Komentari na vest

Priča iz Solt Lejk Sitija o draftu 2014: Juta nije želela Embida, pa izabrala Egzuma pre Rendla, Lavina, Jokića...

m

mile led

pre 12 meseci

A lebranko?
.

.....

pre 12 meseci

Pa vidite da su ljudi iz Jute bili u pravu. Embid svake godine propusti 20-30 nekada i vise utakmica zbog povreda. U plej ofu je takodje propustio vise utakmica nego sto je igrao, titulu nije osvojio, cak ni finale istocne konferencije nije igrao sa Filom. Tako da obrni okreni nista Juta nije izgubila.
r

reb8888

pre 12 meseci

...pa su zato uboli sa exumom, koji je u prve dve sezone odigrao 150 utakmica a ostalih 5 ukupno 100...jedan propusti 20 po sezoni, drugi toliko odigra...
Л

Ложач

pre 12 meseci

Свака част Дантеу, али ово је уз Дивчево прескакање Луке, најидиотскији потез свих драфтова
N

No.1

pre 12 meseci

Slabo si ti razumeo ovu vest. Najlošija procena Miličić Darko! Karmelo, Boš, Vejd bili iza njega!!!!! A draftovani su i Čabarkapa, Vraneš, ukupno sedmorica iz Yu koji svi zajedno imaju učinak kao Embid ove sezone u plejofu tj. skoro nikakav.
o

ok

pre 12 meseci

Na osnovu cega slika i poredjenje sa ovim igracima od kojih je covek dve vasione igracki. Zanima me kakva ce prica biti kad ode na kraju sezone. Kad recimo ode u Real koji pocinjete da mrzite. Naivcine kakvo pumpanje ovo prelazi u dosadu. Sudbina uvek kazni bezobrazluk. Jel to bese karma koju sam prvi prepoznao i upozorio vas sta cinite jos prosle sezone.
G

Gostivoje

pre 12 meseci

Sačekaj samo kad se budu svodili računi krajem idućeg meseca...
o

ok

pre 12 meseci

Ipravo to i cekamo jer ovo medijsko pumpanje ide u kontrasmeru. Zar vi mislite da biko kom strancu Spanci pa cak i Italijani i Grci ponude veci ugovor figurirate kod njega pa cak i da izjednace samo ponudu. Videcete motivaciju stranaca u zavrsnici ABA lige. Ista prica kao prosle sezone. Hrabrite se vi kliko hocete podcenjujte ali Panter nije takao loptu kad je igrao protiv LeBranka. Holand vas je prosle sezone udavio. Ne znate protiv njega kad pusti ruku reseta. Vi ionako ne igrate odbranu. Da vas podsetim igrate protiv verovatno najbolje odbrane u el a tim ima motivisanog Nedovica koji ce biti u formi protiv vas i jos nesto prvi put cemo biti kompletni.
K

Karabaja

pre 12 meseci

Nas je Dante bolji od Embida ale aleeee
I

Iskreno

pre 12 meseci

Dosadni ste više sa ovim nazovi izmišljenim zvezdama