Tel Aviv (©AFP)
Tel Aviv (©AFP)

Putujte sa Crvenom zvezdom u Tel Aviv

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.02.23. | 12:42

Susret sa Makabijem igra se u četvrtak

Košarkaši Crvene zvezde utakmicu 24.kola Evrolige igraju protiv ekipe Makabija u Tel Avivu. Susret u Menora Mivtačim Areni igra se narednog četvrtka, a crveno-beli putuju u Izrael dan ranije.

Tim povodom agencija "Champions Travel" organizuje čarter i dvodnevno putovanje na jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija sveta uz smeštaj u jednom od najlepših hotela u Tel Avivu koji se nalazi na samoj obali mora.

Izabrane vesti

U pitanju je dvodnevni aranžman. Iz Beograda se polazi za Tel Aviv u sred u devet časova ujutru, a tamo se stiže oko 13.00. Sledi transfer do hotela, smeštaj i slobodno vreme. Drugog dana je doručak, slobodno vreme, a hotel se napušta u podne. Prevoz na utakmicu Makabi Tel Aviv - Crvena zvezda koja se igra u 21.05. Odmah po završetku utakmice sledi transfer na aerodrom i put za Beograd. Oko jedan čas posle ponoći sledi povratak za Beograd.

Nedelja, 16.30: (1,05) Crvena zvezda (27,0) Igokea (10,0)

Kako je objavljeno na sajtu Crvene zvezde, cena putovanja uz smeštaj u hotelu „Dan Tel Aviv Hotel“ sa pet zvezdica uključuje - čarter let na relaciji Beograd - Tel Aviv - Beograd, jedno noćenje sa doručkom u izabranom hotelu, (doručak – švedski sto), transferi od aerodroma do hotela, od hotela do sportske hale kao i od sportske hale do aerodroma, boravišnu taksu i troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana je 510 evra (u dinarskoj protivvrednosti) za dvokrevetnu sobu, ili 620 evra za jednokrevetnu. Cena putovanja ne uključuje aerodromske takse 55 evra, ulaznicu za utakmicu 90 evra, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.

Kompletnu ponudu možete pronaći OVDE.


tagovi

KK Crvena zvezdaEvroligaKK Makabi Tel Aviv

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara