Komentari na vest

Radonjić pred finale: Pojačanja dovoljan pokazatelj Meginih ambicija

S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Bode mi oci stalno potenciranje da Radonjic nije selektirao ekipu a uspeo je da osvoji i Kup i ABA. Da li to znaci da ako ostane i sledece sezone i bude selektirao ekipu trena da ocekujemo osvajanje od EL do Superlige? Mnogo velika glupost! Nije on prvi trener koji je dosao na mesto smenjenog prethodnika i nesto osvojio, a i tim bas nije toliko lose selektiran koliko pojedinci hoce da prikazu.
O

Oberin Martel

pre gotovo 3 godine

To je tačno ali niko u skorije vreme nije nasledio ovako kriminalno selektovan roster. Saša Obradović nije mogao gore da to uradi. Hol ne može da bude prvi plej u većini današnjih abaligaša a ima ugovor na dve godine. Da ne pominjemo Terije, Kolome i slične...
I

Iskusko

pre gotovo 3 godine

Bas se Mega "pojacala" igracima koji prakticno nemaju gde ni da treniraju do kraja sezone (nece ih nijedan iole ozbiljan klub) pa su dosli u Megu da odrze formu na nekom nivou... Nemojte Dejane opet da glumite autsajdere kad ste realno najjaca i najbolja ekipa (kao i svake godine na ovim prostorima) ,jednostavno budite realni i izjavite da je sve osim metle tesko iznenadjenje!
b

beograd na vodi

pre gotovo 3 godine

Samo da sudjenje bude korektno i osvajamo tripletu,nadam se da ce uvazeni predsednik gospodin Aleksandar Vucic pravovremeno reagovati i da nece dozvoliti da Crvena Zvezda kao i uvek u ovoj grobarskoj ligi bude brutalno pokradena!Zivela Zvezda ,ziveo gospodin AV!!!!
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Ovo je primer kako se mutira iskusno grobos u nase redove,satro se bezobrazno zahvaljuje velikom mrmotu a iza prvog ugla ga pljuje i blati,a uz to spominje sudjenje iako je opste poznato da KkCz jedina nema domacinsko sudjenje u svim takmičenjima i mi smo navikli na to ne treba nama veliki mrmot da ispravlja krive Drine kao nekima koji su stvarno na drzavnim jaslama a ne rekla kazala,,,,,,,,,