"Radonjić"
"Radonjić"

Radonjić na temu ostanka u Zvezdi: Razgovaraćemo, prvo analiza!

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.06.14. | 00:59

"Tako se radi u velikim klubovima", odgovorio je trener crveno-belih

RadonjićTrener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je Partizanu odbranu titule prvaka Srbije i poručio da su crno-beli iskoristili ambijent posle prvog meča, koji su obeležili prekidi, tuča igrača i pražnjenje hale Pionir.
"Odigrali smo odličan meč, imali smo kontrolu i prednost uprkos svim okolnostima. Na plus sedam poena razlike imali smo napad, ali smo izgubili loptu i posle napravili faulove, iako nismo smeli zbog bonusa, što je Partizan lako vratilo u meč. Serija je bila dosta specifična, ambijent iz prvog meča nas je poremetio, a Partizan je to vešto iskoristio i vratio brejk", rekao je Radonjić.

On je dodao da može da bude zadovoljan učinkom njegovog tima ove sezone.
"Momci su radili naporno cele sezone, mnogo toga smo prošli. Imali smo veliki pritisak od samog starta, nismo imali meč bez rezultatskog značaja i mogu da budem zadovoljan kako smo odigrali, iako je bilo nešto slabijih izdanja", rekao je Radonjić.

Izabrane vesti

Na pitanje novinara da li će ostati u klubu, trener Zvezde je rekao:
"Razgovaraćemo, mora prvo da se uradi analiza, kao što se radi u velikim klubovima", rekao je Radonjić.

Amerikanac Demarkus Nelson naglasio je da je Zvezda napravila ogroman korak napred u odnosu na prethodnu sezonu.
"Bili smo u najtežoj grupi u Evroligi, uradili smo šta smo uradili, mogli smo da prođemo, posle smo došli do završnice u Evrokupu. Menadžment i stručni štab su napravili odličan posao, učinili su sve da budemo spremni i odmorni. Zvezda je napravila ime u Evropi i znamo da možemo da budemo prvi", rekao je Nelson.

On je rekao da je još rano da razmišlja o budućnosti u timu crveno-belih.
"Ovo je najbolji period u mojoj karijeri. Imam opciju u ugovoru da ostanem, ali o tome moramo da razgovaramo. To zavisi od budućih planova kluba i kako vide moju ulogu u svemu tome. Svi znaju moju privrženost klubu", rekao je Nelson.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Plej-of SuperligeDejan RadonjićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara