Komentari na vest

Promenjeni datumi odloženih utakmica Crvene zvezde i Mornara

P

Perica11Bg

pre oko 1 godinu

Zasto ovako rano vec krajem Aprila da se igra mec Ceda - Zvezda 🤔. Realno pre polufinalnih serija nema potrebe a idealno bi bilo pred finale da odigraju, cemu ta zurba?
g

gost 777

pre oko 1 godinu

Opustite se ljudi, sto se stalno svadjate, raspravljate, ubedjujete. Prosto je. Partizan je poceo sa gradjenjem tima jos prosle sezone, a ove zadrzao kostur (Zeljko,Punter, Leday, Lessort, Avramovic, Madar, Smajli) i ozbiljno ga nadogradio sa Exum, Papapetrou i Nunnely i eto rezultata. Za mene ocekivano dobar Partizan. Sa druge strane Zvezda ove sezone krenula u nezeljenu rekonstrukciju tima i promasila sa trenerom, a zatim i pojacanjima (Adams, Raduljica, Holland - jbt smehotresi od igraca, a zatim i Bentil). Krenula u sezonu sa jednim legit EL igracem Nedovicem, koji je sklon povredama. Pare su ocigledno dosle kasnije kada se angazovao Vildoza, pa zatim i Kampaco, a tu je bio kraj sezone sa zabranom registracije. Ko je u ovim okolnostima ocekivao jacu Zvezdu ne razume kosarku. Sto je najjace verujem da su budzeti tu negde, ali je razlika sto je Partizan upgrade-ovao roster letos, a Zvezda na los roster dodala igrace i trenera u toku sezone i to je to. Nema mnogo filozofije.

Bojank91

pre oko 1 godinu

Odlaganje utakmice nije protiv pravila, polako botovi
M

Milan Bre Bre

pre oko 1 godinu

Naravno da nije ali ako se utakmica odloži u prvom delu sezone, mora u tom delu i da se odigra a ne kad se za većinu klubova završi sezona i ligi.
c

cd rom

pre oko 1 godinu

"Bojanka i deda znaju da on ovo cita" hahahaha i ti nekog nazivas botom hahahaha
a

asi

pre oko 1 godinu

Ako moze Zvezda tada. Ako ne budu dobro spavali noc pre utakmice ili neko od igraca prijavi da je ustao na levu nogu da se ipak odlozi za jun,jul ili kad bude mogla CZ. Ne mora Mornar I Cedevita ni da izlaze na teren.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Zocova liga!
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Konacno si nesto smisleno napisao. Jer da nije, ne bi on bio trener sezone prosle godine, dobio bi po koju tehnicku, ne bi sudije konstantno navlacile za Partizan...
A

Ammmmmam

pre oko 1 godinu

Sto ne promene zvanican naziv u Coki liga?
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

hahaha cirkus
b

b@aba

pre oko 1 godinu

Pa uvek je i bio cirkus sa tom baba konstrukcijom.