Prenos majstorice i na O2 televiziji

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.19. | 12:48

Dobra vest za one koji nisu u mogućnosti da isprate meč sa tribina

Ceo košarkaški region ustao je na noge zbog majstorice finala Jadranske lige i petu rundu okršaja Crvene zvezde i Budućnosti za titulu šampiona Jadranske lige!

Početak prodaje ulaznica na Malom Kalemegdanu dočekale su poduže kolone, očevici tvrde da se protezala do Knez Mihailove ulice, a ubrzo je saopšteno i da je ceo kapacitet dvorane Aleksandar Nikolić popunjen. Zbog nezapamćene potražnje za ulaznicama ljudi iz kluba rešili su da ispred A tribine, kod biletarnice postave i video bim kako bi navijači u dvorištu hale mogli da isprate najvažniji meč sezone, a za sve koji se ove večeri ne budu našli u ulici Čarlija Čaplina imaju dve opcije - televizije Arena Sport i O2

Izabrane vesti

Iako se na sajtu ABA lige ne nalazi na listi programa koji će direktno prenositi dešavanja iz dvorane Aleksandar Nikolić, O2 televizija je za sve gledaoce obezbedila mogućnost da meč odgledaju i bez kablovske pretplate. Očekuje se da će ceo region biti uz košarkaški spektakl, gde će se Crvena zvezda boriti za povratak, a Budućnost da se zadrži na tronu Jadranske lige u narednih godinu dana.

Foto: Star sport


tagovi

TV O2Finale Jadranske lige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara