Ražnatović pričao o Jokiću: Atraktivniji je od Sabonisa i Kreše...

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.09.20. | 11:08

“Bio je jako popularan među decom, toliko je autograma dao da mu se zapalila tetiva”, istakao poznati menadžer u razgovoru za hrvatski Index

Lejkersi su zaustavili Denver u prvoj utakmici finala zapadne konferencije, ali ceo košarkaški svet i dalje priča o maestralnim izdanjima Nikole Jokića. Rođeni Somborac je bio najjača karika Nagetsa u epskom preokretu protiv Los Anđeles Klipersa. Do te mere da je veliki Medžik Džonson istakao da je Srbin najbolji asistent među centrima u istoriji košarke.

Izjava koja dovoljno govori i koja je poslužila kolegama sa hrvatskog portala Index da naprave veliku priču sa čuvenim srpskim agentom Miškom Ražnatovićem. Čovek koji od juniorskih dana vodi računa o karijeri Nikole Jokića pričao je o srpskom fenomenu i karakteristikama koje ga čine posebnim.

Izabrane vesti

“Da, Kreško Ćosić je sjajno asistirao. Isto tako i Arvidas Sabonis, ali atraktivnost Nikolinih asistencija je još veća. Oni nisu dodavali preko celog terena, a Nikola je to radio još u Megi. Tada sam već znao da će biti poseban”, poručio je Ražnatović za Index.

Ponovio je srpski menadžer standardnu priču iz prošlosti o višku kilograma i ne baš sportskim navikama Nikole Jokića.

"Nije bio baš kao na onim fotografijama, ali imao je višak kilograma i bio je znatno fizički slabiji od svih drugih u ekipi. Kondicioni trener ga je odmah izvukao iz timskog treninga, jer je morao da mu telo dovede u odgovarajuće stanje. Rekao je da će se povrediti posle tri dana ako odmah krene sa punim treningom. Ali Jokić je pokazao da fizikalije nisu presudne. To mi je izuzetno drago. Klinci sad mogu da maštaju da postanu Ol Star igrači, i pored toga što nemaju brdo mišića. Nikola je atipičan primer, ali dobar za sve klince koji igraju košarku u ovoj našoj lucidnoj regiji”.

Najupečatljivija anegdoata vezana za Nikolu nije verzana za ishranuz, burek i koka-kolu.

"Bio je jako popularan među decom pa je jednom prilikom potpisao toliko autograma da mu se upalila tetiva na ruci, zbog čega je propustio nedelju dana treninga i nekoliko utakmica”, otkrio je Miško. 


tagovi

Miško RažnatovićNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara