Zek Ledej (Foto: MN Press)
Zek Ledej (Foto: MN Press)

'Ratnik' Ledej posle 40 minuta na parketu: Uradiću sve da pomognem timu

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.02.24. | 22:59

"Nisam savršen, ali pokušaću da pružim što više mogu i uradim sve što je u mojoj moći kako bi ekipa pobedila", poručio je košarkaš crno-belih posle pobede nad Efesom

Probio je Partizan Mozzart Bet blokadu. Posle tri vezana poraza u Evroligi, ekipa Željka Obradovića je protiv Efesa u Beogradskoj areni došla do vrlo važne pobede (100:90).

Do nje ju je sa 30 poena vodio Aleksa Avramović, ali ogroman doprinos dao je i Zek Ledej. Novopečeni reprezentativac Azerbejdžana nije dobio priliku da odmori ni na sekund, proveo je svih 40 minuta na parketu i svojom 'zaraznom' energijom vukao tim do trijumfa.

Izabrane vesti

"Samo ratnički mentalitet. Uradiću sve da pomognem svom timu. Nisam savršen, ali pokušaću da pružim što više mogu i uradim sve što je u mojoj moći kako bi ekipa pobedila", izjavio je Ledej.

Umor posle ovakve pobede gotovo da se ne oseća, uprkos icrpljujućoj utakmici.

"Radimo rutinu pre utakmice i radite proces oporavka posle nje. Uvek sam igrao mnogo minuta tokom karijere. Trudim se samo da radim šta je do mene i ne pravim greške. Moramo da nastavimo da igramo, to je naš posao. Da stanemo jedan uz drugog i radimo šta moramo."

Što se same utakmice tiče, smatra Ledej da nije bilo idealno.

"Gurali smo loptu. Jednom kada smo lako otvorili tranziciju došli smo do 100 poena. Pravili smo greške, ali smo ostali zajedno, to je najbitnija stvar. To je vrlo važno za naš tim."

Navijači su priredili sjajan doček Željku Obradoviću po izlasku na parket.

"Stvarno nas trenira sa puno strasti i želje i mi se trudimo da mu uzvratimo istom merom", zaključio je Ledej.



tagovi

Zek LedejKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara