Mozli (© MN Press)
Mozli (© MN Press)

Razišli se Vil Mozli i Partizan

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.10.21. | 10:40

Kraj posle dve godine

Jedan od najvoljenih stranaca u novijoj istoriji kluba napustio je Partizan. Ono što se moglo pretpostaviti još na početku priprema dobilo je zvaničnu formu, pošto su se crno-beli oprostili od Vilijama Mozlija.

Kako su objavili na zvaničnom sajtu, sa američkim centrom dogovoren je sporazumni raski saradnje i od utorka je slobodan igrač.

Izabrane vesti

Partizan Vilu zahvaljuje na svemu i želi mu puno sreće u budućnosti“, poručili su iz Humske u oproštajnoj poruci čoveku anagžovanom za vreme trenerskog mandata Andree Trinkijerija, koji je za dve godine u Beogradu osvojio Superkup ABA lige (2019) i Kup Radivoja Koraća (2020).

Prošle sezone je na 16 mečeva regionalnog takmičenja prosečno beležio 6,5 poena i 5,8 skokova po utakmici, dok je na 12 mečeva Evrokupa ostvario brojke od 4,4 poena i 4,7 skokova.

Na početku priprema za novu sezonu novi trener Željko Obradović je rekao da se čeka izveštaj lekarske komisije kako bi se procenilo zdravstveno stanje Vila Mozlija, iz kluba je procurila informacija da su oni teško rešivi i to je bio glavni razglo što sjajni skakač nije nastavio karijeru u crno-belom dresu.



tagovi

Vil MozliKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara