Željko Rebrača (©Starsport)
Željko Rebrača (©Starsport)

Rebrača: Treba stišati euforiju i ne zanositi se osvajanjem Evrolige! I plasman u TOP 8 bio bi odličan rezultat

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.03.23. | 09:08

“Monako bi bio najpogodniji rival. Nije isto igrati protiv njih ili Barselone i Reala”, kaže Miroslav Radošević

Pobedom nad Efesom u Istanbulu, napravio je Partizan Mozzart Bet krupan korak ka plasmanu u plej-of. Navijači crno-belih više gotovo da ne dovode u pitanje da li će tim Željka Obradovića ući u finalne bitke za odlazak na Fajnal-for Evrolige, sada su kalkulacije nešto drugačije: koliko visoko klub iz Humske može da bude pozicioniran i koga je najbolje da izvuče u doigravanju.

Partizan Mozzart Bet još nije osigurao učešće u plej-ofu, ali je na dobrom putu da to uradi. I blizu je. Crno-beli su trijumfom u Istanbulu protiv dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope stigli do 16. pobede, i u ciljnu ravninu ulaze kao sedmoplasirani tim. Identičan učinak ima i Makabi iz Tel Aviva, no i dalje crno-beli moraju da gledaju i iza sebe, jer Baskonija i Žalgiris su im za petama.

Izabrane vesti

Navijači su oduševljeni načinom na koji Partizan Mozzart Bet igra, pogotovo što više nema razlike između partija koje pruža kod kuće i na strani, a impresionirani su i nekadašnji košarkaši crno-belih.

Čak i onda kada je ekipi išlo loše, u novembru i decembru, govorio sam da Željko Obradović zna svoj posao. To je najveći trener u Evropi. Ipak, euforiju treba spustiti. Razumem želju navijača da se osvoji Evroliga, ali za to će biti potrebno još mnogo truda i treninga. Ne treba se zanositi, već ići od utakmice do utakmice. Odličan rezultat je i plasman u TOP 8”, rekao je Željko Rebrača za Informer.

Stišava euforiju Željko Rebrača, takođe i Miroslav Radošević. I ulazak u plej-of bio bi ogroman uspeh, a o Fajnal foru Evrolige ne treba razmišljati dok se prvi cilj ne ostvari.

Partizan treba da bude prezadovoljan! I plasman u TOP 8 je uspeh, pa i ovo dosad što smo uradili. Sve ovo je zasluženo! Partizan igra fantastično, ima sjajnu posećenost, fenomenalno navijanje, a i mišljenje Evrolige o crno-belima je odlično. O trenerskim kvalitetima Željka Obradovića i njegovog stručnog štaba ne treba ni trošiti reči. Ali, treba stišati euforiju”, poručio je Miroslav Radošević.

Za Radoševića bi najpoželjniji rival u plej-ofu bio – Monako.

Videćemo da li će za TOP 8 biti protrebna jedna, dve ili tri pobede. Svakako da bi Monako bio najpogodniji rival. Oni imaju najmanji pritisak od svih ekipa, ali nije isto igrati protiv njih ili Barselone i Reala. Kako god da se završi, Partizan je pokazao da mu je mesto u Evroligi”, zaključio je Radošević za Informer.



tagovi

KK PartizanEvroligaŽeljko RebračaMiroslav Radošević

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara