Povreda Simanića pokvarila povratak Milosavljevića

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.05.21. | 10:34

Peh novajlije Mege

Duel Mege i Borca iz Čačka ukrasio je povratak Dragana Milosavljevića koji je u prijateljskom susretu odigrao prve minute posle 21 mesecapauze, međutim, oporavak iskusnog beka i povratak u konkurenciju bacila je u senku vest da je Boriša simanić doživeo povredu.

Prema saznanjima Mozzart Sporta novajlija u redovima Mege doživeo je povredu zgloba i vrlo verovatno ga čeka višenedeljna pauza.

Izabrane vesti

Podsetimo, Simanić je u redove aktuelnog tima stigao nakon okončane sedmogodišnje saradnje sa Crvenom zvezdom i to samo nekoliko dana nakon što je u Megi promovisan i Milosavljević, bivši košarkaš Napretka, Radničkog iz Kragujevca, Partizana, Albe i Malage.

Kada je Milosavljević u pitanju, duel sa Borcem bio je prvi od susreta u reprezentativnom dresu sa Turskom kada mu je pukao predni ukršteni ligament nakon čegaje imao još sijaset problema, ipak da su svi oni iza njega demonstrirao je u susretu sa Čačanima koji je završio sa 14 poena, i po dva skoka dve asistencije za 21 minut na parketu.

Megu krajem meseca očekuje početak plej-ofa Superlige, a rival u četvrtfinalnoj seriji biće im Vojvodina. U prvom susretu zakazanom za 27. maj domaćin će biti Novosađani, dok je revanš na programu dva dana kasnije.


tagovi

Boriša SimanićDragan Milosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara