Dragan Bokan i Željko Obradović (© Star sport)
Dragan Bokan i Željko Obradović (© Star sport)

Redovi ispred Morače zbog Partizana: Dolazi nam legenda evropske košarke

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.03.22. | 13:32

Veliko interesovanje za okršaj Budućnosti i Partizana u nedelju u Pogdorici. Meč je zakazan za 19 časova

Podgorica je spremna za najveći meč u dosadašnjem delu sezone. Tako je sudeći po interesovanju publike pred dolazak Partizana. Budućnost u nedelju u derbiju 22. kola ABA lige igra protiv izabranika Željka Obradovića. Meč koji bi mogao dosta toga da odluči kada je u pitanju tabela regionalnog takmičenja.

Ukoliko crno-beli pobede zacementirali bi svoju poziciju na drugom mestu.

Izabrane vesti

Pred dolazak Partizana, Budućnost je izdala saopštenje u kojem poziva da publika pruži dobrodošlicu crno-belima.

"U nedelju, 13. marta, odigraće se utakmica sa KK Partizan NIS. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku da uzvratimo gostoprimstvo igračima i stručnom štabu, kao i Upravi Kluba, na čelu sa predsednikom Ostojom Mijailovićem, koji su na terenu i van njega uvek pokazivali dostojanstvo, zdrav takmičarski i pravi sportski duh. Radujemo se susretu sa legendom evropske košarke, trenerom Željkom Obradovićem kojeg smo imali čast da ugostimo tokom učešća Budućnost Volija u Evroligi", soji su zvaničnom saopštenju u kojem se potom dodaje:


"Ovom prilikom pozivamo naše navijače da u svom dokazanom maniru, na pravi domaćinski, nama svojstven način dočekamo rivala. Iako smo na terenu žestoki protivnici, naša igra je uvek fer i sportska, a van terena smo pravi primer ponašanja za sve učesnike ABA lige. Uz naše tradicionalno gostprimstvo, neka ovo bude utakmica na kojoj ćemo dati najbolje od sebe, na terenu i van njega i u kojoj ćemo svi uživati. Pokažimo na domaćem terenu kako izgleda susret dva velika evropska kluba".


Sudeći po fotografijama ispred Sportskog centra Morača, tribine će biti popunjenje.

19.00: (2.30) Budućnost (14.5) Partizan (1.70)

"Neka se naši gosti, od dolaska na podgorički aerodrom, do odlaska, osećaju kao među svojim prijateljima, uzvratimo dostojanstveno navijanje. Dajmo zajednički doprinos da meč protekne u odličnoj atmosferi. Našem klubu će mnogo značiti fer i sportska podrška, jer je svaka utakmica u susret završnici sezone od velikog značaja. Iza nas je izazovan period, uželeli smo se utakmica, huka sa tribina i snažne podrške naših navijača. Budite naš vetar u leđa pred sam kraj veoma uzbudljive sezone u borbi za trofeje!"


tagovi

KK Budućnost PodgoricaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara