Komentari na vest

Radonjić: Cilj je drugo mesto, sada smo mu jako blizu

N

Nedođija

pre oko 3 godine

Još samo 3 isključenja struje reportažnim kolima u momentima kad se dobija izgubljena utakmica, i to je to! Izdržite, legende!
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Bila je neviđena završnica
D

Draguljan

pre oko 3 godine

Partizan je u ovoj katastrofalnoj sezoni od 8 utakmica na polla koša ili koš razloke izgubio 6 , a Zvezda od 5 takvih utakmica dobola svih 5 . Šta bi bilo da je obratno? Igra Partizana ove sezone je za svaku kritiku, a Zvezdina ( sreća najveći savezniki ako nije u pitanju još nešto) ? Da li Zvezda ima najbolji tim u ligi i da je svejedno sa kojeg će mesta da igra da je favorit kako kaže gospodin Tegeltija, zar su Lazić, Siminović, Dobrić, Kuzmić, Rit, Komon, Jagodić-Kuridza, Uskoković pa i Hol i Noko igrači pred kojima igračima protivničkih ekipa treba da se tresu gaće.
R

Relax

pre oko 3 godine

Ko je gospodin Tegeltija?
Z

Zaječarsko

pre oko 3 godine

Radonjiću zašto kradete?
R

Rijeka Crnojevića

pre oko 3 godine

Dotle ćete i dogurati.
P

Postic

pre oko 3 godine

Ajde pa da vidimo

Čikago

pre oko 3 godine

Dakle, Golemac se nije čestitao pobedu Zvezdi, već samo svojim igračima na borbi! Ispada kao da je Zvezda nekom nešto otela, a cele sezone ABA liga pokušava da je opstruira na različite načine. Pritom, ne može da se igrački sastavi što zbog Covid-19, što zbog povreda. Ako uspe Crvena zvezda da osvoji titulu, biće to jedna od najznačajnijih titula ikad osvojenih!
7

76

pre oko 3 godine

Hocete je i osvojiti sa bacanja kod kojih se isključi prenos? Napredovali ste od PP aparata, drmanja koseva i kradje pehara. Stigli do tehnologije