©Starsport
©Starsport

Real između utakmica sa Partizanom razgovarao sa Skariolom

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.05.23. | 19:29

Strateg Virtusa kandidat za klupu Madriđana, Ćus eliminacijom crno-belih produžio život

Nadoknadivši minus 18 u petoj utakmici protiv Partizana košarkaši Reala kreirali su preokret u seriji i plasirali se na Fajnal for Evrolige u Kaunasu.

Uprkos velikom povratku Madriđana i nadoknađenom zaostatku od dve utakmice Ćus Mateo nije u potpunosti osigurao mesto na klupi španskog giganta, a kako Mundo Deportivo saznaje jedan od kandidata da u narednoj sezni preuzme kormilo kluba je Serđo Skariolo.

Izabrane vesti

Prema pisanju istog izvora italijanski trener i rukovodstvo Reala sastali su se u utorak u Madridu, a tema je bila dolazak Skariola na Ćusovo mesto. Iako je kontakt uspostavljen znatno ranije, prethodnih nedelja pregovori su intenzivirani, a bez dileme proces bi dodatno ubrzala eliminacija od crno-belih. Posle plasmana u Kaunas rasplet po pitanju trenera u Realu ostao je u magli s obzirom na to da je aktuelni straateg sada na samo dva koraka od evropskog trona.

Sa druge strane, Skariolo ima još godinu dana ugovora sa Virtus Bolonjom. Poznati streteg na klupu italijanskog tima seo je leta 2021. godine kada je potpisao trogodišnji ugovor, a nije poznato da li je tom prilikom dogovorio izlaznu klauzulu.


tagovi

KK Real MadridČus MateoSerđo Skariolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara