Protiv Unikahe je malo i 39 dobrih minuta

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.01.19. | 10:13

„Ne možete protiv ovakvih protivnika igrati 20, 25, 30 minuta", kaže Filip Čović posle poraza u Malagi

Crvena zvezda je juče odigrala čudan meč na gostovanju Unikahi (79:74). Gubila je velikom razlikom, na kraju se približila, ali nije uspela da preokrene i dobije iako je u poslednjoj deonici stigla na samo jedan poen zaostatka.

Filip Čović je imao svoju ulogu sinoć, neke dobre i manje dobre poteze, a sam plejmejker kaže da je njegov tim imao premalo kvalitetnih minuta.
Ne možete protiv ovakvih protivnika igrati 20, 25, 30 minuta, morate da igrati svih 40 skoncentrisano, kako smo se dogovorili, kako smo pričali, kako smo se pripremali. Da dodam nije dovoljno ni da igrate 39 minuta dobro protiv ovakvih ekipa. Imali smo puno grešaka u svim segmentima igre, napadu i u dobrani, veliki faktor je 17 izgubljenih lopti, ali bilo je mnogo stvari koje nismo dobro radili, pogotovo za ovakav meč", rekao je Čović posle utakmice.

Izabrane vesti

Ognjen Dobrić je zaigrao i imao važniju ulogu u Evokupu posle dužeg vremena, ali ni on nije bio dovoljan da Zvezda izađe kao pobednik iz dvorane Martin Karpena.
Loše otvaranje utakmice je razlog ovog poraza, Unikaha je dobra ekipa, znali su da odbiju i nalet. Imali smo smanjenu rotaciju na poziciji centra, nije bilo Cirbesa, u rotaciji smo imali Odža i Ristića, a svaki igrač u ovom timu je važan. Ponavljam, odigrali smo loše prvo poluvreme, posle smo zaigrali kako znamo, ali taj početak je odlučio", istakao je Dobrić.

Kada smo kod Cirbesa, dodajmo da je centar Crvene zvezde napustio meč pred kraj prvog poluvremena i nije se vraćao u igru. U pitanju je problem sa povredom leđa zbog čega je Nemac primio injekciju. U pitanju je bio spazam, odnosno jače grčenje mišića.

Foto: MN Press


tagovi

Filip ČovićOgnjen Dobrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara