Komentari na vest

Rađa: Jokić može da postane najbolji evropski igrač svih vremena

P

Peki30

pre gotovo 3 godine

Smešno je u igru ubacivati Sabonisa i Dražena, Jokić je već veći od njih jer oni MVP sezone nisu mogli ni da primirišu. Konkurencija su Novicki i Antetokumpo, kao jedini evropski igrači koji su to osvajali. Što se tiče Evrope, tu je druga priča, u Evroligi su drugi igrači, ali u NBA Jokić je i zvanično među 3 najbolja evropljanina ikada i dobio je pečat na to.
R

RS RS

pre gotovo 3 godine

Adetokumbo je nigerijski migrant i sa Grčkom ima veze kao Pakistanci iz kampa u Blažuju sa BiH. Znači- Jokić je najbolji evropski košarkaš svih vremena. Možda ga nadmaši Dončić, ali sada je najbolji.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Najbolji je Novicki. Nikola će ga verovatno nadmašiti, a Luka obojicu definitivno ako se ne povredi.
G

Gost011

pre gotovo 3 godine

Najbolji Srpski kosarkas svih vremena je Jokic, pa tek onda Drazen Petrovic.. Samo da se zna.. C C C C
Z

Zupljanin

pre gotovo 3 godine

A sto ga neko dans ne zaustavlja?!

Bojan Kekezovic

pre gotovo 3 godine

Dončić je ipak ispred, sledeći MJ ako ovako nastavi
С

Саша Косовар

pre gotovo 3 godine

Мислим да је већ најбољи...
0

0211

pre gotovo 3 godine

Dino jednom čovek i sve je u pravu.
M

Mr_Musculo

pre gotovo 3 godine

E evo je već normalno rezonovanje i lep odgovor u odnosu na Moku Slavnica danas.. Sve zavisi od Nikole i Luke.. Vrhunski igrači
M

Medellín

pre gotovo 3 godine

A ko si ti Dino da pričaš o Jokiću? Jesi li nekada bio MVP Nba lige? Nisi? Tišina. Arvidas bi ga pojeo? Onaj usporeni balvan koji je hteo da ode u svlačionicu kada smo onomad razbijali Litvaniju? Taj hrabri dasa bi ga pojeo? Pa Jokić bi ga vrteo kao na ringišpilu. Nikada hrvat nece priznati Srbinu uspeh. Uvek je kao bravo ALI... Jokića su pojeli i Havard, Embid, Gober, Janis... Ali malo sutra! I ti si našao da komentarišeš Mvp-ija?! To je kao kada bi Borna Ćorić pričao o Đokoviću. Sedi u fotelju i uživaj.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Decko, sta nije u redu sa tobom? Procita li ti intervju? Covjek mu je sve odreda dao komplimente i fino i jasno kaze kako mu je drago sto je momak ostvario ovaj uspjeh. Bice da ti imas veci problem sa Hrvatima nego sto ce Radja ikad imati sa Srbima. Necu ti cak ni reci stidi se svog komentara jer ko zna kakve te muke jedu, pa moras ovo da pises, ali zbog sebe, procitaj intervju jos jednom – mozda ga shvatis malo bolje na drugo citanje.
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Ocigledno je da ne znas kako je Sabonis igrao.Cuj "balvan".Svakako ne treba porediti igrace jer kao sto je Radja rekao ima argumenata i za jedne i za druge.Svaka cast Jokari.Sad samo jos da se dokaza u reprezentaciji i da tu ostavi veliki trag.
M

Medellín

pre gotovo 3 godine

Imam mozga sigurno mnogo vise nego ti. Ne trebaju nama pohvale od vas. I zalosno je sto se mi Srbi zadovoljavamo mrvicama, pa tako i broj minusa na moj komentar govori da ste vi srecni kad nas neko pohvali pa makar i ovako. Dino Rađa je igrao 4 sezone u Nba i daje sebi za pravo da on bude taj koji ce da govori o necijoj fizici, kao mora Jokic da poradi na fizickoj spremi da bi bio dominantan. Pa kako je onda sada toliko dominantan? Slucajno je li? Dino je imao 16p prosecno u te njegove 4 sezone u Nba sto je Jokic imao vec u svojoj drugoj sezoni. Jokara igra vec 6 sezona u Nba a Rađa je odleteo iz Nba lige vec posle 4 godine jer nije vise mogao tamo da igra. Pa je igrao posle toga godinama u Evropi. Sto se Sabonisa tice, bila je to klasicna sirova snaga, bez šuta i asistencije. Jokić je minimum 5 puta bolji igrac od Litvanca. Mnogo se pravite pametni, a znanje nemate. Taj Sabinis bi dobio vrtoglavicu posle jedne cetvrtine protiv Jokica. Malo bi ga Jokara izvukao na trojku, a onda bi lagano od njega napravio klovna.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Druze, promasio si metu, ali totalno. Nisam Hrvat, nego Srbin kao i ti. Jedino sto nisam zadojen mrznjom nego sam normalna osoba, pa nemam problem da objektivno sagledavam stvari. P. S. Ako si zbog imena/pseudonima Grga Cvarak pomislio da sam Hrvat, da li ja sad treba da pretpostavim da si i ti Kolumbijac zbog svog imena/pseudonima? A ako te pak moja ijekavica navela na to razmisljanje, onda si samo jos zalosniji jer, hvala Bogu, Srbi zive sirom svijeta i pricaju i ekavicom i ijekavicom. Budi ti meni zivo i zdravo, druze, i vidi da manje mrzis, a vise volis – bice ti ljepsi i zdraviji zivot, to ti garantujem.
2

232323

pre gotovo 3 godine

jokic je vec sada vrli blizu tog uspeha
D

Dirk

pre gotovo 3 godine

Nowitzki je jos daleko ispred ( i na all time scoring listi, a i uzeo je prsten i MVP nagradu). Ali radja je dobro rekao, moze da postane najbolji ako bude dugo na ovom nivou.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Baš sam malopre gledao na yt Novickog, da se podsetim malo. Mislim da je Nikola bolji. Dončić je isto mašina ali, bez uvrede, on je razmaženo derište, sebičan a i prepun sebe i ponajveća mana, uopšte nije timski igrač. Jokić je baš suprotno od svega toga. I baš zato je MVP. Veliki radnik.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

luka nema tim da bi bio timski igrac.pride je dete...da ne bude da ne falim svoje,jokic je mnogo mnogo ispred ali ove bespotrebne i slepe kritike luki su bas sramotne i vise govore o neznanju komentatora.decko je vanzemaljac...