(©AFP)
(©AFP)

Poznati ol-star timovi: Lebron birao Luku Medžika i izvukao Nikolu Džokera

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.03.21. | 09:53

Tri velike evropske zvezde na NBA tlu u istom ol-star timu

Nikola Jokić (Denver) i Luka Dončić (Dalas) posle nepunih godinu dana ponovo će zaigrati u istom timu. Tako je želeo Lebron Džejms (LA Lejkers) kapiten jedne od ekipa na predstojećoj Ol-star utakmici u Atlanti (7. marta).

Izabrane vesti

"Moj četvrti igrač je Luka Medžik iz Dalasa, a peti je karta koju u nekim igrama ne možete da iskoristite - Džoker", tim rečima je Lebron drugu godinu zaredom birao dve od trenutno tri najveće evropske zvezde na američkom tlu koje su i prošle godine na Ol-staru u Čikagu takođe sijale sa Džejmsom u istoj ekipi.

Kako bi kompletirao startnu petorku Lebron je uzeo je i treću evropsku zvezdu Janisa Adetokunba (Milvoki) koji je prošle sezone bvio kapiten rivalskog tima, te Stefa Karija, a ostatak ekipe dopunio je sa Džejlenom Braunom (Boston), Polom Džordžom (LA Klipers) , Rudijem Goberom (Juta), Demijenom Lilardom (Portland), Krisom Polom (Feniks) , Domantasom Sabonisom (Indijana) i Benom Simonsom (Filadelfija).

Kapiten drugog ol-star sastava Kevin Durent (Bruklin) je pak za "svoje" startere izabrao saigrača iz Bruklina Kajrija Irvinga, Džoela Embida (Filadelfija), Kavija Lenarda (LA Klipers)i Džejson Tejtuma (Boston), kao i Bredlija Bila (Vašington) koji će zamentiti povređenog Durenta. U njihovom timu uslovno rečeno rezervisti će biti još jedna zvezda Bruklina Džejms Harden, Devin Buker (Feniks), Zajon Vilijamson (Nju Orleans), Zek Lavin (Čikago), Džulijus Rendl (Njujork), Nikola Vučević (Orlando) i Donovan Mičel (Juta).


tagovi

nba ol starNikola JokićLuka DončićLebron DžejmsNikola Vukčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara