Regland ne igra u majstorici!

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.04.19. | 15:17

"Ne mogu da odgovorim da li je završio sezonu ili ne", kaže trener Crvene zvezde

Jedan znak pitanja manje. Džo Regland neće igrati u majstorici između Crvene zvezde i Partizana koja je na programu u subotu od 18 časova.

On je povredio meniskus na prvoj utakmici polufinala, napustio je igru u tom momentu, kasnije se vratio i probao, ali nije uspeo.

Izabrane vesti

Pojavile su se čak informacije i da je operisan i da je završio sezonu, ali Tomić nije želeo o tome... Istakao je da Regland sigurno neće igrati sutra.
"Regland se oporavlja i neće igrati ovu utakmicu. Ne mogu da odgovorim da li je završio sezonu ili ne, nemam šta da krijem, ali samo kažem da neće igrati sutra", rekao je Milan Tomić na konferenciji za medije.

Videlo se i u drugoj utakmici polufinala koliko Regland znači ekipi Crvene zvezde, tako da će Tomić sa svojim saradnicima morati da pronađe način da ga odmeni na poziciji plejmejkera. U prvom meču je veliki teret tog posla podneo Filip Čović, a pomagali su mu i Bili Beron i Kej Si Rivers.

Rezultat u polufinalnoj seriji je 1:1, a pobednik sutrašnjeg duela će otići u finale ABA lige. Nema popravnog i zato je još veći problem za Zvezdu što Regland neće igrati.

Foto: Star Sport


tagovi

Džo Regland

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara