""
""

Predrag Peca Pantović pred Partizan: Zaslužili smo da uzmemo veliki skalp u Čačku!

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.05.17. | 08:57

U Beogradu je jedna lopta donela sreću crno-belima. Čačani su spremni za revanš, a nadaju se pobedi kraj Morave

Nedelja, praznik košarke u Čačku. U dvoranu kraj Morave, na megdan Borcu, stiže najtrofejniji srpski klub, ekipa Partizana. Čačani će, kao i protiv Crvene zvezde, do poslednjeg mesta ispuniti svoj košarkaški hram i biti uz svoje miljenike. Potpredsednik Borca i čovek koji, uz direktora kluba Marka Ivanovića, iznosi najveći teret sezone, suvlasnik PS Fashiona, Predrag Peca Pantović za Mozzart Sport ističe da su košarkaši Borca već moralni pobednici.
“Momci su vratili Čačane u halu i navijači su bili svim srcem uz Borac i igrače. To je najveća pobeda igrača bez obzira kako završimo Mozzart Superligu Srbije”, kaže za Mozzart Sport Predrag Pantović.

Izabrane vesti

ODIGRAJ TIKET NA UTAKMICU KK BORAC-PARTIZAN... MOZZART KVOTE SU PRED TOBOM! 

Posle Zvezde Borac će ugostiti i crno-bele. Očekivanja?
“Zaslužili smo da uzmemo jedan veliki skalp u Čačku. Nikom nije lako da igra u punoj dvorani. Mi više želimo pobedu, ali problem predstavljaju povrede igrača. Pod znakom pitanja je sastav u kome ćemo igrati protiv Beograđana”.

Borcu je pobeda veoma bitna zbog učešća u ABA 2 ligi… Predrag Pantović ističe da je za sport ključan faktor publika.
“Ako su navijači uz nas, pored terena, ili uz televizijske prenose i gledaju nas, samo tako možemo da privučemo i nove sponzore. Novac prati uspeh…Borac je klub sa većinom igrača iz Čačka, sa publikom koja je godinama gledala vrhunsku košarku jer su u Čačak pored beogradskih velikana dolazili klubovi poput Jugoplatike, Zadra, Bosne, Šibenka itd... I sada se taj trend, nadam se, nastavlja. Mi smo jako zainteresovani za učešće u ABA 2 ligi. Lično i sa firmom sam stao uz klub, tu su i mnogobrojni sponzori…Sad i grad mora da se izjasni i kaže svoje, a na nama je da uzmemo skalp Partizanu ili FMP-u”, zaključio je Predrag Pantović.

Tekst i foto: Đurđe Mečanin


tagovi

ČačakKK Borac ČačakKK PartizanPredrag PantovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara