Komentari na vest

Potvrda iz Oklahome: Pokuševski se priključuje reprezentaciji na leto

b

basket iz blok

pre oko 1 godinu

Lepo od njega, ali kad se setio? Onda kada je celu sezonu presedeo zbog povrede. Svakako nek se pojavi na pripremama pa nek uveri strucni stab da je kadar da udje medju 12. Nikome mesto nije garantovano (eventualno Jokic i Bogdan).
.

.......

pre oko 1 godinu

Micić Avramović Bogdanović Gudurić Nedović Kalinić Lučić Petrušev Pokuševski Jokić Milutinov Mitrović
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

To je to, samo, Ristić umesto Mitrovića.
l

lineker

pre oko 1 godinu

Aleksu Avramovica pod obavezno u reprezentaciju, tacka!
O

ODLIČNO

pre oko 1 godinu

Nadam se: Jokić, Milutinov, Smailagić, Pokuševski, Jović ili Bjelica, Lučić, Davidovac, Bogdanović, Marinković, Micić, Avramović, Jaramaz.
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Smailagić ispred Petruševa?
X

Xyz

pre oko 1 godinu

Samo ne razumem zasto Smailagic pre npr Ristica ili Mitrovica?
M

Miksi82

pre oko 1 godinu

Nemas Gudurica i Kalinica, Petruseva, Mitrovica ali imas Smailagica koji ima 3 dobre utakmice ove sezone i Jaramaza koji nije odigrao ni toliko?! Ne znam na osnovu cega si pravio spisak
Г

Гостиварски

pre oko 1 godinu

Мицић, Јовић, Аврамовић (реално по мени бољи од Јарамаза), Недовић, Гудурић, Богдановић, Калинић, Покушевски, Лучић, Петрушев, Јокић, Милутинов. Бјелица ако је спреман можда уместо Петрушева, мада мислим да је његово време прошло. Да би били врхунски тим треба нам још два екстра играча, то у неком мери може да се покрије једним Јокићем, али на дуже стазе биће климаво.
r

rea

pre oko 1 godinu

Koji Jović? Nadam se onaj iz Majamija, jer Stefan je bivši košarkaš poslednjih 5 godina.
G

Gostivarski

pre oko 1 godinu

Stefan Jovic igra ACB ligu ove godine, sasvim solidne brojke i jedini je pravi kreativni plejmejker pored Teodosica u ovom trenutku.
G

Gost864

pre oko 1 godinu

Dodji u Partizan da haramo zajedno...
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Neophodno je da se sto vise igraca odazove, mnogi igraju dugacke sezone, dese se povrede i tokom priprema. Nas najveci problem je sto jako mali broj igraca pruza partije iz klubova za reprezentaciju. Micic, Milutinov nisu 2 utakmice odigrali na nivou klubova, Guduricu vecito fali samopouzdanje, ostali mahom imaju neke probleme. Jokic, koji je opet prica za sebe, donosi ono sto se ocekuje, Kalinic takodje igra odlicno i mozemo dodati Bogdana. 3 igraca koja garantuju odlicne partije. Tu je npr Avramovic, njegov kvalitet je nekad upitan, ali taj momak je izneo sve ove prethodne kvalifikacije X puta i on mora da ide na SP, toliko je zasluzio.
l

lineker

pre oko 1 godinu

Daj bre nemoj Avramovića stavljati u kontekst ozbiljne košarke.
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Okej, razumem navijacki da ga ne volis, jeste i on glumio budalu sa nekim izjavama, al momak je ginuo u dresu Srbije svaki put i to u utakmicama kad je izgledalo da nemamo nikakve sanse za SP. Nagrada za tako nesto mora da postoji, a svakako za njega ima mesta posto nije igrac niti treba da bude koji preuzima odgovornost.
e

ecka siti

pre oko 1 godinu

Koji ce nam ocin. . .
a

abc

pre oko 1 godinu

Decko idi gledaj hokej i zenski rukomet.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Lepe vesti. Potrebno je sto vise igraca koji mogu da doprinesu, neko skokom, eko sutem neko dobrom odbranom. Bravo Poku, cekamo te, ti si buducnost nase kosarke!