Pablo Laso Foto: Shutterstock
Pablo Laso Foto: Shutterstock

Real bez trenera u utakmici sezone

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.03.21. | 13:36

Evroliga izrekla Lasu jednu utakmicu suspenzije

Gotovo na svakoj utakmici od početka sezone realu je nedostajao neko od igrača, bilo zbog povreda ili korona virusa. A sada će Madriđani u utakmici sezone, odnosno duelu pretposlednjeg kola Evrolige protiv Olimpijakosa (petak, 21.00) koji bi mogao da im širom otvori ili čak i zalupi vrata od plej-ofa, u zavisnosti od učinka, neće moći da se oslone na trenersko znanje Pabla Lasa.

Četvrtak, 20.45: (2,15) Crvena zvezda (14,5) Makabi Tel Aviv (1,80)

Izabrane vesti

Na sreću, jedan od trojice najtrofejnijih stručnjaka u istoriji Reala nema zdravstvenih problema, već će u petak morati da odradi suspenziju od jedne utakmice koju mu je izrekla Evroliga zbog "akcija koje predstavljaju nedostatak poštovanja prema sudijskoj timu" tokom duela sa Anadolu Efesom (83:108).

Podsećanja radi, Laso je je u četvrtoj deonici meča u Istanbulu dobio drugu, isključujuću tehničku grešku, pošto je prekomerno protestvovao kod sudija. Taj sudijski gest nije umirio baskijskog trenera koji je, prilikom izlaska s terena nastavio povišenim tonom da se obraća arbitrima, pa se dan kasnije Evroliga obratila javnosti sa izrečenom kaznom Lasu.


tagovi

Pablo LasoKK Real MadridKK Olimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara