""
""

Praznik košarke u Čačku - Žoc dovodi moćni Fener na Moravu

Vreme čitanja: 3min | pon. 25.09.17. | 14:14

Najtrofejniji trener Evrope u Čačku nije gost! On je uz KK Borac domaćin u gradu koji diše košarkaškim plućima...

KK Borac će u sredu 27. septembra od 19.00 časova imati veliku čast da ugosti prvaka Evrope i Turske, kog predvodi najtrofejniji evropski trener Željko Obradović. Pored Obradovića, na klupi Fenera nalaze se još dva Čačanina, Androić i Zimonjić. Tu su i srpski reprezentativci Kalinić i Gudurić, kai i Jan Veseli.

Izabrane vesti

U utorak, Fener će u Beogradu odigrati meč sa Partizanom, a zatim će u sredu učiniti čast čačanskoj publici i Borcu. Veliku zahvalnost koju klub duguje Obradoviću, naglasio direktor KK Borac Marko Ivanović.
 ,,Zahvalio bih se našem sugrađaninu Željku Obradoviću, jer je uspeo da izdvoji vreme da sa ekipom dođe u Čačak, i na taj način pomogne Borcu da preko prodaje ulaznica ostvari prihod koji će koristiti u narednoj sezoni. Mi smo jedini klub, pored Partizana, koji će imati tu čast da se sastane sa aktuelnim prvakom Evrope“, kazao je Ivanović.

Novo ime u redovima Borca jeste Predrag Prlja, koji je pokazao da će biti značajno pojačanje pred nastupajuću sezonu.
 ,,Svima nama znači to što ćemo odmeriti snage s najboljim igračima u Evropi. Retko se pruža ovakva prilika. Ne treba puno pričati o protivniku, sve je jasno“, izjavio je Prlja.  

Uroš Čarapić, mlada uzdanica kluba iz Čačka, izjavio je da će ovo biti iskustvo više za saigrače i njega.
,,Dolazi nam najbolja ekipa u Evropi, koju predvodi najuspešniji trener. Ovo je lepa prilika za Čačane da uživo vide sve te igrače. Za nas je ovo dobra šansa da steknemo iskustvo više, jer nemamo baš često priliku da igramo protiv tako velikih timova. Mi ćemo se boriti, ali rezultat nije bitan, ipak je ovo prijateljski meč“.

 Jedan od najiskusnijih igrača Borca, čovek sa velikim brojem međunarodnih utakmica u svojim rukama, Đorđe Mićić, želi da Borac ostavi što bolji utisak.
 ,,Svi smo svesni ko nam dolazi. Ovo je dobra prilika za sve u Čačku da vide kako to izleda na jednom višem nivou. Nije realno pričati o pobedi, ali sigurno je da ćemo ostaviti dobar utisak, jer želimo da se nadigravamo sa njima“ jasan je Mićić.

Član stručnog štaba KK Borac, Miroslav Milić, naglasio je da će ovo biti lep događaj za Čačak.
 ,,U ovoj manifestaciji uživaćemo kako mi na terenu, tako i publika na tribinama. Iako je reč o revijalnoj utakmici, naši igrači će biti motivisani da se pokažu u najboljem svetlu. A nema boljeg testa od utakmice protiv osvajača Evrolige“.

Prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu KK Borac – Fenerbahče počela je danas. Karte za košarkaški spektakl u Čačku mogu da se kupe u terminu od 9,00 do 18,00 časova u prostorijama kluba i od 10,00 do 14,00 časova na biletarnici dvorane. Takođe, karte će na dan utakmice, 27. septembra biti dostupne u period od 9,00 do 12,00 u prostorijama KK Borac i od 12,00 do 19,00 na blagajni. 
Cena ulaznice za utakmicu Borac - Fenerbahče je 500 dinara, a sve propusnice iz prethodne sezone neće važiti.

Piše:  Đurđe Mečanin

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

ČačakFenerbahčeKK Borac ČačakMarko IvanovićŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara