Komentari na vest

Razbijen dinamični tandem Portlanda: Si Džej Mekalum napustio Lilarda

G

Gostivar

pre oko 2 godine

Ako još sad potroše pika od Pelikanse na Granta iz Detroita, ispuniće Lilardu želju koji traži jača krila... I sta su tek tad napravili...
G

Gostivar

pre oko 2 godine

Brate šta naprica pa dali su pola ekipe za ništa... Portland mora nesto da menja to je jasno ali neko bi za ovo sto su oni dali Povel, Kovington, Mekkalum i Lary Nens uzeo bar 4-5 pika prve runde... A oni su dobili samo 2 pika koji neće biti u Top 10 i većinu igrača koja im neće značiti ništa... Da ne pričamo kolko su pre toga potrošili da dovedu upravno Povela, Nensa i Kovingtona, ukupno 3 Pika i Geri Trent Juniora... Kako to može da bude dobro? Samo niko nije lud ko Kingsi
R

Rockets&TottenhamFan

pre oko 2 godine

Al' najjači je ovaj Škrabotina, on se u sve razume, a svi ostali su neznalice. On je jedini uvideo ko je bolje prošao u trade-u, a ostali nek se prebace da prate kriket. To je onaj tip osobe, da ne kažem deteta, koji bi sad krenuo da se ubeđuje da bi bio bolji GM od Sama Prestia, ako ga dovoljno naložiš.
n

nije skrabotina

pre oko 2 godine

To je isti lik koji se potpisuje 951357, Koma, Rare, Drvo, Purplehead, Lozac, gospodin chaki, delijans itd itd. Samo obrati paznju na njegov stil pisanja, on je najpametniji, uvek navodi taksativno, cesto pise "kao sto sam rekao, kao sto sam i pisao" i cesto kada mu se neko suprotstavi misljenjem doda "e ovo je tako i tako i TACKA". Sto je najgore lik misli da ga niko ne provaljuje i da je zaista mnogo pametan. A istina je da lupeta pun kompleksa i mrznje.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Vidim krdo neznalica pljuju Portland bez pokrića. Kao prvo, basket je biznis. Ovi potezi su vrlo inteligentni kad se ugovori uzmu u obzir. A s obzirom da su ugovori pokretač svega u toj ligi, i dobrog i lošeg, ovo je izuzetno inteligentno poslovanje. Blejzersi su se upravo otarasili puno love i pokupili dosta jeftinih delova od kojih će većinu pustiti niz reku na kraju sezone. Nazad su dobiji Kijona Džonsona, koji nosi sa sobom ogroman defanzivni potencijal i Erika Bledsoua, koji je još uvek jak defanzivac, bez obzira što nema više hitrinu da poentira na visokom nivou. Uz malog Sajmonza, koji je od postavke u prvu postavu skoro na nivou Lilarda, Nasira Litla koji je povredjen ali vrhunski defanzivac a još dete povrh toga, oni grade solidnu ekipu ZA SVOJE MOGUĆNOSTI. Bilo bi im poželjno da otkače i Damjana, jer on jednostavno nema taj vrhunski nivo (možda petorica na svetu imaju) gde može oko njega da se gradi ekipa za titulu. Takodje će "tenkovanjem" ući u lutriju gde ima 3/4 ozbiljnih potencijala, uključujući i Vembanjanu koji ima lude fizičke predispozicije. E. Tako se posluje. Garanta za uspeh nema, ali kad si iz malog grada, moraš namazanije i perfidnije da posluješ i da se nadaš da ubodeš bingo na dreftu. Denver bi mogao od njih puno naučiti. Max ugovori Mariju i malom Porteru su skoro već sada uništile šanse za Jokića. Paradoks je u tome, što bi Lilard pored Nikole zabijao 35 ppg lagano. Ali eto. Opet ti ugovori.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Razbijen je Portland odavno,nema od njih ništa narednih nekoliko godina...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Veoma zanimljiva ekipa pelikansa. Ingram, valanciunas, cj, graham i jos ako zion uspe da se oporavi do plej ina… Veoma nezgodna ekipa, nikom nece biti lako sa njima. A sto se portlanda tice, razumljivo je sto krecu u rebulding posle godina lutanja u 1. I 2. rundi, bez nekog veceg rezultata. Ali za sta oni daju igrace… Klipersi i pelikansi su ih odrali bukvalno. I jos ako daju lilarda za vestbruka, kako se uveliko prica, onda stvarno… Gm portlanda je za posmatranje.
Y

YoungTrae

pre oko 2 godine

Samo ako budu zdravi i uigraju se sledece godine, to bi mogla biti zanimljiva ekipa, cak mi djeluju bolje od Denvera koji ima Jokica i Murray-a s tim da je potonji out, nemaju para vise da dovedu nekog treceg i ozbiljnijeg.