Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prvi utisci Dalasa Mura: Instagram mi je poludeo od poruka, Obradovićev CV govori sam za sebe

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.08.21. | 17:42

„Jedva čekam da krenem da treniram sa saigračima“, poručuje Amerikanac

Krenuo je Partizan sa pripremama, a još malo će se ekipi Željka Obradovića pridružiti i prvi plejmejker, Dalas Mur. Amerikanac je stigao u Beograd i izneo prve utiske.

Kaže, srećan je što je konačno stigao u Srbiju.

Izabrane vesti

"Hvala vam na dobrodošlici. Umoran sam, bio je to dugačak put, ali srećan sam što sam ovde, što sam konačno ovde", rekao je Mur za klupsku televiziju.

Pre mesec dana je Mur potpisao za Partizan, a od tog momenta mu je Instagram nalog postao preplavljen porukama navijača.

"Navijači su neverovatni, Instagram mi je poludeo, nisam stigao da pročitam sve te komentare. Neke jesam. Mogu da kažem da je navijačka baza Partizana neverovatna, dobio sam mnogo poruka sa snimcima sa utakmica. Jedva čekam".

Dalas Mur je 2019. godine igrao u Hapoelu, što znači da se već susreo sa kolegom na plejmejkerskoj poziciji, Jamom Madarom. Da li je pratio njegov napredak u međuvremenu?

Pratio sam Jama, to mi je bila druga sezona, pomalo je sve bilo čudno, a Jam je i tada bio dobar igrač. Uvek sam mu pričao da će biti dobar, srećan sam što ćemo ponovo igrati zajedno“.

Leri Braun ga je doveo u Torino, saradnja nije dugo trajala. Kako se Mur osećao kada je čuo da postoji interesovanje Brauna?

Bilo je neverovatno kada sam dobio ponudu. Naučio sam mnogo za tih nekoliko meseci koliko sam proveo tamo“.

Sada će Mur imati priliku da radi sa Željkom Obradovićem.

"Amerikanci koji igraju u Evropi znaju ko je Željko. Neverovatan je osećaj. Njegov CV govori sam za sebe, jedan je od retkih. Jedva čekam da krenem da treniram sa saigračima".



tagovi

Dalas Mur

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara