Šćepanović, MN Press
Šćepanović, MN Press

POTVRĐENO: Šćepanović novi trener Partizana

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.07.20. | 18:54

Došlo je do konačnog dogovora, predstavljanje u četvrtak od 15 časova

Vlado Šćepanović će biti novi trener Partizana, a potpisaće ugovor na dve godine, piše Nova.rs. Partizan je postigao dogovor s mladim stručnjakom, a klub je to zvanično potvrdio kroz mejl koji su dobili mediji. Ujedno je i najavljeno predstavljanje Šćepanovića u četvrtak od 15 časova na zvaničnom Jutjub kanalu kluba.

Izabrane vesti

"Usled situacije sa pandemijom virusa Covid 19 i propisanih ograničenja o maksimalnom broju ljudi na jednom mestu, KK Partizan NIS neće organizovati klasičnu konferenciju za medije. Trener Šćepanović, biće predstavljen putem video priloga koji će biti emitovan na BC Partizan TV u četvrtak, 9. jula oko 15 časova", istakli su crno-beli.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je kao trener vodio Budućnost, a sa Trinkijerijem je sarađivao i u ekipi Bamberga.

Kao košarkaš nastupao je za Partizan u dva navrata, u sezoni 2001/02 i 2004. godine.

Od prvog momenta posle najava da će Trinkijeri otići, Šćepanović je iskočio kao prvi favorit. Pored njega su se pominjali Vlada Androić, Zvezdan Mitrović (preuzeće Monako), kao i Dejan Milojević (stremi ka NBA ligi), a na kraju će Partizan nastaviti sa Šćepanovićem na klupi.

Vlado Androić će biti pomoćnik Šćepanoviću na klupi crno-belih.

Šćepanović je bio pomoćnik Trinkijerija ove sezone (i na kraju prethodne, kao i u Bambergu), tako da Partizan pod njegovim vođstvom neće previše menjati kurs koji je svakako bio dobitni. Ali nije imao dobar kraj posle svega što se dogodilo.

Poznaje Vlado sve igrače, zna kako funkcionišu, tako da tu suštinski ne bi trebalo da bude nekog većeg perioda privikavanja. To mu svakako daje veliki plus. Tranzicija sa njim na čelu skoro da neće postojati.

Posle odlaska Trinkijerija, Partizan sada ima novog trenera. To će u četvrtak biti i zvanično.


tagovi

Vlado Šćepanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara