. i opet se ima iako smo sedmi, kk naredna sezona ponovo ulaze tudje pare.
V

VIni Gogniti

pre gotovo 3 godine

Crvena ne postoji tako 10 moze da bude samo ILR Zeleznik ako mu dopuste ovi drugi lopovi da se takmici a verovatno da nece jer se vec radi na plastifikaciji kluba u Parizu (druga liga Francuske,ulaze u prvu ligu) ili London Lions (posto ocigledno London Towers nije zanimljiv bio osvajajuci titule na terenu pre) pa umesto kosarke pare i zanimljive geografije imaju uticaj a ti prijatelju ako navijas za Partizan a rekao bih da navijas bi trebao da slavis ovakve vesti sto nikad vise necemo igrati u ovoj javnoj kuci
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Kao navijac Partizana ziveo sam za trenutak da se ova javna kuca ugasi ali i ovako zatvorena POTPUNO iako do sada nije bila daleko za mene je SUPER!Idemo u FIBA,neka otpad Ostoja od muke poludi i ostali nazovi Grobari sto placu za Evroligom i obozavaju da moljakaju i cmizdre da nas Bertomeu pusti u krug a onda im on uvali znamo svi sta pa ga vredjaju tri dana i opet isto!Zivela Liga Sampiona i zivela slobodna kosarka a neka se plasticne sponzoruse oko para poubijaju tamo,preseo im svaki cent!Iovako pocevsi od Izraela,Italije,Spanije pa nadalje nije sampion igrao ono lopovsko takmicenje tako da svi znamo zapravo ko po zasluzi igra i gde!Sloboda kosarci - ziveo Partizan!
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Повратак под капом фибе, сви остали! Фибина ЛШ, са екипама попут Звезде, Партизана, Будуќности, АЕК, Бросе, Гран Канарија, Уникаха, Локомотив Кубан, Бешикташ, Дарушафака, Галстасарај, Стразбур, Монако, Стелмет итд! Сасвим солидно, и финансиски није презахтевно! Оставимо сатанисте, нека се секташе!
C

Crv

pre gotovo 3 godine

KkCz ce dobiti do tada A licencu El pa se mi ne obaziremo najave zlog čikice Bartomeu koji ne prepoznaje laznu instituciju iz Humske i Laktasa on misli da su oni iz Zagreba,,,,,,,
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Свака драж ел је убијена од кад је уведен овакав систем.Људи се смеју Звезди јер је 17. али реално гледано у оваквом односу снага и буџета и није могла бити нешто много боља
G

Gost0

pre gotovo 3 godine

Pa to se smeju neznalice. Svaki realan covek je to i ocekivao pre nego sto je pocela sezona. Pa Mirotic ima platu na petogodisnjem ugovoru skoro 45 miliona evra. A sam Zvezdin budzet celokupan s ekonomom nije ni 8 miliona. O cemu pricamo... Mislim ne igraju budzeti sto i jeste istina, ali istina je takodje da sto je skuplji igrac, to je kvalitetniji. Zvezdi ili Buducnosti ce realan domet i sledece sezone biti od 13 do 18 mesta i to je tako, drugo je sto ljudi veruju u bajke Nebojse Covica u julu mesecu.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Nisu to Čovine bajke u julu posto je on najavio Top8 jer je mislio da ce biti publike,i realno bi i usli u Top8 i ne bi otisao uopste Obradovic da je bilo publike jer bi imali sigurno 5-6pobeda vise a sudije ne bi lapale pod pritiskom sa tribina,,,,
M

MAG

pre gotovo 3 godine

@Gost0 ako je neko rezultatski na gubitku u EL zbog praznih tribina, onda je to Zvezda. Sa Radonjićem na klupi, uz par sitnih korekcija u rosteru i SA PUBLIKOM NA TRIBINAMA, Zvezda će igrati play of EL sledeće sezone. Živi bili, pa videli.
G

Gost0

pre gotovo 3 godine

Koji navijaci? Evo isao sam na utakmicu protiv Albe pre pandemije Korone, kraj januara je bio. U Areni ako je bilo 5 hiljada ljudi, ubij me. Ja Zvezdu gledam i kad gube i pobedjuju sto ne radi 80 posto navijaca. Hale su pune samo kad zavezemo 2 3 pobede i to je cinjenica. Tako da price o navijacima su apsurdne, nazalost!
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Gost0 pa i tih 5000navijaca bi popunilo dobro Pionir posto je Arena bolnica i to bi bilo to da nas ne lapaju sudije u neizvesnim zavrsnicama a bilo ih je koliko hoces ove sezone,a uz to bi i Obradovic ostao da dozivi popunjenu halu da ga pozdravi,,,,,,