Komentari na vest

Reč legende: Partizan da pogodi sa trenerom “u glavu”, dobro je što je Savić u klubu

S

Sigmund

pre gotovo 3 godine

Zoc je novi trener Partizana!!! Petrusev najverovatnije oblaci dres Partizana na godinu dana a Simonović ide u Zvezdu..
K

Kap1243

pre gotovo 3 godine

Svako normalan vidi da je borba izmedju Partizana i fmp-a borba izmedju dobra i zla.Činjenica je da je fmp najpovlašćenija ekipa u istoriji košarke na ovim prostorima sa največim novčanim sredstvima ikada.Veća sredstva imaju čak i od pokojne zvezde koja je na čelu sa žutim političarima pravila evropske projekte koji su se neslavno zavrsavali.Gomila stranaca,svetskim šampiona Rakočevića i Guroviča,preskupih trenera Pešića,Sagadina...Tada dok su navijali za zvezdu imali su 30 % veći budžet od Partizana ali to im nije dovoljno jer su nesposobni.Danas kad navijaju za fmp imaju nekoliko puta veći budžet jer samo tako mogu da osvajaju nešto.Mogu da zadrže kvalitetne domaće igrače Dobrića,Davidovca i nekoliko godina,mogu da dovode preskupe najbolje igrače evroligaških timova Lojda itd što Partizan nikada nije mogao.Čim partizan dovede malo ozbiljnije igrače iz druge italijanske lige,Sasarija,Hapoela,Telekom Bona odmah su u strahu jer se boje da dodjemo na tih 30 % manje a onda su nagrabusili.Da ne pričamo šta bi bilo kad bi imali iste budžete pa morali bi da traže novi klub za koji će navijati opet.Partizan je nešto mnogo veće i lepše od njih po rečima Moke Slavnića najvece košarkaške legende njihovog pokojnog kluba za koju su navijali .Čović izadje na konferenciju i kaže kako fmp-u niko ne može da zabrani kako će da se zove i oni tako jadni i mizerni i dalje navijaju za taj klub a ovaj ih ponižava namerno jer su smisljali pogrdne pesme za njega i vesnu.Navijači Makabija im posvete parolu ,,who th f**k are you?Pa zasto bas vam panteri od svih manje poznatih klubova koji su bili gosti velikana Makabija?Zato što nikada nećete biti Partizan,nikada nećete imato toliko legendi,nikada ništa od vas sem mizerije i saznanja da ste morali da se povinujete čoveku koga ste prezirali.Zamisli na istoj tribini Čoviću legendo i Kosovo je Srbija.Pa strašno gde vam je više to dno
B

Burg

pre gotovo 3 godine

Koga god da dovedete za novog trenera opet vam je dzaba,jer ce i njega dr.Radonja da posalje u prevremenu invalidsku penziju u rumuniju isto ko davitelja ili ti laznog generala!
G

Gost9

pre gotovo 3 godine

Jedina istina je da je Bogdan poslao dedu Rakočevića u penziju, ostalo su politika i novci. Dok je bilo sporta pevalo se "Umoran je stari Ciga znam njegove muke, igrao bi ali lopta ispada iz ruke"!
P

Porucnik M.S.

pre gotovo 3 godine

Kako im je Bogdan sasuo 123 poena na cetri utakmice.Igrali smo sa njima i tri na pet, to je nesto sto se pamti zauvek, kao i ono kada je Simon drpio pehar.
G

Gost9

pre gotovo 3 godine

@Poručnik To!
S

SharloA

pre gotovo 3 godine

Hvala ti do neba doktore magistre kosarke N.Covicu sto si ugasio dodikov privatni klub fuzionisani igokeik za sva vremena pa im se sad vise ni unuci ne secaju kad su zadnji put videli titulu i igrali EL,proslo od tad dve pune decenije! Hvala ti do neba na tome!
l

laktasi.2008

pre gotovo 3 godine

Udjete na google i kucate ovo: prtizan fuzija igokea,procitate prvi link koji vam izbaci i shvaticete da klub iz ZG-a vise ne postoji jos od 2008 kada ga je gazda dodik kupio pa zatim fuzionisao sa igokeom pa onda ugasio za sva vremena dajuci im novo ime igokeadinamik! Zatim udjete na YouTube i kucate: tadic peva, pogledate prvi video koji vam izbaci i shvaticete kako je pokojni kkp a sada igokeadinamik uz pomoc njihove bivse zute vlasti namestio cak 5 titula u FK i 10 u KK i to sve u prosloj deceniji dok je njihov sponzor borhan vladao,sve to lepo ima dokumentovano na internetu ne moze nista vise da se sakrije,dovoljno je samo da pretrazite internet i YT i uvericete se i sami u sve ovo!
k

klipan

pre gotovo 3 godine

Idi klinac gazi kupus i vodi svoje osnovce drugare sa sobom
u

ukucaj balvan da vidis sta znaci

pre gotovo 3 godine

Sto to nisi tada pisao nego tek kad vas je corke ugasio??
N

N. BG 43-45

pre gotovo 3 godine

Ki su cigani da pricamo sa njima o kosarci. Ma mi smo krivi. Pustimo nebitne CERG*RE da kokodacu. Oni nam nisu ni do kolena. Jadnici.
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

KK PETOKRAKA IMA DUPLO VECI BUDZET NO PARTIZAN KAD JE BIO NA F-4. O CEMU PRICAMO..
D

Djidji.

pre gotovo 3 godine

Brate slinavi petokraka je tebi u grbu
V

VERO

pre gotovo 3 godine

GROBARI, CIGANI NISU DOSTOJNI DA SA NJIMA PRICAMO O KOSARCI. KO SU BRE ONI. CIBONA IM DADE EVRO KARTU (nezasluzenu) VODJA IM PLATI NOVAC DA VIDE EVROPU. FENERASI. MI SA TAKVIH POLEMIKU. GONITE SE. VI PRVO NEMATE KLUB.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

I ja bih Draganu Kosjerinu ali postoji "razmak izmedju zelja i mogucnosti"
S

Ssl

pre gotovo 3 godine

Za sve ove koji se pitaju zašto komentarišemo njihove vesti - zato što nas portal bombarduje partizanskim vestima. I onda pročitaš nešto tipa “prošla sezona blistava, ova propala” - toliko tipično za vas u svim sportovima. Tokom te blistave sezone osvojili ste - kup i ništa više, a slupali brdo para. Tokom ove neblistave - niste osvojili kup, to je jedina razlika. Tako krojite lažnu istoriju, kao što ste u fudbalu bili prvaci Evrope 15 minuta, pobedili Real 0-0, pobedili Mančester stativom itd. A isto tako, prekrajate istoriju košarke. Za razliku od vas, koji naš Bari 91’ uvek osporavate, ja vam nikada neću osporiti KEŠ u košarci koji ste osvojili, ali vi niste rodonačelnik košarke niti najbitniji klub u regionu. To je klub koji je posle rata na Malom Kalemegdanu postavio prve koševe i zove se Crvena Zvezda.
K

KKP

pre gotovo 3 godine

Zasto limenke i panteri ovoliko komentarisu nase vesti? Mislim razumem da nije lako kad nemas ni 2% legendi i uspeha bivseg najveceg rivala ali trebalo bi gledati da se nesto pokusa sa ovim novim privatnim klubom, mozda se nesto uradi... Kroz 10-15 godina...
M

MEGA.NZ

pre gotovo 3 godine

Udji nekad na zvezdine vesti pa vidi koliko vi smarate tamo
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

CIGANARIJA
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Kako to privatni klub a famozni drzavni milioni u njemu znaci moj limare ajde lepo nam objasni posto privatno i drzavno ne ide zajedno ali najjvaznije je da se ovde laprda bez argumenata,,,,,
A

A...

pre gotovo 3 godine

... koje to legende ima Partizan? !?
5

50+

pre gotovo 3 godine

Ovaj pita: "A koje to legende (u kosarci) ima Partizan". Unuce moje koliko imas godina 8-9?
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Ајмо вечерас идемо опет у Пионир у инат зализаном лопову, југословенштини и свим осталим србомрсзцима. Данас се изједначавамо са канцером српског спорта а следеће године смо 62.годину најтрофејнији кошаркашки клуб региона, док су неки били читавих 11. КОШАРКА ТО ЈЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!
N

Ne verujem

pre gotovo 3 godine

Najtrofejniji!!! I tebi je dusko vujosevic unistio detinjstvo
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

CIGO KAD OSVOJITE 4 EVRO TITULE BICETE SAMO DO NAS A NIKAD NAJTROFEJNIJI. KOJI STE BRE VI , TITULE SA SLJAKE.
V

Verujem..

pre gotovo 3 godine

... da je grobarima sada uništeno detinjstvo, zar ne?
v

vajdu

pre gotovo 3 godine

Koliko čovek mora da bude u psihičkom problemu da napiše ovakav komentar........
P

Partizan Sampion

pre gotovo 3 godine

Treba jos mnogo da bi nas stigli po broju trofeja ovo su samo domace titule mi idalje imamo vise kupova ,titula regionalne lige i evropskih titula .
S

Skomi

pre gotovo 3 godine

svaki partizanovac i jeste oštećen
g

glodarigovna

pre gotovo 3 godine

bravo za kom
G

Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Kad grobari pričaju o titulama na šljaci, potrebno je da znaju da oni na šljaci nemaju nijednu titulu, toliko o tome ko je rodonačelnik košarke na ovim prostorima. S'obzirom da su partizani sa košarkom krenuli kasno, i imali 4 i slovima (četiri titule) u SFRJ, njijovo štancanje titula kreće u jednom od najtežih perioda za Srbe, u vremenu ratova, sankcija, neverovatne nemaštine...Uopšte, u tom periodu kreće njihov procvat, njihovo "zlatno doba", biću realan u košari njihove titule se mogu nazvati TITULAMA bar večina, dok u fudbalu njihove titule se mogu nazvati samo TITULICAMA, i to najmanjim TITULICAMA koje svet pamti.
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

KK PARTIZANT JE ZA CIGANE GIGANT MI IMAMO VISE LEGENDE NEGO VI REPREZENTATIVCI. VI DA SE RAVNJATE SA NAMA. IDI BEGAJ. KO STE BRE VI. DRMADZIJE KOSEVA.
G

Gobelja.

pre gotovo 3 godine

@gost43.. mi smo oni sto vam punimo igokeu kad god je vidimo!
@

@Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Poznato je da i drugi velikani sa ovih prostora nemaju mnogo vise titula mi kada se racuna 1992. imamo 5 Split ima 6 a Cibona i Bosna po 3 sada ispadne da ste vi jaci od svih zbog te prednosti sto ste stvorili u vreme sljake pa vezali 10 titula a posle toga od 1955 . do raspada samo 2 dok se igrala ozbiljna kosarka ,Partizan je i u tom periodu sljake nekoliko puta bio izjednacen po broju bodova ali je presudila kos razlika nije bilo ni doigravanja ni ogranicenja napada i 3 poena a igralo i po 3,4,5 timova u nekim sezonama i na kraju kada se pogleda ukupna tabela prve lige Jugoslavije Zvezda ima samo 5 pobeda vise od Partizana iako je odigrala 1 sezonu vise i 5 utakmica vrlo mala razlika.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Nemojte ovde svi limari puno talasati kada vrlo dobro znamo od koga zavisi koji ce doci trener i igraci znaci ako se vladajuce stranka bas otvori bice i dobar trener i dobri igraci ako ne bice opet grcevita borba za sedmo mesto Aba lige a ne ovde laprdaju da nesto zavisi od Ostoje iz Prslionice i Zorana Savica koji su tu postavljeni radi reda,,,,,,,
u

uzas ko sve pise

pre gotovo 3 godine

Sta je tvoja keva radila kad te nije vaspitala? A ni u skoli nisi isao
n

nadji ribu ili tipa

pre gotovo 3 godine

Nevaspitanko i nepismenko,dobices cir od tolike mrznje,mozda i nesto vise
G

Gost sa fb

pre gotovo 3 godine

Samo jedno pitanje... Zašto ekipa ne igra agresivno, srčano tokom cele ove godine? Kvalitet igrača uopšte u drugom planu.
S

SNSinsajder

pre gotovo 3 godine

Zato što im se duguje 5 ili više plata!
M

Mauzer

pre gotovo 3 godine

Gde su legende da kritikuju? Ovde svi hvale klub, pričaju o nekoj Evroligi, a oni nisu imali goru sezonu u 21.veku
G

Grobari Nis

pre gotovo 3 godine

A sta da kritikuju? Sta fantaziras? Ovaj Mijailovic jeste sns-ovac, ali je uradio pet puta vise od onog Pekovica npr.koji se hvali kako je neki veliki Partizanovac, a ustvari samo gledao svoje peDu, i kako da uzme ono zemljiste na planini preko Usne! Ovaj Mijailovic je veliki Partizanovac i bar ako nista vise, nikada to nije krio, pogotovo javno! Pare obezbedio, zamalo u EL da odemo, verovatno se klub zaduzio, ali ja je znam kako drugacije da klub u nasoj zemlji, u kosarci koja je neprofitabilan sport, sa ovom vlascu, opstane...
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Fascinantno je da se sve legende Partizana javljaju i pricaju mnogo toga pozitivnog u vreme najveceg raspada KK Partizan. Kad ce da se javi neka legenda koja ce malo da kritikuje?
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Najveći raspad sa najvećim budžetom, najskupljim igračem i najskupljim trenerom u istoriji regiona??? Šta vam treba da ne budete raspad? A da, gepek, utoka i sudijska svlačionica. Sveto trojstvo trinaestogodišnje dominacije
@

@DelijaNS

pre gotovo 3 godine

druze ne pricamo o fmp-u iz zeleznika.klub o kome je vest Partizan ima duplo manji budzet od Buducnosti a troduplo manji od vas
G

Gost sa fb

pre gotovo 3 godine

Znaš ti, deliJo, vrlo dobro i zašto je Partizan ovakav i koliko će još da bude takav.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Znamo mi vrlo dobro sto je KkPatlidzan ovakav kakav je zato sto nasa luda drzava uglavnom srazmerno pomaze oba kluba a tu se vidi koji je veci klub i gigant i ko bolje pliva u mutnim vodama a ne kao za vreme zutih lopova kada su jedan klub cinicno gasili uz projekat evropske Cz a dok su drugi svim silama podrzavali uz brdo bespovratne drzavne love i razna spletkarenja i manipulacije,,,,
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Iskreno se nadam ne još dugo, nadam se da ćete uskoro igrati sa četiri juniora u blanko dresovima dok vam u hali budu sekli obruče! Čisto da čovek razume zašto kukate
G

Gost8

pre gotovo 3 godine

Treba se okrenuti mladim domacim igracima to je jedini ispravan put, ako se opet bude dovela gomila stranac nece se dobiti nista, i bice gotova sezona na pocetku, dovesti mlade domace igrace kao sto je ovaj Stepanovic, i ima jos jedan mnogo talentovan nas domaci igrac Marko Kovacevic, strasan potencijal, igrao Aba 2 ligu sa Podgoricom, odlican suter.
B

Bgd-Srb

pre gotovo 3 godine

Dizali se kao klub od 70-neke do 86 godine...pa tad su trebali da ispadnu iz lige...lazna institucija!!!
Б

Борчанац

pre gotovo 3 godine

Partizan je 1971 - osvojio drugu ligu SFRJ
a

aca-01

pre gotovo 3 godine

tako je , a za to vreme neko je na sljaci uzimao titule .
T

Teodul

pre gotovo 3 godine

Ali koja nije ugasena, kao jedna. Isto tako, ta ugašena se dizala kada se košarka igrala na šljaci, a danas je to tenis:p
N

Nenad NBG

pre gotovo 3 godine

Ta lazna institucija kako je zoves ima 4 evropska trofeja, 3 fajnal fora Evrolige i plasman u dve finalne grupe Evrolige, 1980 i 1982. Uz to, pred tzv. laznom institucijom su padali sledeci prvaci Evrope: Barselona, Real, Huventud, Kantu, Milano, PAO, Olimpijakos, Makabi, Vareze, Efes, Fenerbahce, Kinder, Roma, Zalgiris, Limoz. Uz njih i tada domaci Bosna, Jugoplastika i Cibona. 19 od 22 prvaka Evrope je u kosarci palo pred Partizanom. Od tzv. lazne institucije dovoljno.

Sale

pre gotovo 3 godine

Nemogu da nadjem mozda nismo pobedili samo ASK Rigu i Dinamo Tbilisi od bivsih prvaka zato sto su oni bili krajem 50 ih i pocetkom 60 ih verovatno nikada nismo ni igrali sa njima.