Nikola Jokić i Boban Marjanović (©AFP)
Nikola Jokić i Boban Marjanović (©AFP)

Poznat NBA plej-of raspored: Jokić prvi kreće, Bobi i Luka u noći između ponedeljka i utorka

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.08.20. | 11:58

Denver protiv Jute u ponedeljak od 19.30, Dalas - Klipers zatvaraju prvi dan postsezone u utorak od 03.00

Nakon što su Sakramento Kingsi sinoć završili sezonu, još jednu u nizu bez plej-ofa, "knjiga je spalana dva slova", to jest NBA na dva srpska igrača. U pitanju su naravno, Nikola Jokić i Boban Marjanović. Naša dva reprezentativca će ostati da reprezentuju srpsku školu košarke i u nastavku sezone, s početkom od 17. avgusta.

A prvi na teren baš izlazi centra Denver čiji Nagetsi, kao treći u Zapadnoj konferenciji otvaraju seriju protiv šestih Juta Džeza. Otvarajući meč i ove serije i celog plej-ofa zakazan je za 19.30 časova po srednjoevropskom vremenu, a dva i po sat kasnije u mehuru u Orlandu nastupaju aktuelni šampioni iz Toronta protiv Bruklin Netsa.

Izabrane vesti

Drugi naš as koji je "preživeo" regularni deo sezone, Bobi Marjanović će moći da odmara do utorka 18. avgusta, istina do 03.00 po "našem" vremenu kada će njegovi Dalas Meveriksi, predvođeni Lukom Dončićem kao sedmi tim Zapada započeti okršaj sa drugoplasiranim Los Anđeles Klipersima.

Orlando Medžik Crnogorca Nikole Vučevića takođe igra prvi meč plej-ofa u utorak, ali od19.30 protiv šampiona Istočne konferencije, Milvoki Baksa i neverovatnog grčkog superstara Janisa Adetokumba.

Za sada je poznato 15 učesnika plej-of jer se čeka pobednik plej-ina na Zapadu između Portlanda i Memfisa koji ide na Los Anđeles Lejkerse.




tagovi

Nikola JokićBoban MarjanovićLuka DončićDenver NagetsDalas MeveriksNBA plej-of

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara