Rajs posle 41 Olimpijakosu: Larkin će ponovo ubaciti 40 poena, ja sam samo iskoristio situaciju

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.12.19. | 21:10

Heroj Atine priznaje da mu je velika čast što je ušao u društvo najboljih

Evropska klupska košarka definitivno je u fazi velike tranzicije! Nije se ni slegla prašina pošto je Šejn Larkin odigrao istorijsku utakmicu i Bajernu ubacio 49 poena, u petak uveče videli smo Tajrisa Rajsa koji je lako mogao da zapreti i sruši rekord Efesovog snajperiste.

Zaustavio se Rajs na 41 poenu protiv gradskog rivala i tako postao heroj zelenog dela Atine. Najbolju partiju svoje karijere opisao je  kratko – hteo je samo da iskoristi situaciju koja mu je išla na ruku...
“Ne znam tačno šta se ovo dešava“, rekao je Larkin za Eurohoops i nastavio:
“Deluje kao da smo se Larkin i ja kladili ko će više da ubaci. Samo jedna stvar – Larkin će verovatno ubaciti još nekad bar 40 poena. Za mene je to samo bilo veče kada sam iskoristio situaciju koja mi je išla na ruku“.

Izabrane vesti

Rajs je u petak postao tek drugi igrač s bar 40 poena još od 2013. i Bobija Brauna. Ali, Rajsu je važna samo jedna stvar – pobeda.
“Srećan sam što smo pobedili. Kada sam već imao tako veliku utakmicu, važno je da smo i pobedili. Imao sam velikih utakmica i ranije, ali bez pobede. To mi je onda beznačajno“.

Jednostavno je – Rajs ne želi da ulazi u trku s brojkama.
“Važnost pobede je ispred svega. Treba uvek da osećaš pritisak pobede i moranje, pre nego da juriš brojeve. Meni je ovo prvi put, mogu misliti kako je drugima“.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara