Rusi dolaze? (©Reuters)
Rusi dolaze? (©Reuters)

Reprezentacija Rusije u februaru protiv FMP-a i Mege

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.01.23. | 11:45

Sada i zvanično

Ostatak sveta vodiće završne bitke za plasman na Mundobasket, a Rusija će da igra sa Megom i FMP-om. Sada i zvanično: Rusija će biti gost Beograda krajem februara.

Razlog su dve prijateljske utakmice, 21. i 23. februara. Jedna sa Megom, druga protiv FMP-a.

Izabrane vesti

Nije ni da Rusi imaju previše izbora, sve najbolje selekcije, pa i srpska, u tom periodu igraće najvažnije mečeve u borbi za odlazak na Svetsko prvenstvo na Filipinima, u Japanu i Indoneziji. Sa druge strane, najbolji klubovi će imati obaveze i u Evroligi.

Rusi su, to je već opšte poznato, svakako suspendovani iz svih međunarodnih takmičenja, ali svejedno neće u Beograd poslati najjači tim, već ekipu sastavljenu uglavnom od mlađih igrača, uzrasta uglavnom oko 20 godina. S tim da postoji šansa da tim bude i promenjen, u zavisnosti od toga kako će se igrači pokazati na prethodnom trening kampu.

Za sada, na spisku selektora Zorana Lukića su: Mihail Belenicki (Nižnji Novgorod), Sergej Zotkin ( Novosibirsk), Jaroslav Nikonov (CSKA II), Vitalijus Panauskis (Avtodor), Andrej Toptunov (Zenit), Oleg Agramov (CSKA II), Artjom Antipov (Zenit), Pavel Gankevič (Runa), Pavel Zemski (Zenit), Danil Korčegin (MBA Moskva), Aleksander Petenev (Avtodor), Kiril Petuhov (CSKA II), Danil Pohodajev (Parma, Perm), Kiril Elatoncev (Lokomotiva Kuvanj), Sergej Kljujev (MBA Moskva), Jegor Rižov (Zenit).



tagovi

fudbalska reprezentacija RusijeKK MegaFMP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara