Aleksandar Mitrović (©Starsport)
Aleksandar Mitrović (©Starsport)

Prava ljubav! Mitrović častio Partizan s 5.000 funti, na spisku donatora i Pijetlović, Filipović, Pokuševski…

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.04.23. | 15:13

Nastavlja se akcija prikupljanja novca za porez

Rezultati su tu, navijačka naklonost takođe, tu je i Željko Obradović… Samo još da Partizan reši poreski dug i da klub iz jedne potpuno čiste finansijske situacije krene u nove pobede. A i to je lakše kad su tu – iskreni partizanovci!

Letimičan pogled na spisak donatora u akciji “Jedan Partizan imamo” otkriva mnogo i dok je većina imena široj javnosti nepoznata neka prosto upadaju u oči.

Izabrane vesti

Tako smo recimo na spisku donatora uočili – i proverili da bismo bili sigurni da je to zaista on – ime napadača srpske fudbalske reprezentacije Aleksandra Mitrovića, koji je košarkašku sekciju bivšeg kluba “pogurao” sa 662.155 dinara što je negde oko 5.000 britanskih funti.

Nije on jedini, tu si i drugi nekadašnji miljenici navijača, vaterpolisti Duško Pijetlović i Filip Fiipović. Zanimljivo, tu je i Aleksej Pokuševski, igrač NBA ligaša Oklahome, koji nikada nije branio Partizanove boje, ali su mu očigledno uvek bile u srcu…

Ovo su samo neka od imena koja na prvu “bodu oči”, a nema sumnje da su nam mnoga i promakla, kao i to da će ih u narednim danima biti još više. Ne zaboravimo ni da su mnoge Partizanove “mecene” rešile da pomoć uplate anonimo.



tagovi

Aleksandar MitrovićFilip FilipovićAleksej PokuševskiAndrija PrlainovićDuško Pijetlović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara