Miroslav Raduljica (©MN Press)
Miroslav Raduljica (©MN Press)

Raduljica: Nezasluženo nisam dobio šansu u Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.09.23. | 11:59

Iskusni centar u razgovoru za Sport Klub ističe da je, makar na konto starih zasluga, trebalo više da igra prošle sezone

Posle svega pet utakmica u Evroligi i tri u ABA ligi, Miroslav Raduljica i Crvena zvezda postigli su dogovor o rastanku. Saradnja je trajala godinu dana, a iskusni centar u izjavi za Sport Klub ističe da je zaslužio veće poverenje trenera Duška Ivanovića, odnosno više minuta da pokaže koliko može.

Uverava Raduljica da se i u 36. godini oseća na dobrom fizičkom nivou, te je zbog toga odlučio da nastavi karijeru u grčkom Marusiju.

Izabrane vesti

"Zanimljiva sezona, pričamo o meni, a dotaći ću se i kluba. Nezasluženo mislim da nisam dobio šansu i u priči sa trenerom došli smo do zaključka da je možda ranije trebalo da mi kaže ako me nije video u timu i da probam da se ja nađem negde drugde. Samo mi je žao što nisam dobio priliku jer mislim da sam mogao jako dobro da je iskoristim i da uopšte nisam bio za bacanje. Ali dobro, trenerova filosofija i ja sam je jako poštovao. On ima prema svima očinsku figuru i kao trener i kao osoba i tu nema puno diskusije, njegova se reč i odluka poštuje. Ja sam radio šta je bilo do mene, i više nego što je bilo do mene, bar u ovim godinama, a mislim da nisam dobio neki zasluženi rispekt, bar na osnovu i nekih starih zasluga, ako ćemo i o tome da pričamo. Ali, nema veze", navodi Raduljica.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga

-------------------

Bivši reprezentativac Srbije naglašava da mu, bez obzira na neigranje, nije žao zbog perioda provedenog u Crvenoj zvezdi.

"Nije mi žao što sam bio nego samo što pred navijačima nisam uspeo da pokažem više od onoga što sam pokazao u onih par utakmica. Sve je to tako ispalo da sam presedeo celu sezonu, a nisam bio za bacanje i onda je ta priča bila da sam ja tu došao da završim karijeru, što mi uopšte nije bio cilj – niti da ta priča krene, niti je bio moj cilj da završim karijeru, pogotovo ne na taj način. Jako je glupo da neko ko je uvek igrao na vrhunskom nivou i u vrhunskim klubovima završi sedeći na klupi zato što mu neko nije dao šansu, zar ne“, konstatovao je Raduljica, a ostatak razgovora možete pročitati na Sport Klubu.


tagovi

Miroslav RaduljicaKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara