Komentari na vest

Radonjić: Očekujem da budemo bolji od Igokee

M

Micas

pre gotovo 3 godine

A ja ocekujem da tim ima volju,a ne to sto prikazujes. Da niste umorni od "ubitacnog" ritma?
c

czcg

pre gotovo 3 godine

Ako ne ide Lojda mi gubimo ko zna koji put ove godine milijardu nerezonskih šuteva... E moj Dejo
z

zvezda le

pre gotovo 3 godine

Prepotentna izjava nakon utakmice gde te neko otresao drugi put ove godine. Nemoćna Zvezda sa oscilacikama ko zna koji put. Saša je za tebe Dejo trener ipo, ja lično ne vidim pomak od kad si došao ni malo, ako izgubiš ABA ligu i to u polufinalu treba da ideš.
T

Trčiš

pre gotovo 3 godine

Veoma loše. Pričaš iste priče posle svakog poraza.
K

KK CZ

pre gotovo 3 godine

Loš si ti trener i stručnjak. Nemaš ni jednog centra, tj imaš ali ne znaš da ih podučiš. Isto si napravio i sa Bjelicom, forsirao ga u prošlom mandatu 30 utakmica uzastopno i eto ga sad nema gde igra u mornaru ni tamo ništa ne zna. Ti jednostavno ne znaš da igraš i upotrebiš centre. A o plej ili bekap pleju da ne pričam. Lojd ti je divljak koji će te koštati aba finala kao i obrajant što je bio. Alu biće bolje sledeće sezone kada posle poraza selektuješ ti igrače, pa kada pukneš na trećini aba biće nova šut karta. Nije Čovke sujetan nego zna da ti ne znaš da formirap tim, pa mora on ukoliko hoćemo uspeh.
U

U ime naroda

pre gotovo 3 godine

Auuu, šta napriča jado? 3 krštena igrača čovek nema....i kaže "da ih poduči"...pa ne uči se matoro magare, to se uči i radi kada si dete.....
K

KK CZ

pre gotovo 3 godine

Koja tri krštena!? Rit po tebi nije igrač, što ga nije naučio i pustio da igra, šta je to Noko naučio od Radonjića apsolutno nazadovao. Šta jenaučio Lojda, pustio ga da divlja i trči pred rudu ko ždrebe.
R

Realnost

pre gotovo 3 godine

Tip nema igru. Sve mu je zasnovano na šutu i nekoj tzv odbrani. A napad i odbrana i utakmice bez skoka pod koševima se ne dobijaju ili se dobijaju SLUČAJNO!
N

Nidzooo

pre gotovo 3 godine

Mi nemamo dva krstena igraca. Ne moze ozbiljna kosarka da se igra bez centarske linije ili bez iole ozbiljnijeg visokog igraca.
U

Usko

pre gotovo 3 godine

Bez visokih igrača na pozicijama 4 i 5,teško da će Zvezda biti bolja. Takodje,mora još neko da preuzme odgovornost,pored Dobrica i Davidovca
V

Voip

pre gotovo 3 godine

A sta ti mrco ocekujes. Koliko dugo vec vodis ekipu i vidi na sta ti lici u najvaznijim mecevima sezone. Ima nas koji se secamo da ti je u prvom mandatu trebalo TRI godine da zasluzeno zaigras evroligu. Posle svega vidjenog ne znam sta da mislim. Evo gledam drugo polufinale i vidim dve ekipe u strasnoj formi za razliku od Zvezde. Ako prodjemo u finale bice muka ziva i bez publike u hali verovatno Evrokup. Njake mi se od Radonjinog recnika.
Đ

Đukin fan

pre gotovo 3 godine

Mng temezgalo,koje je znalo gde dolazi i šta preuzima!!!Živ čovek mrtav q....bez grama energije da pokrene ekipu..ni na prekidima tajm out..poluvremenu..duplo golo od trenera