Aleksandar Mitrović (©Starsport)
Aleksandar Mitrović (©Starsport)

Prava ljubav! Mitrović častio Partizan s 5.000 funti, na spisku donatora i Pijetlović, Filipović, Pokuševski…

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.04.23. | 15:13

Nastavlja se akcija prikupljanja novca za porez

Rezultati su tu, navijačka naklonost takođe, tu je i Željko Obradović… Samo još da Partizan reši poreski dug i da klub iz jedne potpuno čiste finansijske situacije krene u nove pobede. A i to je lakše kad su tu – iskreni partizanovci!

Letimičan pogled na spisak donatora u akciji “Jedan Partizan imamo” otkriva mnogo i dok je većina imena široj javnosti nepoznata neka prosto upadaju u oči.

Izabrane vesti

Tako smo recimo na spisku donatora uočili – i proverili da bismo bili sigurni da je to zaista on – ime napadača srpske fudbalske reprezentacije Aleksandra Mitrovića, koji je košarkašku sekciju bivšeg kluba “pogurao” sa 662.155 dinara što je negde oko 5.000 britanskih funti.

Nije on jedini, tu si i drugi nekadašnji miljenici navijača, vaterpolisti Duško Pijetlović i Filip Fiipović. Zanimljivo, tu je i Aleksej Pokuševski, igrač NBA ligaša Oklahome, koji nikada nije branio Partizanove boje, ali su mu očigledno uvek bile u srcu…

Ovo su samo neka od imena koja na prvu “bodu oči”, a nema sumnje da su nam mnoga i promakla, kao i to da će ih u narednim danima biti još više. Ne zaboravimo ni da su mnoge Partizanove “mecene” rešile da pomoć uplate anonimo.tagovi

Aleksandar MitrovićFilip FilipovićAleksej PokuševskiAndrija PrlainovićDuško Pijetlović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara