Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Prolazimo kroz pakao, ali nam prija

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.20. | 18:50

"Prošle nedelje smo u dva dana imali tri treninga, pa jedan dan slobodno, pa opet dva treninga u jednom danu. Bavimo se individualnim stvarima i nekim stvarima kojima ne možemo da se bavimo u jeku sezone", kaže Nikola Janković

Partizanu je prijala reprezentativna pauza. Igrači su mogli više da treniraju i rade sa Sašom Filipovskim i to pred veoma važne utakmice koje ga čekaju.

Crno-beli će prvo gostovati Mornaru u Baru 5. decembra, a onda dočekati Bahčešehir četiri dana kasnije. O svemu tome govorio je Nikola Janković.

Izabrane vesti

"Prolazimo kroz jedan mini-ciklus priprema, tačnije kroz pakao. Prošle nedelje smo u dva dana imali tri treninga, pa jedan dan slobodno, pa opet dva treninga u jednom danu. Bavimo se individualnim stvarima i nekim stvarima kojima ne možemo da se bavimo u jeku sezone i kada su utakmice. Prija nam ovo i lepo funkcioniše. Došla je reprezentativna pauza u pravom trenutku za nas i ovaj dodatni rad", rekao je Janković za jutjub kanal Partizana.

Mnogo toga nose naredni izazovi…

"Te dve utakmice mogu da anuliraju neke lošije partije iz prvog dela sezone. Mogu mnogo da nam znače. Odradili smo dobar posao u poslednjih 4, 5 utakmica, sada su ove dve tu da zaokružimo ovu priču, da se iskristališu tabele u Evrokupu i ABA ligi. Biće teško u Baru, odlična su šuterska ekipa. Pobedili su nas u predsezoni. To je jako dobra i jako skupa ekipa", rekao je Janković.

Posle toga dodao je da crno-belima teško pada dugačak put do Venecije, ali da će on i njegovi saigrači i to morati da odrade u odloženoj utakmici Evrokupa.

Partizan skoro da više nema mesta za kiks…



tagovi

Nikola Janković

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara