Komentari na vest

Pravi pobednici prelaznog roka: Majamijev bingo sa Laurijem, Vašington ne plače za Vestrbukom

G

Gost212

pre preko 2 godine

Тешко да је Денвер у групи победника. Буквално нису ништа урадили. Што се њих тиче реално им предстоји борба за плеј оф. Дакле: Лејкерси, Клиперси, Финикс, Јута, Голден Стејт, то су сигурни учесници плеј офа.Затим иду: Денвер, Портланд, Њу Орлеанс, Далас који ће се борити за задња два места. На крају Оклахома, Хјустон и још пар екипа које реално немају шансе на плеј од.
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Ako sam ja lepo procitao autor kaze da Cikago nije medju pobendicama zato sto je DeRozan pretplacen a ne zato sto je doveden. To je po meni velika glupost koja se dosta forsira i po americkim medijima, sve vise se ide u tom pravcu ili juris titulu ili juris pikove... Ne vidim sta je lose imati tim koji ce da juri plejof gde mu je prva runda maks. druga runda plafon. Ali odakle znas desi se nesto, posluzi te malo i sreca i evo Houksi dodjose u finale istoka. Smeta mi taj stav ili juri titulu ili budi gubitnik, ima valjda i nesto izmedju. Cikago vec par godina pokusava da napravi ekipu preko drafta i nista. Birali su okej igrace ali neki se povredjuju, neki imaju problem u glavi... kako god ta prica im nije uspela. Sad pokusavaju drugacije da naprave ekipu i sta je tu pogresno? A na kraju krajeva dali su Janga i jedan pik prve runde drafta za Demara. Ovo ostalo pa Aminu je poluinvalid a ovi pikovi druge runde im nisu ni bitni... ako je to puno za DeRozana onda ja i autor ne pratimo isti sport. SAS ima jasnu racunicu pre nego sto ode i ostanemo bez icega daj da uzmemo neke pikove, plus Janga mozes cak i dalje da trejdujes. Cikago drugacije nije mogo da napravi mesta u Salari Kapu, jer ko bi uzeo Amina tek teko. Sve u svemu ovo je potpuno okej prica oko Cikaga i DeRozana sto se toga tice. Meni je veci problem kako ce to sve da uklope pre svega defanzivno a bogami i suterski.
L

La kukaraca

pre preko 2 godine

Msm da je partizan kao cikago buls.. Dali panteru 3m za dve g... A priča se i da te pare za jednu g... Ima rumenige da im stavi katanac.. Pa ce biti La kukaraca
L

Lion

pre preko 2 godine

De Rouzen je imao u Sparsima 27 miliona po sezoni, tako da nije dobio nesto vise novca od onoga sto je vec zaradjivao. Imao je odlicnu prethodnu sezonu, moglo bi se reci da je ne nepravda sto nije igrao na proslom all star-u. Sigurno ce puno znaciti Bulsima poenterski i kao sekundarni plej. Odlican posao za Bulse.
G

Gza

pre preko 2 godine

Slažem se. De Rouzen je ako ne odličan, onda bar vrlo dobar igrač. Koliko se trenutno zaradjuje u NBA ovo je ok potez Bulsa.
D

Dejan991x

pre preko 2 godine

Kris Pol ima 2 godine garantovani ugovor na 30m, treca godina je garantovano 50%, a cetvrta je tim opcija. Znaci nije 4 god po 30m, osim ako ne bude dobro igrao pa zasluzi pun ugovor na sve 4 sezone.
t

trpadzija

pre preko 2 godine

DeRozan uopste nije preplacen,samo sto njegov dolazak nema smisla. Sta ce im pored Lavine-a ? Jos nije neki trojkas,moguce da ce trejdati Lavina ove godine..
p

pacino

pre preko 2 godine

Budimo realni ima mnogo preplacenijih igraca od Derouzena i Cikago ce s njim Vucevicem Lavinom i Bolom konacno biti u plejofu i to nece biti naivni
g

gfdfghgh

pre preko 2 godine

Za DeRozana niste u pravu