Komentari na vest

Predložen ulazak Dubaija u KLS

D

DžoniRS

pre oko 1 mesec

Možda ovo i nije tako loše, da imamo neku ozbiljniju konkurenciju, jer Partizan već par godina beži iz lige. Samo bi bilo malo smešno da kk Dubai bude prvak Srbije. Mada, podmazali su gde treba, očigledno, tako da je sve moguće
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Pa podmazali su zbog takvih kao ti koji to sve, sa dozom apatije i malogradjanskog cinizma, a odsustvom kriticke (samo)svesti, aminuju. Ovaj Pesic mi se nije dopadao ni kada je zagovarao da stranci igraju za Srbiju, a ni onda kada se nakon EP nije udostojio da dodje u Srbiju i podnese izvestaj javnosti (kakav god bio), i kada je na necivilizovan nacin odstranio Teodosica. Ako je tacno da sada lobira za ovaj Dubai, to samo potvrdjuje moje sumnje u ovog coveka, kome je izgleda novac vrhovni princip u zivotu.Dubai u KLS je vredjanje zdravog razuma, ma kakve oportunisticke izgovore davali nasi kosarkaski funkcioneri, treneri, ili novinari.
P

Paa

pre oko 1 mesec

U tom slučaju da Zvezda i Partizan napuate ABA, da se podigne još par centara i pojačaju postojeći, i naravno A licence EL za oba naša kluba. Nema potrebe više za ABA ligom.
B

BICE NAFTE BICE LOVE

pre oko 1 mesec

KARI SEIK !
P

Pismo BG botovima

pre oko 1 mesec

Može STOP Dubaiju u KLS ali samo pod uslovom da se još koliko sutra pare (50 miliona evra) koliko je spremljeno za Partizan i Zvezdu podele ravnomerno na sve klubove u Srbiji po principu NBA Salary Cap. Znači da svi timovi u Srbiji u sezonu udju sa približno istim uslovima, a ne Zvezda i Partizan po 25 miliona a drugi šipak. E onda može STOP Dubaiju. Do tada taj "PATRI(J)OTIZAM" idite glumite negde drugde! Pozdrav iz centralne SRBIJE!
E

Evo ovako

pre oko 1 mesec

Nemam ništa protiv. Kad ostali klubovi budu brend kao blizanci neka im daju i više nego njima. Do tad svakom po zasluzi.
a

arroyo

pre oko 1 mesec

koliko ljude u centralnoj Srbiji zanima košarka vidimo po publici , dvorane se popune kad gostuju Zvezda ili Partizan, ostatak godine nema žive duše. Pa u koje pare da ti prvi imaš sezonsku zbog evrolige i samo tad dolaziš a za ostalo te boli uvo
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

Samo takmicenje I organizacija je smijesno I privatizovano. Jedino Nacional takmicenje u svijetu koje nije pod okriljem svog kosarkaskog saveza. Tek sada se vidi koliko je KK Partizan bio u pravu.
А

Аха, важи...

pre oko 1 mesec

...наброји ми једно такмичење које није приватно. Осим ФИБА. Само једно наведи.
Б

Буквално...

pre oko 1 mesec

...сва првенства су приватна. Као и ЕЛ и ЕК. Језиво да имаш плус на коментар.
H

Ha ha ha

pre oko 1 mesec

Ko još veruje u te tvoje laži? Pa zar misliš da NBA finansira bela kuća lučno? Ne budi smešan.
@

@merlin

pre oko 1 mesec

...bas suprotno, do skoro smo bili jedini i dalje pod okriljem kss, sto tebi i slicnima odgovara jer je on uvek bio crno-beo. sve od spanske, pa na dalje su organizovane po istom sistemu kao kls. to sto vi sami sebe obmanjujete ili dopustate da vam to drugi rade, govori da za vas postoji samo istina koja vama odgovara. to je kao da kazes - ne igramo aba ligu jer su zabranjeni stranci. nidje veze, ali ako ti je tako lakse, uzivaj sine, uzivaj.
Č

Čudilo

pre oko 1 mesec

Gleda se da se Dubai preko nas ušeta u Evroligu, a zbog toga mi vrlo verovatno možemo izgubiti jednog ili oba predstavnika (u prevodu ni Partizan ni Zvezda je neće igrati koliko god da ih država favorizuje). Dovoljna je samo odluka čelnika, prvenstveno iz Srbije; takoreći sami sebe ćemo ukopati, a EL kao i LŠ će se igrati samo zapadno od granica nekadašnjeg Berlinskog zida.
c

cr24

pre oko 1 mesec

Dubai će ući, pa makar i preko Azerbejdžana, a ako žele nas će izbaciti nevezano za Dubai. Gde
B

Boogy

pre oko 1 mesec

Cirkus
T

Takve

pre oko 1 mesec

Gluposti samo kod nas moze da se dese
z

zemlja košarke

pre oko 1 mesec

NE!
n

noroots

pre oko 1 mesec

Mancester Siti i Psg su isto sto i Dubai, neka udju, neka preme lovu
I

Igra

pre oko 1 mesec

Neka udju sta kukate kls niko ne prati od vas niti gleda a ulaganja nam trebaju , ako toliko bude ugrozena Srpska kosarka mozeh ih izbaciti. Pozdrav
D

DraganKojic

pre oko 1 mesec

Nisu loša ulaganja ali sve od toga ide u nečiji džep.
P

Pjer

pre oko 1 mesec

Ma sali se Kari, to je KK Dubai iz Pirota
p

pedja986

pre oko 1 mesec

eti, a posle puna svima usta domacih igraca, ogranicenje za strance u toj istoj kls, a selektor pokrrce ovu temu.
Б

Блејк Шилб

pre oko 1 mesec

ако им је толико стало да буду у европи,и ако се не улази преко АБА лиге у Евролигу,зашто их не убаце у Турску лигу,или Грчку,или Шпанску?
B

Baki 1986

pre oko 1 mesec

Pa neće ih niko!!!
o

ocigledno da

pre oko 1 mesec

oni bi hteli al nemaju koga da podmite tamo
t

tuneki

pre oko 1 mesec

pesic je njihov trener
_

____

pre oko 1 mesec

Ahahahaha E Kari Kari. Uvek si voleo pare.
P

Pristrasni posmatrač

pre oko 1 mesec

Dubai u KLS...?! Postaviću pitanje kao Mita Pantić u Tesnoj koži 1 kad dobije umanjenu platu: "Kakva je ovo da prostite zaje*nacija"...?
К

Кљаки

pre oko 1 mesec

"То ви питајте друга Пајковића"
0

002020

pre oko 1 mesec

Vest ala rekla-kazala. Pozovite Pešića, pa nek on obrazloži svoj postupak, a ne ovako načuli smo od Pere, Žike, Miće, Laze. A sa druge strane, iskreno (ako je) i neka je, pa i bolje je da Dubai udje u srpsku ligu i pare da Leskovcu, Pazaru, Čačku, Smederevu, Vršcu, Užicu... nego da ulaže u Krku i Studentski centar. Naravno to bi značilo i veću konkurenciju Zvezdi i Partizanu u narednim godinama a znamo da to navijačima Titovih klubova ne odgovara. Njima je sasvim ok ovo trenutno stanje da njihovi igrači igraju za 3 miliona evra godišnje a da igrač KLS ekipe igra za 40.000 dinara mesečno.
L

Licemer

pre oko 1 mesec

Nece jednog stranca u reprezentaciji ali zato hoce celu stranu ekipu u srpskoj ligi.
v

vrh

pre oko 1 mesec

i to predlozio Pesic..nema dalje
N

Noleeeeeeee

pre oko 1 mesec

Ma nije moguce da bi Pesic to uradio.